Среща на Юлки2008

• 5 656
  • 144
  •   1
Отговори
# 60
Джоли, така и не разбрах какъв ти е проблема  Peace
Явно не мога да изказвам мнение щом не участвам в организацията  Confused
Най-мразя някой да ми казва какво да правя, също така и да ми се слагат определения.
Аз не съм те обидила, ти защо си позволяваш да го правиш?

# 61
Шада, минавам на ЛС. Според мен тук не е мястото за подобен тип постинги  Peace

Момичета, Ра каза, че е ОК да мине през заведението. Аз ще мина другата седмица през нея да й оставя пари. Обаче кажете дали маса за 5 човека ви устройва или да събираме пари за реалния брой присъстващи - като гледам към 20 човека са гласували?

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:51 от Джоли

# 62
  • София
Джоли, според мен малко по-голяма маса ще е по-добре  Peace Вярно че отиваме на денс парти, но все пак... А пък и като се замисля, че няма и да ни млъкнат устите - добре е да има къде да подложиме и морни д-та  Crazy

# 63
Да и аз така си мисля, ако се поуморим, па да седнем? Ама както реши мнозинството, не ми е проблем

# 64
Съгласна съм, момичета. Тогава да съберем пари по квартали както Белинда предложи в началото? Аз ще мога да мина да ги събера от кварталите и после да ги оставя на Ра (ако тя няма против разбира се) да ги занесе до Кабарето. Така как звучи?

# 65
Ами добре звучи, стига и другите да са съгласни Simple Smile

# 66
Знаете ли какво си мислех...малко е трудно като сме с бебета да се резервират места месец напред. Ако искате да направим резервации на 28/2 - това е седмицата преди 7-ми. Така май ще е по-сигурна бройката на присъстващите.

# 67
  • София
На 28.2. никой няма да ни чака според мен Confused Аз предлагам по- така от рано да си резервираме....Не съм наясно с разпределението вътре...Маса за 5 човека категорично ще ни е малко. Сепаре...не знам. Някой, който е ходил, да каже Peace Две маси? За по 5 човека? Не е ли ок? Аз поемам едната /Джолка, даваш айбан на лични, да не те разкарвам до нас или си уреждаме срещичка...както кажеш Peace/, Джоли другата, после ше ни черпите 7-8 уискита и сме квит tooth

# 68
Белинда, съгласна  Peace По-късно ще ти пиша ЛС Wink

# 69
Мацки - айде да се строим и преброим. Кой остава за 7/3, че да правим резервация. Белинда ми преведе пари, да не се окаже, че сме по-малко хора.

# 70
Хмммм, писах, пък го няма  newsm78

Момичета, моля да потвърдите кой ще идва, за да направим точна резервация. Белинда ми преведе днес 80лв и като добавя моите 50лв, да не стане, че ще има повече резервации отколкото присъстващи.

# 71
Хайде де, потвърждавам.

# 72
  • София
Потвърждавам  Sunglasses
Ако стане нещо и неуспея да дойда ще си платя капарото все пак  Peace

# 73
Мерси, момичета,
ето списък на мамите, които са писали в темата, но не са потвърдили окончателно. Аз имам проблем с темата - трябва да рефрешна, за да ми покаже последните постове, а в календар стои последното мнение на Пърли от преди няколко дни. Освен да пусна по едно ЛС  newsm78:
Джоли   да
Пърли   да
Пухтулка   да
Белинда   да
Дуци   не
Джули   да
Евредика    не
Нип   ?
НБМ   да
Ра   да
Шада   не
Саксофон не
Пумичка   да
амаринова? не

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 22:58 от Джоли

# 74
13 са гласували с Да, аз не съм сред тях. Просто да се разпишат кои са.

Общи условия

Активация на акаунт