MOLQ POMOGNETE

• 76 593
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 585
не нямам аз писах на жената.
 Peace
 Hug Hug Hug

# 586
  • DE
Здравейте. Не съм писала тук, но исках да попитам Марина дали се нуждае от нещо за себе си. Дрехи, обувки и т.н.

# 587
mimoza Благодаря ти за предложената помощно аз си имам достатъчно дрехи а съм и дребна доста 147 см пък и нямам къде да си ги прибирам вече
 Hug Hug Hug

# 588
  • на правилното място, в точното време
Марина, имаш ли чаршафи за теб- за голямо легло?

# 589
Не се притеснявай с Еди си имаме по 1 комплект за смяна  Peace
дефакто си имаме общо 4 2 от олекотен комплект и по 1 обикновен
а те не са скъпи по 4 лв са на кирков то ако тръгнат да ми пращат ще излезне по скъпо
 Hug Hug Hug

# 590
На 27 този месец сме на консултации и ще ни правят тази ваксина дето ще дава реакции
 Praynig Praynig Praynig
Дано мине безпроблемно
 Rolling Eyes

# 591
  • София
На 27 този месец сме на консултации и ще ни правят тази ваксина дето ще дава реакции
 Praynig Praynig Praynig
Дано мине безпроблемно
 Rolling Eyes
Кой ти каза, че ще дава реакции? Сега е време за Пентаксим ,ако ще слагаш тази ваксина разбира се. При Кало нямаше никаква реакция. Не се притеснявай излишно.

# 592
Лекарката ми каза че тая ще му даде реакция даже ми каза че имало 1 ваксина дето струва 50-60 лв и тя не дава реакции ама аз няма да плащам излишно като има безплатна и без друго нямам възможност

# 593
Лекарката ми каза че тая ще му даде реакция даже ми каза че имало 1 ваксина дето струва 50-60 лв и тя не дава реакции ама аз няма да плащам излишно като има безплатна и без друго нямам възможност

Маринкааааа, Ния не е имала проблем с нито една от ваксините. Всичките минаха през здравната каса. Не се шашкай предварително.

# 594
Маринкааа дано мине безпроблемно  Hug Heart Eyes ние им слагахме"Пентаксим", майка му и баща му и без това в началото ни хвърляха пари като на просяци, та реших да ги дам за ваксини  Mr. Green ако имаш 3 лева купи на Ади Sulphur 15 ch хомеопатично е, и го дават че предодвратява... с риск да бъда линчувана от мамите тук, при нас нямаше странични реакции, аз им дадох Sulphur

# 595
Мерси ще попитам докторката за това лекарство и ако ми разреши ще му го дам.Дано да няма никакви реакции или ако има да са леки че тя ме предупреди и малко ме стресна но като се замисля май го направи за да си купувам ваксината.Е колото и да и е неприятно ще е на сметката на Здравната Каса Laughing
 Hug Hug Hug

# 596
  • СОФИЯ
Невероятни сте  Shocked Rolling Eyes!
Марина, ти живееш ли нормален, твой и на Ади живот....към днешна дата?

# 597
Просто споделих и очаквам да ми стискат палци  Peace

# 598
  • СОФИЯ
ОК, ние мами...стискаме па-показалци.

# 599
Не  се  притеснявай  и  ние  не  сме  имали  реакции  от  нито  една  ваксина.Малко   повече  му  се  подуваше  мястото  на  убождането,но  с  компресчита  минава. Hug

Общи условия

Активация на акаунт