Споделете 94

• 23 338
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Треска ни е затресла, предстои височайшо посещение във вторник. Обама избра нашето село за първото си пътуване извън Вашингтон.
Нека го е яд и Бойко, че отиде в Чикаго, а не дойде на топло.
Да го пипнеш по левия ръкав, Кейс, а после с тази ръка да ни напишеш по един мейл.
Пералнята изпра, смятам малко да се тръшна и да поспя. Че от понеделник пак.....

# 481
Нямам монитор,поради което или трябва да се мъча с лаптоп, или да откажа форума. В общи линии избирам второто.
Добре, че и стъклото на фурната е пукнато, инак щях да стана сто кила, много времеми се освободи..
Всичко  това е затиснато от болно дете, ходене на лекции и отчаяна нужда от детегледачка, за да мога д апосетя една презентация на 20-ти. И то не каква да е, а такава, с която звярът да стои. Между другото той строши монитора. Подготвям му една сметка за всичко потрошено,само се чудя кога да му я дам- на изпроводяк или напърва заплата.

# 482
  • София
Споделям съботна порция смях с един разказ на неповторимия Чудомир - "Аламинут". Grinning Съвсем кратичък е.

http://www.chitanka.info:82/lib/text/3864

# 483
A, знам го тоя разказ, супер любим ми е Laughing

Споделям, че в замундата са напускали някакви готини филми!
Единият е Обитаемият остров по братя Стругацки, другият е по едни книги на Тери Гудкайнд.
Има да зяпам цяла нощ...Само дано не са съсипали много книгата на Стругацки....За тази на Тери Гудкайнд вече видях, че героите не са съвсем това, което съм си представяла  Laughing
Трябва да стана режисор...за да си филмирам книгите по моя вкус  Joy

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 19:59 от Еовин

# 484
  • Варна
Балу, далеч съм от това да ти давам уроци по майчинство. Ти сподели, поиска две-три мили думи и потупване, а аз споделих защо няма да го направя. Всъщност, поздравления, че си отрезвила младежа. Но не е трябвало да изтриваш нещата му. Ако и да са някакви тъпи игри или каквото и да е друго. Можеше просто да ги метнеш на дискове, или дори да накараш сина си да стори това сам. Това за личното пространство и енергийния вампиризъм го написах не само заради тази случка. Преди време беше споделила, че някаква девойка прекарала еди-колко-си-време в леглото на сина ти. Което не знам как би могла да знаеш, освен ако не си била в стаята, или не си слушала пред вратата какво става вътре. Мен лично това ме наведе на мисълта за намеса в личното пространство. Пак повтарям - нямам намерение да давам уроци по майчинство на когото и да било. Дано да ме разбереш и да не ми се сърдиш.

# 485
И на двете новородени юначета желая много здраве,щастие и сбъднати мечти! На майките им също и бързо възстановяване!
Балу,преди време имаше предаване за хора,които са пристрастени към компютърни  игри,и цитираната от теб игра беше спомената много пъти.И най-интересното е,че възрастни хора си признаха пред камерата как малко по малко престават и да спят,и да се хранят като хората,ако не са си взели "дозата" игра.Според мен добре си направила.Сина ми го изживя това преди 2-3години,макар че сега е едва на 9, благодарение на услужливи роднини и прекалено либерално отношение от наша страна.Според твърденията на различни специалисти 30мин.е максимума време,който детето може да прекарва пред компютъра през учебно време.Сега,на рожденния ден на Ния по-късно разбрах,че пак на по-малките и пак благодарение на психясали роднини им е набивано в главите,че "как мое да не знаете какво е doom,бe? т'ва е най-великата игра на света!",писна ми от съжаление и малодушие да приемаме в дома си кретени,само защото се водели роднини.
Споделям,че и аз видях цял двор в центъра на София осеян с кокичета.Колкото и да се мръщи вече зимата,иде пролетта сУ страшна сила,даже тези дни си е направо пролет.

# 486
Споделям, че ни тръсна леко земетресение преди няколко минути
(не го намирам все още в нета като новина, но се чух с хора от различни
краища на града, така че не си внушавам), обаче аз от друго се уплаших -
съседите отдолу са леко неприятни, от скоро са тук, вдигат шумни метал купони
с гърлени ревове като дяволски изчадия  #Crazy ,
домакинята е леко цинична (на висок тон), тряскат се врати,
детето реве от няколко дена доста често и също така чести са им и скандалите.
Тази сутрин обаче беше нещо нечувано, настръхна ми косата
и ми се разлопа сърцето...Беше голям скандал, детето се скъса да реве
и ми се стори, че го смазаха от бой! Та сега като се тръсна дивана... си казах:
- Е, не, сега вече ги изпозаколи всичките...
Душичката ми се сви от страх, но като излязох
на терасата установих, че и те са изненадани от труса.
Много новини гледам сигурно напоследък  Wink

# 487
  • Велико Търново
Dery, в Габрово ли замересение? Ние тук във Търново нищо не сме усетили newsm78

# 488
  • Варна
Съобщиха  по Нова за заметресението вече- 3,5 по Рихтер усетено в Габровско.

Споделям дупка в душата. Така се чувствам. Наздраве!

# 489
Ех, Катюша, моята е като сирене напоследък.
Казах ли ви, че за малко да опитам ягодово мохито? Но нямаше, та се наложи да пия обикновено, на заведението му се носела славата с хубаво мохито. Ама не ми хареса де, падам си по извратени питиета явно.

# 490
  • Paradise
Цял ден ми е криво.
Сутринта, докато преглеждах вестника, видях некролога на мой познат, млад човек си замина.

# 491
  • Sf
Обичам сестра си!

Добър вечер  Grinning

# 492
  • Неизживени спомени
пак сама,мъжът ми пак е в командировка ConfusedПоне  ще погледам тв на спокойствие и ще се поглезя с шоколад Twisted Evil

# 493
пак сама,мъжът ми пак е в командировка ConfusedПоне  ще погледам тв на спокойствие и ще се поглезя с шоколад Twisted Evil

Бе, то хубаво, ама друго си е  да има с кой да се заяждаш постоянно. НА мен ми писна от спокойствие таз година, а сме в началото още Simple Smile
Споделям оризови спагети, донесени у дома  от истински китаец. Преядох,  вие не правете тъй!

# 494

НА мен ми писна от спокойствие таз година, а сме в началото още Simple Smile

Дренка , да ти дам малко неспокойствие ???Внимавай кво си пожелаваш .. Wink

Общи условия

Активация на акаунт