MOLQ POMOGNETE

• 75 978
  • 1 272
  •   1
Отговори
# 780
Момичета, търсим някоя мама адвокат, която да помогне на МАринка. Служители от общината и правят проблеми. Набелязали са ги за изхвърляне и се заяждат с Маринка за всичко.

# 781
Нини на мама и Марина слънчицето Joy

Почти съм готова с кухнята остават да се исхвърлят ненужните неща и е идеална чак не мога да повярвам че това е мойта кухня (на общинарите де Embarassed)

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 21:25 от marina21andreeva

# 782
  • София
Момичета, предлагам за момента, който иска да помогне на Маринка, да даде пари, за да се съберат за ламинат за хола. Мокетът е в много лошо състояние, а ще има проверка от общината.
ОТкрих в Практис ламинат за 7 лева квадрата. Стаята е около 20 квадрата значи ни трябват 140 лева и евентуално пари за монтаж. Момичетата от отчетната на Марина са събрали някакви пари за нея, така че ако трябва още нещо - да додадем ние.
Аз ще се обадя в Практис да попитам за подробности като транспорт, монтаж и т.н

Иначе Ади е станал голямо момче и голям сладур. Ааааааа да и прилича на вуйчо си  Mr. Green

# 783
Ние имаме останал ламинат.Доста е, но не знам как може да се организира превоза за София.Ще попитам мъжа ми, горе-долу за колко квадрата е, и ще пиша пак.
Поздрави за Маринка, честичко надничам в темата и съм й голям фен, както всички вас.  bouquet

# 784
Тъкмо щях да кажа, че имаме събрани пари за Марина /до момента мисля, че са 175 лв./. И днес на срещата стана дума да каже от какво има нужда, за да вземем. Татито, който и купува лекарства с отстъпка до следващата сряда ще може да го направи, защото след това заминава в чужбина.

Така че, Маринка, кажи имаш ли нужда от някакви лекарства сега? Да можем да ги вземем с отстъпка до сряда. А за ламинат ще додадем още по някой лев. Hug

Моля те, пиши за да знаем.

# 785
Не лекарствата ни стигат за още 3 дни и след това си взимам безплатно вече Peace
Много ви благодаря txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 786
Ще можеш да си вземеш безплатните със сигурност ли? Няма да има проблеми с аптеките пак? Проверила си, нали? Не е добре да оставаш без лекарства...

Щом за това парички не трябват ще може да се пренасочат за ламината. Wink

# 787
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 788
Ние имаме останал ламинат.Доста е, но не знам как може да се организира превоза за София.Ще попитам мъжа ми, горе-долу за колко квадрата е, и ще пиша пак.
Поздрави за Маринка, честичко надничам в темата и съм й голям фен, както всички вас.  bouquet

Ама колко си ми на сърце и ти, цунки на трите ангелчета. Ако стигне ламината, спокойно ще си има пари за монтаж и за первази. Само дано пода под мокета е равен.

# 789
  • София

Ама колко си ми на сърце и ти, цунки на трите ангелчета. Ако стигне ламината, спокойно ще си има пари за монтаж и за первази. Само дано пода под мокета е равен.

То така или иначе се слага подложка. Моят под не беше от най-равните, нямах пари за замазка, обаче вече четвърта година няма никакъв проблем с ламината.

# 790
Споко Нана, не оспорвам нищо...

# 791
Маринка, ако ти трябвам за нещо - търси ме на skype

# 792
  • София

Че аз съм напълно спокойно, просто казвам от моя опит...

# 793
Нана, в последно време комуникацията ти е доста рязка. Моля те да си малко по-тактична.

# 794
Глафира ми каза че днес зелено човече е превела в картата ми 150 лв и утре трябва да са при мен Peace
Нана ти попита ли в Практис???? Да знам за утре дали да се надявам или НЕ

Общи условия

Активация на акаунт