MOLQ POMOGNETE

• 76 063
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Маринка,

радвам се, че всичко е ОК. Аз чак сега разбирам, че толкова сериозно станало положението.

# 631
Ади е видимо по-добре (от капките коларгол) но все още си е с настинка.Дано по-бързо оздравее.
 Praynig
 Hug

# 632
Ади вдигна температура 38 градуса и отново чакам бърза памощ
 Cry

# 633
Тръгна си бърза помощ гърлото му е червено инфекцията е паднала надолу исписаха му оспамокс.
Какво да правя вече не знам дано му мине от антибиотика тъкмо си мислех че се пооправя и хоп температура все на мен ми се струпват гадостите малко ли ми е та не спира не знам  newsm78

# 634
Маринка, няма как от АБ да не се оправи. Не се притеснявай. В четвъртък заведи принца при педиатъра му, без изобщо да я предупреждаваш.

# 635
Благодаря от все сърце на akileya и семейството и за пореден път ми помогнаха Без тях умирах
 Embarassed Embarassed Embarassed   bouquet
И на Голям Заплес за постоянната подкрепа и за това че неотлъчно е до мен   bouquet
и на iliym че тя е мойта връзка   bouquet
 newsm51 newsm51
 newsm20

# 636
  • София
Вече ти писах на лични. Simple Smile Чувствам се адски неудобно от тези прочувствени благодарности. Това, което правим е нормалното.
Но искам да използвам повода и да кажа на всички, които следят темата, че Марина е един много много скромен, етичен и горд човек и не споделя какви нужди има! Тъй като адаптираното мляко е много скъпо, тя трудно се оправя финансово. Сега беше дала последните си пари за млякото и затова беше останала без пари за лекарства. Представете си какво отчаяние я е обзело след идването на бърза помощ снощи... #Crazy
Затова и аз (като vesi21 преди 1 седмица) призовавам който има възможност да помогне на Марина с АМ! Peace

# 637
Водих Ади при педиатъра,каза да му продължа лечението още 5 дни и ако е добре ще го ваксинират и ни исписаха мехлем за гъбички (2 лв),че Ади има някаква на крачето (получевала се от памперсите)

дано да се оправи по бързо

# 638
Маринка няма за какво да ми благодариш точно пък на мен   bouquet Hug Heart Eyes аз пък точно нищо не съм направила, и ме е яд, че не мога да помогна както ми се иска  Heart Eyes Нека малко Адинце е добре целувам ви и ви прегръщам и двамата  Hug

# 639
  • София
Искам да помогна....ще пиша на ЛС .

# 640
Или защо скромничиш и двете много добре знаем калко си ми помогнала и знаем че има за какво да ти благодаря  bouquet

# 641
Благодаря ти Иглика че дойде да ни видиш за храната и пампите на Ади и за това че му обръщаш толкова много внимание всеки път когато доидеш   bouquet
Ти си един прекрасен човек Heart Eyes

# 642
Или защо скромничиш и двете много добре знаем калко си ми помогнала и знаем че има за какво да ти благодаря  bouquet
Маринка, това, което съм направила аз е капка в морето  Heart Eyes Hug нищо особено просто е било от сърце, а не престорено  Heart Eyes искам да дойде един ден, в който няма да ти се налага да мислиш дали ще има или не, а винаги да има без трудности   bouquet  bouquet  bouquet

# 643
Мерси за хубавите пожелания но!!!!! НЕ забравяй че капка по капка вир става. Hug

# 644
Миличка  не  давай  веднага след  оздравяването  да  му  слагат  ваксина.Нека  да  мине  малко  време  поне  1-2  седмици.

Общи условия

Активация на акаунт