MOLQ POMOGNETE

• 76 593
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 990
Здравей Маринка
Аз съм Ваня от Благоевград очакваите днес или утре едно колетче на името на Еди и пиши дали са му харесали нещата.  Hug

# 991
  • София
Марина не пише, защото компютърът й се е развалил.

СЕга ми се обади, че Ади е изходил кръв и отиват в педиатрията. Довечера ще се чуя с нея да видя какво е положението. Дано не е нещо сериозно.

# 992
  • София
nana77, моля те, пиши като разбереш нещо, че не искам да я притеснявам да звъня, а се притеснявам! Sad

# 993
  • София
nana77, моля те, пиши като разбереш нещо, че не искам да я притеснявам да звъня, а се притеснявам! Sad

Марина и Ади са в Инфекциозна болница. Взели са секрет на детето, първоначална диагноза - бактериална инфекция. Да видим дали ще е това. Марина звучеше много уплашено.
Звъннете й, тя има нужда от приятели в момента.

# 994
# 995
  • София
Maрина ми писа СМС тази сутрин, че не се знае докога са в инфекциозна б-ца и че се притеснява за Еди, че е сам и че няма да й стигнат памперсите. Ще се опитам да намеря кой да гледа Дария, за да мога да прескоча до там, но не съм сигурна, че ще успея днес. Не ми отговаря на СМСа и незнам кой номер памперс трябва, нито докога има. Някой да знае номера....?

# 996
  • София
Maрина ми писа СМС тази сутрин, че не се знае докога са в инфекциозна б-ца и че се притеснява за Еди, че е сам и че няма да й стигнат памперсите. Ще се опитам да намеря кой да гледа Дария, за да мога да прескоча до там, но не съм сигурна, че ще успея днес. Не ми отговаря на СМСа и незнам кой номер памперс трябва, нито докога има. Някой да знае номера....?

Последно носеше 3-ка на Памперс, но по-добре вземи 4-ка на Памперса. От други памперси се обрива.

# 997
  • София
Много благодаря за незабавния отговор!!! Hug

# 998
Момичета, някой може ли да потвърди или отхвърли - Маринка е притеснена много. В Инфекциозна болница има ценоразпис за придружители на болните дечица. Според него, само кърмачки не плащат престоя си там с бебетата.  Има ли нещо такова?

# 999
  • София
Момичета, някой може ли да потвърди или отхвърли - Маринка е притеснена много. В Инфекциозна болница има ценоразпис за придружители на болните дечица. Според него, само кърмачки не плащат престоя си там с бебетата.  Има ли нещо такова?

И на мен ми писа. Но не мога да кажа дали е така. Джуличка лежа там най-скоро. Ще й пиша на нея.
Иначе престоят е 15 лева на ден.

# 1 000
  • СОФИЯ
За съжаление нямам време да ровя за каквито и да е изисквания, съмнявам се това да се отнася за придружители на деца на възрастта на Ади, ще поема разходите за престоя, ако има такива.

Резултати от изследвания налични ли са, има ли диагноза и какво лечение е назначено? Делникът ми е доста напрегнат от началото на седмицата и не намирам достатъчно спокоен момент, за да попитам Марина сама

# 1 001
  • София
За съжаление нямам време да ровя за каквито и да е изисквания, съмнявам се това да се отнася за придружители на деца на възрастта на Ади, ще поема разходите за престоя, ако има такива.

Резултати от изследвания налични ли са, има ли диагноза и какво лечение е назначено? Делникът ми е доста напрегнат от началото на седмицата и не намирам достатъчно спокоен момент, за да попитам Марина сама

За съжаление още няма никакви резултати от изследванията. Пак му взимали секрет и пак казали на Марина че било бактериална инфекция. Как пък го измислиха без резултати е знам.

# 1 002
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Ако не е доволна да иде в друга болница..знам ли и аз! Confused

# 1 003
  • София
Ако не е доволна да иде в друга болница..знам ли и аз! Confused

Ами то няма къде другаде да отиде, защото тя първо отиде в педиатрията и оттам са я изпратили в Инфекциозна.

# 1 004
  • СОФИЯ
Не може да няма резултати от първите изследвания. След като "лекуват" детето и престоят е именно в тази болница явно има някакви опасения. Със сигурност има и писмено отразяване на състоянието и лечението. Лаик съм по отношение на медицината. Знам обаче, че всяка една от нас би ограничила по възможност престоя си там с детето. Хипотетичната, но реалистична възможност за други зарази е мн голяма.
Утре ще се опитам да намеря спокоен момент, за да разговарям с Марина. Все пак си мисля, че не аз съм подходящия човек за подобен разговор.

Общи условия

Активация на акаунт