MOLQ POMOGNETE

• 76 052
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
как сте, Маринка, как е Ади?  Rolling Eyes

# 706
Да Маринка, къде се изгубихте?

# 707
Здарвейте аз и Ади сме добре.Еди си е навехнал крака.А сега правя почистванв прибирам зимни дрехи и вадя летни че нямаме място.И чистя прах и тн.......извинявам се че не пиша ама сега нямам време.Скоро приключвам и пак съм на линия
 Hug Hug Hug Hug

# 708
Честит празник на всички дечица и майките им

# 709
Поради забележката на тези от общината че апартамента плаче за ремонт и ние сме тези които трябва да го поддържаме големия ми брат ще дойде другата седмица да облепи хола с тапети а аз и Ади отиваме на Дупница за 1 седмица.Последната им дума беше че ще дойдат на проверка след известно време и ако не е ремонтирано поне малко ще ни вземат жилището.То попринцип има доста за ремонт обаче за момента и 1 тапети ще свършат работа поне колкото да им замажа очите временно докато си стъпя на краката.
 Heart Eyes  bouquet

# 710
Маринка стискаме палци всичко да е на ред  Hug успех с ремонта, ако имаш нужда от нещо просто пиши във форумчето  Hug А нима другите апартаменти са на ред, че с тебе са се заяли Thinking

# 711
Да скъпа Или, аз съм най лесна.

# 712
Просто дими нямам от такива хора  Crazy ти си определено най-лесна Hug с детенце и самичка, братче, което гледаш .... какво да кажа и кога свариха та и при тебе дофтасаха общинарите  Hug

# 713
  • пак там
Маринка, ако освен тапетите ви кажат нещо друго да правите, казвай - ще се пробваме да помагаме с каквото можем  Hug

# 714
Благодаря ти Рися.
Глафира ще ми даде 5 ралки останали и които няма да ползва.И ще мога да облепя и коридора аз ще купя само лепилото но то не е скъпо по 1.20 е 1 кило а на нас ни трябат 6 кила.Така че ще ми е почти безплатно за сега това ще се прави достатъчно им е на тия гадове.

# 715
Марина, как така ще те изхвърлят? Закона не е ли на твоя страна, все пак си самичка и с бебче? Не съм наясно, но ще помоля един приятел юрист да проучи въпроса. Hug

# 716
Благодаря предварително. Hug Hug Hug

# 717
  • София
Тони, какъв точно закон имаш предвид? Никой в тая държава не го брига за майките и децата.

# 718
Говорих окончателно с Брат ми големия и се разбрахме че в понеделник тръгвам за Дупница.Той ще дойде тук и с Еди ще лепят тапети Joy
Глафира ми даде ролки които ще стигнат за коридора и кухнята понеже са различни а бате ще донесе 10 еднакви за хола.Което значи че ще се купи малко повече лепило но пак няма да е повече от 10-15 лв.
Даже може и да измаже тавана.Явно крои да ми го купи защото знае че аз нямам възможност Peace
Сега Еди сваля тапети аз редя дрехите испратени ми последно от Шу (много са) и в нас е една пълна малка лудница.

# 719
  • София
Маринка ще гледам тези дни, като се прибереш да мина да ти оставя едно кенгуру и още някакви нещица  Wink

Общи условия

Активация на акаунт