MOLQ POMOGNETE

• 76 057
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 660
  • пак там
Благодаря на Рися че дойде и ми донесе АМ и дрешки за Ади и плюшена играчка  bouquet
Благодаря и на теб Gab4o ЗА отделеното време и хубавите думи

Embarassed Хей, ще ти откъсна ушите, така да ме засрамиш....  Embarassed При това подаръците са от батко Енчо, а не от мама му  Mr. GreenЕнчо чака Ади да порасне, та заедно да подгонят момите в парка  Hug

# 661
 rotfImbo за момите.Истината съм казала няма защо да се срамуваш че имаш голямо сърце
 Hug Hug Hug

# 662
  • пак там
Знаеш ли, Маринче, руснаците имат една поговорка - Чужих детей не бывает, сиреч: Няма такова нещо като чужди деца. Щом мога да помогна - не виждам причина да не го направя. Това просто е в реда на нещата.

# 663
     Рися,
Знаеш ли когато си обезкуражен,когато всички те изоставят,когато света в който живееш се сгрумоляса пред теб с насмешка,когато изгубиш всичко което си имал,когато виждаш че пътя свършва и няма на къде,когато колелото те грабне и върти до толкова че да не знаеш къде се намираш коя дата е? колко е часа?,когато си обезверен в света около теб и когато дойде момента и разбереш че не можеш да разчиташ на себеси защото си безсилен.И се връщаш във времето когато си имал и се сетиш колко гордост и увереност е лъхало от теб а сега не ти остава нищо от тези качества и си празен.Тогава се чувстваш завързан на стола на мъките и знаеш че няма наблизо никой да те отвърже.И изведнъж чудо някой те чува около теб се скупчват още цял отбор силни и надъхани майки и не стига че те отвръзват ами те вдигат от земята,иступват те от прахта.нахранват те,къпят те и те пускат да си отидеш-е да те питам накрая и теб и всички майки от този форум НЯМА ЛИ ДА БЛАГОДАРИШ

ПП. Скъпи майки вие сте километри над Еверест
(заслужавате да целувам земята по която стъпвате)

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 09:32 от marina21andreeva

# 664
  • София
........ Няма какво да каже човек..... След такова изказване..... Силни думи... от силна жена....  bouquet
Хубаво е, че имаме шанса да можем да помагаме на човек като теб! Hug

# 665
  • София
Мариноооооооооо, що ма разреваваш на работното място  Hug
Обещавам тържествено да мина да те видя в най-скоро време  Grinning

# 666
Милата ми Маринка, как да не те обича човек  Hug

# 667
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Боцнаха ни ваксинката 2 една в ръката и една в крачето Sad
Което от друга страна значи че Ади е здрав Joy

# 668
  • пак там
Разбирам те, слънчице. И също така осъзнавам, че на твое място сигурно не бих се справила. Аз не съм чак толкова силен човек....  Hug

За ваксината - браво. А панадол за всеки случай имаш ли си? Че понякога бебоците правят като реакция на ваксинирането лека температурка.

# 669
имам Веси ме подсигури. Peace

# 670
И аз да се включа  Hug Маринкаааааааааааа на мен няма както да ми благодариш, аз както казвам не помагам с много като другите мами, а ми се иска  Heart Eyes

# 671
Или искам да те попитам колко колета си ми пратила?Ще кажеш че не ги броиш,че не знаеш,че няма значение.Обаче аз ще ти кажа колетите които ми прати са около-10.Да знам ще кажаш че върте не е имало кой знае какво.Аз ще кажа че "малкото"с което си ми помогнала ми е влезло в употреба веднага и както и аз така и Ади си носим дрешките с голямо удоволствие.А и Еди не си пренебрегнала се му пращаш нещо.Всъщност "малкото" за мен значи толкова много повярвай.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 672
здравейте мили мами  Hugслучайно попаднах на тази тема и цял ден я чета нямам думи наистина,незнам какво да кажа  newsm09 .Много се радвам че има такива мами(ангели)Маринка браво на теб  smile3501наистина си силен човек и е много хубаво че имаш такава подкрепа Peace.Аз съм бременна в 4месец 1ва бременност и немога да ти помогна с дрешки и др.работи но ако мога с нещо друго наистина съм насреща HugЖелая успех на всички ви и наистина ви св възхищавам newsm10 newsm10   жвлая хубав ден на вси4ки и много целувки на малкия Ади Hug Hug Hug

# 673
# 674
Не мисля, че някой тук е направил героизъм. Всички сме майки и се поставяме на мястото на Маринка.
 А и тя е човек, на когото с удоволствие да предложиш упора.

Общи условия

Активация на акаунт