Среща на Юлки2008

• 5 656
  • 144
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Джоли, ако имаш нужда от помощ свиркай. Аз мога да събера надежденските пари другата седмица.

# 46
За какво да се включа  Rolling Eyes

# 47
Нали пришпорваш за резервация  Laughing та, ако искаш да ти пусна телефона на управителя, ако се сетиш да звъннеш тази вечер  Hug Аз все забравям - ей на вчера също както и предвидих:
Кога ще финишираме гласуването  Rolling Eyes  няма време  Wink  тик-так ... тик-так .... трябва да се резервира все пак  Peace
Шада, ако искаш ще ти пусна на ЛС телефона, че все забравям да звънна. Ей на тази вечер пак има шанс да се замотам покрай гостите.

Другото, което трябва да решим - при резервация (независимо къде) ще трябва капаро. Как ще процедираме с това?

Датата е ясна - 7/3/2009 Wink
Много ме кефи римата Simple Smile

# 48
Аааа,  не дей ми прехвърля топката  Peace аз не съм много по организацията ... Пришпорвам, щото наистина за такива празници се резервира  от  по-рано  Rolling Eyes

# 49
Шаде, винаги има първи път Wink изпращам ти на ЛС, че ще излизаме на заведение. Разпитай какви са цените и дали има свободни места. За друг път ще знаеш Wink  Peace

# 50
# 51
А това по принцип програмата за съботите ли е, или е за тази събота. Щот' най-новите парчета дето се състоят от "дум-дум-дум" мен не ме вълнуват кой знае колко в последно време, нищо, че преди им се кефех.   Sunglasses

# 52
Пърли, като ходих там бяха много готини неща. Беше точно събота вечер и музиката беше ретро и релакс. Нямаше техно, ако за това става дума  Rolling Eyes

Шаде, ти звънна ли или не си видяла ЛС-то  Rolling Eyes?

Както и да е - работата е свършена. Говорих с новия управител - резервацията става като се отиде на място след 19.30 и се дава капаро от по 10лв на човек, които пари после се приспадат от сметката. Едно сепаре побира максимум 8 човека. Говорих с него да се направи резервация евентуалн за 5 човека за маса. Проблемът бил, че петък-събота не оставали свободни маси, но имало места по бара. Та... аз съм ОК да не събираме пари за куверт, а да дам аз и после да ги събираме. По принцип новият управител дори не знаеше какъв ден е събота, така че си мисля дори и предната седмица на 7/8 да се резервира не е проблем. ОБАЧЕ, проблемът ми е, че няма как да мина след 19.30 нататък. Има ли някой, който може да мине по това време?

# 53
Аха, за това става дума, а защо по програма са новите хитове? Този час май завсички е неудобен. Къпане на бебета, кърмене, приспиване... Тъпо.

# 54
  • София
Някоя мама, живееща в района или по-централно  newsm78

# 55

Не съм звъняла. Аз работа не съм обещавала да върша.
Може и някой татко да мине да плати.

# 56

Не съм звъняла. Аз работа не съм обещавала да върша.
Може и някой татко да мине да плати.

Явно не съм те разбрала  Whistling Вие не бяхте ли в центъра? Вашият татко дали може да се включи? Аз ще мина да ти оставя през деня.

# 57
Да в центъра сме. Нашият татко е на ненормиран работен ден и нищо не бих могла да обещая, защото не зависи от мен  Simple Smile

# 58
Да в центъра сме. Нашият татко е на ненормиран работен ден и нищо не бих могла да обещая, защото не зависи от мен  Simple Smile
Аз така си и помислих, че ще стане. Писах още сутринта на Ра и чакам отговор дали ще може. Ако не - ще мина някоя събота. Като съм се ангажирала с нещо си го върша.

Само, Шада, ще те моля едно - недей да влизаш в ролята на свекърва и да дуднеш, че ти е още много рано за това  Peace

Момичета, устройва ли ви вариантът с резервиране на 1 маса?

# 59
Джоли, не се коси, ако не можеш, ще помоля моя мъж да мине, мисля, че няма да има проблем от негова страна Simple Smile

Шаде, за Първи юни ще организираш едно детско парти и Джолито няма да ти се сърди вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт