MOLQ POMOGNETE

• 76 593
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 600
Да и докторката ми каза за компресите
 Hug Hug Hug

# 601
Да и докторката ми каза за компресите
 Hug Hug Hug
О Маринка, да само това и нищо друго...  Радвам се, че не приемаш всеки съвет за чиста монета. Цунки на малкия принц!

# 602
# 603
Ади е качил 1.700 и е параснал с 4 см пу пу пу.Ваксина не му биха защото малко е настинал и ни исписаха осцилококцинум и някакви капки с физиологичен разтвор и адреналин смесени в аптеката ги правят
 Hug Hug Hug

# 604
  • София
Ади е качил 1.700 и е параснал с 4 см пу пу пу.Ваксина не му биха защото малко е настинал и ни исписаха осцилококцинум и някакви капки с физиологичен разтвор и адреналин смесени в аптеката ги правят
 Hug Hug Hug

Браво на детето   smile3501

# 605
 newsm07
растем докторката се уплаши като разбра колко е качил  Laughing

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 15:11 от marina21andreeva

# 606
Браво  на  малкия  сладур.Браво  и  на  майка  му  че  се  грижи  толкова  добре  за  него.Една  голяма     Hug от  нас   .

# 607
# 608
Марина, радвам се че сте добре с малчо, ти се оказа голям боец Heart Eyes Hug За ваксината знам, че е важно, поне едно денонощие мястото да не се мокри и да внимаваш да не се замърси. Здраве и щастие ви желая от сърце, пак ще наминавам от време на време Simple Smile Hug

# 609
ехе Здравей от кога не си ми писала много се радвам че пак се сети за нас много целувки
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
  • София
Здравейте,

Отдавна не съм писала, но следя всичко Wink

Радвам се, че всичко с Ади е Ок.

Бих искала да помоля майчетата, които искат да помогнат на Маринка и имат възможност да и пращат АМ - ФРИЗОВОМ. Аз сега ще пратя 2 кутии, защото няма, а и не съм в София. Но много бързо върви млякото, а и си е доста скъпо за нея.

# 611
Маринка, много пази Ади от вируси! В момента има много неприятни вирусни инфекции, които продължават доста време и се лекуват трудно. Моят Алекс вече трета седмица кара с остатъчни симптоми, въпреки че пи и антибиотик - ужасен сезон е!
Дано се оправи Ади само с Осцилококцинум и капките!   Praynig  Hug

# 612
То на 30.04 докторката каза да отидем при нея на контролен преглед обаче аз няма да водя Ади там ами ще и се обадя тя да дойде за да не го извеждам болен.И естесвено ако не се е оправил ще се консултирам с нея за по силно лечение.

# 613
Здравейте аз само да ви кажа че вчера водих Ади на доктор ама тя си беше тръгнала (излъга ме) Ади започна да кашля и не знам утре дали е работен ден за да го отведа пак или да я викна в къщи ако някаой знае моля да ми кажете.
Извинявайте че пак ви занимавам
 Rolling Eyes

# 614
  • София
Здравейте аз само да ви кажа че вчера водих Ади на доктор ама тя си беше тръгнала (излъга ме) Ади започна да кашля и не знам утре дали е работен ден за да го отведа пак или да я викна в къщи ако някаой знае моля да ми кажете.
Извинявайте че пак ви занимавам
 Rolling Eyes

Не го води, а я извикай у вас.

Общи условия

Активация на акаунт