MOLQ POMOGNETE

• 76 069
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 615
Маринка, почивните дни са до 06.05.  Ако имаш тел. на докторката обади и се , ако не можеш да се свържеш с нея варианта е  на дежурен лекар.  Незнам как е времето при вас, но тук вали като из ведро. Дано Ади скоро се подобри  bouquet

# 616
Да имам и тел и тук вали но сега не мога да и се обадя а утре ще потърся да и звънна от някъде и не знам ако не е работен ден дали ще иска да дойде или ще ме прати при дежурен а май чух че 2 и 3 са работни дни но не съм сигурна.Той няма температура но почна да кашля Sad

# 617
А вариант ли е да викна бърза помощ без да има температура?
 Thinking

# 618
  • София
А вариант ли е да викна бърза помощ без да има температура?
 Thinking

Принципно за толкова малко бебе никога не отказват, така че можеш да викнеш, но те не са специалисти-педиатри.

# 619
Е сега ще го нахраня и отивам да пробвам да и се обадя ако не мога да се свържа с нея ще викна бърза помощ ще пиша после какво е станало

# 620
  • Пазарджик
Маринче,след като е лична тя е длъжна да дойде до вас.мисля,че така беше. newsm78
А и детенцето е мъничко.
Щом е почнал да кашля,още утре,ако не стане за днес,намери начин да го прегледа лекар.
пиши още днес,какво е станало

# 621
И според мен е длъжна да дойде, най-малкото заради това, че  се касае за малко бебе и не е препоръчително да се води на място, където има много хора, половината подсмърчащи и кашлящи.

# 622
и тъй като не можах да се свържа с докторката за да ме опъти към спешния кабинет се обадих на бърза помощ може да ми се скарат но аз няма да рискувам

# 623
Не ми се вярва да ти се скарат, те често вършат работата на джипитата, та са свикнали. Не мисли за това, гледай да прегледат обстойно детенце и да им споделиш всичко, което те притеснява, пък другото са бели кахъри. Ще чакаме да пишеш после какво са ти казали. Hug

# 624
  • София
Не се притеснявай за караниците! Едва ли - като е бебенце! Hug И пиши после какво е станало!! Ако има проблем, утре на всяка цена ми кликни или пиши!! Peace Ще ти звънна по човешко време.

# 625
В момента докторите от Бърза помощ са при Маринка.

# 626
Дойде доктор много съм доволна сега разбрах какво значи педиатър много внимателна и всичко ми обясни на дълго и широко Ади има ушно,гърлено и носно възпаление и му е исписано адекватно лечение и му даде направлени по спешност за ушен за да му вземат секрет и кръв има вероятност да вдигне температура но и за това ми разказа при каква температура какво да правя и как да го оправям за да му я сваля дано да се оправи бързо и не се стига до там БЛАГОДАРЯ на всички и лека нощ.
 Hug

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 01:15 от marina21andreeva

# 627
Марина, радвам се, че на добри лекари сте попаднали Hug За температура по принцип помагат и чорапки с вода и оцет ( 1-2с.лъжици в  300-400 мл. вода ) , а някоя мама беше писала, че и намазване на ходилцата с пчелен мед помагало, но дано никога не ви се налага. Лека и спокойна нощ Hug
Питай по принцип и за намалението, което ползваш при закупуване на лекарства за бебо, не всички са намалени, а някои с по 2 лева, но все е нещо, пък и не е задължително да са скъпи.

# 628
Сега се връщаме от УНГ доктор на Ади ущите са му добре но има много лоша хрема и от там му идва и кашлицата оставиха ни на лекарствата исписани снощи от Бърза помощ.
БЛАГОДАРЯ НА aqleya и мъжа и че са толкова добри хора и ме откараха и прибраха от Исул newsm51

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 16:22 от marina21andreeva

# 629
  • Пазарджик
много хубаво,че не е по-сериозно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт