MOLQ POMOGNETE

• 75 981
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 765
Е да ама не е зъби педи провери и взех такова решение че ако педиатрите (от клиниката по педиатрия) ми кажат в този случай е по-добре да се захрани ще го захраня ако ли не НЕ

# 766
Да, Рися всичко прочетох. Но, когато човек прави такива изказвания, малко трябва да помисли!!! Темата е за Маринка и Ади и няма какво да се обиждаш. Колкото за частни и дъжавни лекари - и тук мога да поспоря... Няма значение къде работи медицинският кадър. Или си разбира от работата, или не.

Маринка, провери ли за колко време Ади си изяжда млякото?

# 767
ДА той си яде бавно доста сякаш спи и яде и бибата проверявам редовно не е от нея

# 768
Ми Маринка - питай си и си реши миличка. Гладника мамин той. Ако го кърмеше, все щеше да ти е на гърдата Laughing

# 769
# 770
Прави сте  Embarassed
 #2gunfireПеди

НИКАКВО ПЮРЕ

То за да му се разшири стомаха му отнема много време и нищо не му пречи да исчака още месец поне

# 771
  • София
Няма да коментирам. Crossing Arms

# 772
# 773
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Марина много е хубав Ади!Радвам се,че си намерила добър педиатър,който да ти дава съвети!Много да се обичате ви пожелавам и ако имаш някакви нужди за теб или за малчо казвай! Hug Hug Hug

# 774
Не ми се сърдете де Embarassed
Тя педито ме подведе  Embarassed
ММММООЛЯЯЯЯЯЯЯ
Зола  Hug

# 775
Марина, според мен nana77 и Нини (на мама слънчицето) не ти се сърдят, а просто са възмутени от първият педиатър и затова не желаят да коментират. Hug На прав път си да изчакаш със захранването. Peace

# 776
Марина, според мен nana77 и Нини (на мама слънчицето) не ти се сърдят, а просто са възмутени от първият педиатър и затова не желаят да коментират. Hug На прав път си да изчакаш със захранването. Peace

Даааааааа, правилно.

Маринкааа, как може да си помислиш, че на теб се сърдим. Възмутена съм от педиатъра, който е с много стари разбирания относно захранване на бебенце

# 777
  • София
Ако трябва да коментирам ще кажа някои неща, които ще ми довлекат няколкодневен бан.
Освен това, аз вече ти го казах Марина, никой тук не оспорва твоето родителско право да взимаш решенията, свързани с растежа на Ади. Но всяка една тук вече и минала оттам, където ти тепърва минаваш. И вече са обсъждани милион пъти подобни проблеми една с други, с приятелки, педиатри и т.н.
Та в този дух на мисли - доверието е висша ценност  Wink

# 778
Вече имам столче за хранене Пееша кравеферма и много интересни книжки newsm44
Благодарение на Ivelina M
Днес получих колетите на Anita_bs
В които има пасатор дрешки за мен и АМ за Ади
 newsm68
Благодаря ви многоооооооооо

# 779
И мисля че е крайно време да Благодаря на един мой ангел хранител който не ме забравя всеки месец.
Сияен като Северното сияние
Благодаря ти за това че всеки месец не забравяш Ади мен и Еди
Няма да споменавам имена тъй като явно искаш да останеш анонимна
но не забравяй,че Бог вижда всичко и за него скрити работи не остават
Бъди Благословенна!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт