Споделете 94

• 23 354
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Честито на Сели, но аз няма да пия, благодаря! Снощи с приятелки празнувахме вече отминалия ми рожден ден и попрекалих с водката... Confused Уж нямам махмурлук, ама се чувствам леееко парцалено. А иначе вечерта беше страхотна! Много се зарадвах, когато видях двама приятели на брат ми - да поздравя поне двама души, които не са мои ученици! Факт е, че в дискотеката единствените познати физиономии бяха на ученици - бивши и настоящи (от горните класове - малките май вече не ги пускат). Забелязала съм, че винаги, когато излезем на дискотека, вечерта завършва в компанията на ученици и техни приятелчета... Laughing Така се получава - идват да ни поздравят, да се видим, а после остават край нас да бъбрим, да танцуваме и да вдигаме наздравици... Признавам, че ми е хубаво... А снощи видях и няколко бивши ученици, които не бях срещала от години. Много си се радвахме... И ми беше трудно да повярвам, че само преди 5-6 години на тези големи мъже съм им трила сол на главите, че са дошли без домашно... А сега са студенти вече... Ех...

# 466
че само преди 5-6 години на тези големи мъже съм им трила сол на главите, че са дошли без домашно... А сега са студенти вече... Ех...
Споко, сега друг им трие сол за същото  Mr. Green

# 467
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339282&pid=10432736.

Eто и малко снимки от мене.
Калин@, сигурно сме се засекли с Марта нейде по пистите. Сподели, ако искаш, на ЛС, в кой хотел са били?

# 468
  • София
На Селтака - да му е честито новоизлюпеното, на майката - бързо да влезе във форма и форума!

# 469
  • София
Само като си представя как изглежда сниманото от Жоза през лятото и ме заболява стомаха. На Бъндеришка поляна до скоро въобще не падаха лавини...

# 470
Честито на щастливия татко! Жив и здрав наследник!
Аз ще пия, мерси, но като дойде Селтакис да почерпи Simple Smile

Търся си пролетен аватар, този ме депресира допълнително. Освен това съм с големи претенции Confused

# 471
Само като си представя как изглежда сниманото от Жоза през лятото и ме заболява стомаха. На Бъндеришка поляна до скоро въобще не падаха лавини...
За съжаление., идеално разбирам за какво говориш, Им. Но това е и бизнес, и поминък. Confused

# 472
Честито на Селтакис и жена му! Да е живо и здраво бебето!
Защо, Им? На мен тази планина ми харесва повече през лятото. В този и вид не ме вдъхновявя много. (Поне това, което виждам на снимките)
Днес видях цъфнал бадем. Пролетта май наистина ще вземе да пукне. Споделям ви и един люлеещ се стол на слънчева тераса. Това спокойствие ми излезе през носа после. Докато се поклащах и пусках разни поетични мисли из съзнанието си, Милица така се беше омазала в кал, че трудно и разпознах лицето.
П.П. А да, разбрах.

# 473
  • София
Гал, наистина ли си била в последните пет-шест години на Бъндеришка поляна? Ако тази гледка те вдъхновява, значи си наистина художник. Блек арт.
С тази култура на действие  и бизнесът, и поминъкът ще са до мнооого кратко време.
Аз бойкотирам Банско, един лев не бих оставила вече в този град.
Сигурна съм, че всички са потресени от този факт  Mr. Green.

# 474
Треска ни е затресла, предстои височайшо посещение във вторник. Обама избра нашето село за първото си пътуване извън Вашингтон.
Нека го е яд и Бойко, че отиде в Чикаго, а не дойде на топло.

# 475
Имах предвид планината. Не само Бъндеришка поляна. Харесвам планината през лятото повече, отколкото през зимата. Банско изобщо не го споменавам. Последното ми ходене там беше преди 7 години.

# 476

Аз бойкотирам Банско, един лев не бих оставила вече в този град.
Сигурна съм, че всички са потресени от този факт  Mr. Green.
Аз не съм. Разбирам те. Като цяло според мен туризмът в България, с много малки изключения, е за подобен бойкот.

# 477
  • До хладилника, който обичам
На родилките - честито! На бащите - наздраве!

Вън е чудесно време. Обходих пазара и се изненадах какво изобилие има.

Им, като преглеждаш през екрана, на мен какво ми е?

# 478
Им, той, бизнесът, вече е тръгнал. Строежи в момента активни НЯМА, или поне аз не успях да открия, след като обиколих надлъж и шир от Кемпински до Пирин улички, уличенца и сокачета.
Строителният бизнес е ясно къде е-на дъното. Луксозни гета-това е построено там. Един комплекс стига до под кабинковя лифт, представете си за какво иде реч, докъде са навлезли.
Другият момент са цените. Еми...какво да ви кажа, 5 лева кюфте и 4 лева порция картофи на пистата-да ви е сладко. Mr. Green А капамата май е вече двуцифрена, ако не ме лъже паметта. Седят си викачитев отвън и берат студ.....Беше "ден година храни" в седмиците около и след Коледа....и сега..... Confused

# 479
  • София
Имаш нужда от мохито, Бу, но ще трябва да почакаш малце. Оммм.

Общи условия

Активация на акаунт