MOLQ POMOGNETE

• 76 054
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 675
Как сте Маринка, имате ли нужда от нещо?

# 676
  • София
Аз не съм Маринка, но да пиша Simple Smile.

Памперси, аз занесох един пакет, но не знам кога ще и преведат парите от НОИ, така че още 1-2 пакета няма да са излишни. Може и мляко, но засега не е чак толкова спешно, защото има няколко кутии

# 677
  • София
Не съм прочела темата докрай и вероятно някой вече е казал на Марина, но в Левски В, в бл. 9 има лекарски кабинети. Има там доктор Кръстьо Стефанов. Много съм доволна от него.

# 678
Здравейте всички Hug
Добре сме вчера ходихме да ни правят изследване за хемоглобина Praynig
утре ще видим резултатите Praynig
Аз не писах тия дни мислех  малко да си починете от мен Joy
  bouquet  bouquet  bouquet

# 679
Маринка ти не си умора, та да си почиваме  Hug и аз тези дни не съм писала, но моите диванета не искат да спят през деня, само в количката спят, ама само с разходки не става  Hug значи млекцето е Фризовом, ама пампита кой номер?

# 680
  • пак там
Маринка ти не си умора, та да си почиваме  Hug и аз тези дни не съм писала, но моите диванета не искат да спят през деня, само в количката спят, ама само с разходки не става  Hug значи млекцето е Фризовом, ама пампита кой номер?

Тройка, мисля, че бяха... Ама не съм сигурна дали не са ги израстнали вече...

# 681
Рися мерси, най-добре да се свържа с Маринка, ние сме вече 2 месеца и повече на 4-ката, мине ли се на този размер, не се наддава толкова много май  newsm78

# 682
Скайпа ми е развален Еди пак го е барникал и немога да си го включа Sad
Иначе сме на 3-ка пампи.

# 683
Маринка мерси за инфото  Hug минете ли тройката с четворката ще карате по-дълго време, аз се чудя дали да не пробвам на моите новите пампита Пуфис (една приятелка с близнаци ги ползва и ми изглеждат по-меки от "памперс"), ти имаш ли предпочитания за марка

# 684
ООО не знаех че имам право на изборррррр Joy
Нямам абсолютно никакви претенции мен ме е адкси срам че немога сама да си му купя Sad
То нестига че съм като паразит (живея на гърба на другите) пък остава и претенции да имам.

# 685
  • пак там
ООО не знаех че имам право на изборррррр Joy
Нямам абсолютно никакви претенции мен ме е адкси срам че немога сама да си му купя Sad
То нестига че съм като паразит (живея на гърба на другите) пък остава и претенции да имам.

Ей! Я се стегни! Че другата седмица, като се видим трите с glafira, ще ти откъсна все пак ушите  Hug

Аз и двете марки не ги харесвам, но все пак май пуфис са за предпочитане...

# 686
  • София
Аз ще започна още утре....стига времето да позволи, ама няма да се престарам, че малък Ади да има кого да разсмива.....

# 687
  • пак там
Да не я направиш като Чебурашка, ей?  Laughing

# 688
Е щом толкова си им набрала на тия уши давам ти ги ги Joy

# 689
  • София
Няма, няма, обещавам да бъда нежна и само ще им се радваме с малката....Маринче, тя и Рися само си говори, иначе е кротичка душица

Общи условия

Активация на акаунт