Споделете 94

• 23 353
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Снощи се видяхме с няколко колежки от Фф. Всички бяха поканени, но дойдоха най-готините.
Какво съвпадение се оказа, че най-готините сме тези, които не завършиха с випуска, с който влязоха, а със следващия, и тези, които още не сме и завършили  Joy Но се скъсахме от смях и клюки, беше доста забавно. Липсват ми тези момичета, готинко си беше в първи курс с тях, когато бяхме всички заедно и в една група...После продължихме само 4 от тези 8 в една група....После 2... и накрая само аз...изкласих до 4ти курс с групата  Laughing Но ми беше гадничко без тях. Да не говорим, че не завърших.
Пфу, още 3 изпита и 3-4 държавни и съм бакалавър  Whistling После още 2 по английски и да се надяваме, че ще ме приемат магистратура във Финландия или Швеция.Пък ако не ме приемат, ще изкарам една тук и пак ще пробвам...
Предложиха ми доста приятна алтернатива за университет в САЩ (високи стипендии за специалности с френски), но Ицото каза, че там не ще, американките били дебели и нямало с кого да ми изневерява, скандинавките били по-добре. Crazy

# 451
Май ти навлякох беля, докторке, наизлязоха като гущери на припек желаещите за преглед. Пази си фамилията в дълбока тайна, ако попаднеш в черния списък. Ако се видиш в белия, сподели Grinning Успех в работата!

п.п. Смес за крем карамел, литър мляко, чаша захар и колко яйца? Мерси.

# 452
Пак ще трябва да се пие днес!
На Селтакис вчера късно вечерта му се роди момче. Да му е живо и здраво!
Най добрата ни обща приятелка, която е и кръстница на Димана, роди и тя 5 часа по-късно. Пак момче. И то да и живо и здраво!
Бебетата са добре, а майките дори са в една стая.
Наздраве!

ПП. Все повече ме съмнява Селтака напоследък кви ги върши...

# 453
  • Бу-у-урга-а-ас
От 6 до 8 най-добре. Да не забравиш и 2 ванилии
Прегледах какво съм писала в "КОй кой е във форума?"
Писала си, когато студентката е била на 15  Laughing Как минава времето.

# 454

п.п. Смес за крем карамел, литър мляко, чаша захар и колко яйца? Мерси.

Аз го правя с 10.

# 455
  • Бу-у-урга-а-ас
Марадоне, такива съвпадения много ме радват. Моята приятелка роди седмица след мен. Тъкмо мен ме изписаха и влезе тя. После е много готино, защото децата растат заедно, а за семействата не е проблем да си поддържат контактите, защото са с идентичен бебешки режим и нужди. Да са живи и здрави и много поводи да имате да се събирате и да ги поливате.

# 456
На новородените - късмет, а на родилките - скъпи подаръци.
Сели, какъв процент от доходите ми трябва да струва подарък за новородено?

# 457
Честити бебета, Сели! Да са здрави и щастливи деца! Simple Smile

Споделям безкофеиново "Чибо", ухае невероятно! Чудовищата ми спят, та използвам намалението... Simple Smile

# 458
Сели, какъв процент от доходите ми трябва да струва подарък за новородено?

Има си скАла,  Heart Eyes Летяща  Heart Eyes . Това да не е плосък данък?  Hug

# 459
Еее, ще се пие днес, определено. То пак щеше да се пие, но друго е като има повод. Поздрави на Селтака с мустака!

Мерси за яйцата (и за ванилията, нея съвсем я бях забравила), ще сложа 7, криза е.

# 460
  • София
Калино, не се излагай, продава се чудесен синтетичен, уханен крем - карамел на пакетчета. Ник`ви яйца нЕма у него.

Сели, наздраве!

# 461
Благодаря  за поздравленията - ще ги предам на Селтакис. Той в момента пазарува в Метро, защото черното джони там било с 3 лева по-евтино  Mr. Green

Калин@, на 100 мл мляко - 1 яйце.

# 462
Прибрахме се, живи и здрави, оставихме Банско да тъжи за нас....до месец март. Mr. Green
Снегът горе се топи, както, впрочем, и туристите,слабичък е сезонът. Няма строитеслтво, няма джан, няма джун.  Но Станислав се набесня, наигра, накрещя.....а баща му покара ски.

Един виц :Коя е най-яката фирма след "Балканстрой"
Отговор: Амииии, "Фор сейл". Mr. Green

# 463
Им, притежавам домашни яйца от щастливи кокошки, с радост ще ги употребя. Кокошките са ми приятелки, познавам ги лично.

Моята Марта е в Банско от вчера до понеделник, като детегледачка с едно наше приятелско семейство и хлапетата им. Кога и тя седя на гърнето, кога детегледачка стана. Ех!

# 464
  • София
Сега кажи, че и млякото ще  е от една крава и може да се сбъдне мечтата на Флор, Пътуващият да ме доведе в Русе. Още днес, той за крем- карамел бясна скорост развива.

Общи условия

Активация на акаунт