Споделете 94

• 23 325
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • под дъгата
Споделям мноооого тихо, че днес имам време за себе си. Колкото пъти го изрека силно, на глас, все се случва нещо, което да осуети плановете ми.  Laughing
Благодаря ви за честитките!
Калин@, историята ти си я представих направо цветно.

# 586
Добро утро миски.

Какво по-хубаво от това, седмицата  да започне с любимият ви Асен Блате … 5;ки.

ПП. Не знаех, че е станал чалгаджиия  Shocked

# 587
  • тъгата в мен
То това цял филм,бре..със сюжет(мнооо ги обичам такива).Изгледах го,да съм сигурна-ще се вземат ли младите...
п.п.
Тц-не се взеха!

# 588
Добро утро миски.

Какво по-хубаво от това, седмицата  да започне с любимият ви Асен Блатечки.

ПП. Не знаех, че е станал чалгаджиия  Shocked
1. Не съм миска.
2. Ерго , не си падам по А. Бл. А по Ж.Р. Heart Eyes Heart Eyes  А може и по Ж. Д.

# 589
Имам нов аватар. Buba Mara ми го подари Simple Smile

Не съм ви чела, хора. Вероятно съм изпуснала интересни събития.

# 590
  • Варна
Вълк, все си мислех, че само майките имаме развинтено черно въображение за това, какво може да се случи на децата ни.
Като те чета, явно и бащите...

Калин@ и Василиса,  тези четиристранно заключващи големи резета май не са срещу крадци, а за деца като вашите.

# 591
То това цял филм,бре..със сюжет(мнооо ги обичам такива).Изгледах го,да съм сигурна-ще се вземат ли младите...
п.п.
Тц-не се взеха!

Да, така е.
Любовно-отмъстителните балади са любимият ми жанр в поп-фолка.
Но Балтека много се излага. Няма вкус този човек - жена му в клипа е много  яко пиче, а той я пребива като куче заради грозната Мара.

# 592
  • Неизживени спомени
Добро утро на сички Coffee

# 593
Фил Колинс след развода, Рей Чарлз след развода.
Лилибон, Голямото Вълче ми е най-качественото и най-читаво от цялата глутница.
Василиса, вземете си коте. Ако и то не го свърта в тролската бърлога, значи Тролчето е право.
Сменяйте бърлогата. Котките и някои тролчета усещат и не харесват места, под които се пресичат подземни реки. Ако котето се чувства добре, значи Тролчето е пътешествиник по призвание. Закопчей го с Джипиес, който периодично да излъчва координатите му. Тунинговай го, демек.

# 594
  • Пловдив / София
Вчера се събудих с драскащо гърло. Цял ден съм пила чайове с мед +бонбони за смучене.
Днес още не се е пооправило съвсем, но като че ли има подобрение.
Освен това ми тежи и главата.
Дано да не се разболявам.
Снощи още превантивно изпих един Фервекс.
А като се сетя, че е едва понеделник сутринта и още по... Tired

# 595
  • Кацнала на едно дърво.
Лилибон, резе трябва, вярно е.  Laughing
Братовчед ми бил такъв беглец и баба му намерила начин. Вързала го с въженце за едно дърво.  Joy Да си тича около дървото, тригодишен хаймана.  Joy Хубаво де, ама бабата се залисала по домашна работа. Илиза по едно време на двора - въженцето виси, Петърчо го няма! Бре, къде е Петърчо!  ShockedСъбрала се цялата махала, хукнали хората да го търсят. Няма го никъде! Претърсили цяло "Борово", къща по къща, двор по двор.
Хванали го чак там, където е сега НДК. Обяснил, че отива на сладкарница.  Joy
П.П. Калино, след твоя разказ ще замажа вратата и няма да излизаме навън, дорде троловете не се заженят.

# 596
Имам снимка. Аз на три години, гордо покачена на колело с три гуми. На кръста ми вързано въженце, а другият му край - на една колона. Баба ми е била стара и не толкова пъргава. Разбирам я.  Simple Smile

# 597
  • Русе
Василиса, очевидно ще се наложи ти да им избираш жените. Всичко си измислила, ейййй  Twisted Evil
Пък разказът на Калина ме хвърли не знам къде. След 2 седмично гледане на дребния, най-накрая съм на работа, а малкият дизастър е поверен на грижите на баща си. Сега започвам да си мисля ще бъде ли заключена вратата, ще бъде ли оварден бесът... въх!

И да се оплача нещо - от около седмица имам страхотни проблеми със съня. Всяка вечер като си легна започвам да сънувам кошмари. Още докато се унеса и започват някакви страшни ужасии, които не си спомням дори, но е нещо, което ме кара да се събуждам трепереща и с онова желание да крещиш, но не можеш. Не е някакъв определен кошмар, а просто хиляди сменящи се страшни картини, които дори не мога да разкажа. Побъркващо е.

# 598
С един приятел, лека му пръст, като се заиграехме, слагахме брат му в една табуретка, обърната с краката нагоре, да не ни пречи.
Имаше място колкото да клекне и да гледа между хоризонталните пръчки.
Трябва да е бил на две години.

# 599
  • Пловдив
Искам да споделя успешно преминал рожден ден на "супружеството" вчера. Най-накрая майка ми ПРИЗНА, че съм ПО–ДОБРА от нея в нещо. В случая - приготвянето на три салати и две ястия и подреждането на маса за гости. Като ми го каза тази сутрин, преди да си замине за малко на се изръсих от стола, толкова съм свикнала с критиките Party

Общи условия

Активация на акаунт