MOLQ POMOGNETE

• 76 053
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 690
Охо май надушвам бизнес с тия уши  Joy
Ако станете повече от 5 мераклиики отивам да си ги пласирам Joy

# 691
  • София
Обещавам да не ги пипам Grinning  Малък Ади ще се постарае вместо нас....Че мене малката вече ме скубе, бърками в носа, скоро и до ушите ще стигне

# 692
  • пак там
Охо май надушвам бизнес с тия уши  Joy
Ако станете повече от 5 мераклиики отивам да си ги пласирам Joy

Ако продължаваш да се притесняваш толкова за нас - лично ще организирам търг за ушите ти Simple Smile

# 693
  • София
Пу, удрям с чукчето Joy

# 694
Ехе вие сте много бързи аз така и неразбрах на кого нали все пак са си мойте уши информирайте ме малко де newsm78
qlafira щом е в теб чукчето нямаш право да наддаваш и съответно да употребяваш hahaha

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 23:35 от marina21andreeva

# 695
  • пак там
Ехе вие сте много бързи аз така и неразбрах на кого нали все пак са си мойте уши информирайте ме малко де newsm78

На живо, Маринче, че да не ни заключат темата за злостно оспамване  Hug

# 696
Няма да я заключат, та относно ушите пу и аз на опашката  Rolling Eyes за марките пелени, ползвали сме и либеро и молфикс и хъджис, моите мушмули само с Памперс не се намокрят...ама не знам, утре ще взема малко пуфис и ако е на ред всичко, и на Маринка ще пратя такива Simple Smile

# 697
# 698
Здравей, Марина

Разбрахме за теб от glafira. Аз съм от мартенските мами, макар че Рая се роди на 18 февруари /с Ади са родени на една дата Grinning/. Виждам, че имате нужда от летни дрешки. Е, с рокли не можем да помогнем, но имам купени бодита тип потниче и бодита с късо ръкавче, които съм изпрала и така и не можах да облека на Рая, защото върви доста едричка, вече е 63 см. и 6 800 гр., които на Ади мисля, че ще станат. Ще ги пратя по glafira - дано ти са от полза.

Много прегръдки и на двама ви. Hug

# 699
 Hug Hug Hug Hug
БЛАГОДАРЯ ТИ И ЗА ПАМПЕРСИТЕ И МОКРИТЕ КЪРПИЧКИ
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 700
Няма нужда да ми благодариш, не е кой знае какво. Извинявай, че са малки пакети, но това беше останало в нашия магазин, а glafira спомена Pampers, та не посмях да купя друга марка. С бодитата ще пратя пак. Hug

# 701
Еми то така по-добре защото пък иначе всички майки ще ми пратят и ще ме заринат с 3-ка и като за наш късмет ще ги израстем и няма какво да го правя.МОЛЯ ВИ майченца не ми купувайте повече памперси докато не свърша тези имам 81 памперса номер 3 има вероятност да ни станат малки.И бодита не ми пращайте много защото ще стане мойто да има 20 бодита а ваще деца БЕЗ.
Разбрах че 1 мама ми праща колет с бодита ако са ми достатъчно ще пиша да не ми пращате повече поне на този етап.А моите като станат малки на Ади аз ще ги препращам на Вики от Монтана (кофти че малко ни се разминават сезоните но ще се нагодим) тя е с лятно бебче.
 Hug Hug Hug

# 702
Добре, ще изчакам да пишеш. Wink

# 703
  • София
Аз само да вметна, че памперсите 4 номер се ползват вече доста дълго и няма да са излишни. Ние последните 6 месеца сме на 4-ка и като гледам и още 6 месеца ще сме на тях. Така че може да пращаме на Маринка 4-ки Grinning

# 704
Благодаря ви на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт