Среща на Юлки2008

• 5 656
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Ами затова най-добре е, който ще идва да плаща капаро и тогава да се резервира, така (предполагам) ще има интерес и да дойде. Иначе платено капаро, пък после да събираш парите на място... дълга и широка - кой дошъл, кой не дошъл в последния момент.

Преди 2 години с мъжа ми така купихме мобилен телефон за подарък на един приятел, уж подарък от много хора, така го и подарихме - от името на цяла група, пък накрая кой дал пари, кой забравил, кой се скатал и се оказа, че сме платили 4-5 човека. Добре, че не всички ни бяха приятели, че иначе егати приятелите. Отплеснах се, ама разбра се какво искам да кажа.

Е дано всички сме достатъчно възпитани да си платим капарото ако сме потвърдили присъствие дори и да не успеем да се появим там Peace

# 91
Шоколадче значи  Mr. Green Белинда, я кажи какво ти е любимото  Crazy Банкнотата ще нося непременно. Ама идеята ми беше в случай че заявя присъствие и нещо ми попречи да дойда, да не ощетявам никой - затова по е-пей.

# 92
Пари предадени на Ра. Довечера ще звънна на господин управителя.

# 93
Говорих със Светлъо (управителят) - ще резервира сепаре за 7/3. Предупреден е, че Ра ще мине да остави пари до утре след 19.30 (Ра още веднъж благодаря, че ще пропътуваш до мястото - което хич не ти е на пешеходно разстояние впрочем и на Белинда за кредита, които дружно ще издължим в заветния ден Wink ). Няма проблем резервацията да се направи на "Отчетни Юли" или "Бг-мама" - което повече ни харесвало  hahaha

# 94
Ходих, внесох парите. резервацията е на името отчетни юли 2008 (Белинда). Ако има размислили, до 01.03 можем да се обадим за резервация на допълнителни места.

# 95
Супер Simple Smile Мерси много

# 96
Много благодаря, Ра  Hug и за пътя дето го би в тоя студ. Само да доуточня, че е оставено капаро за една голяма маса от 8 човека. Така и да не се съберем на 100% обявените (аз гледам песимистичния вариант  Rolling Eyes), на Белинда парите ще бъдат възстановени.

А, това, че до 1.03 може да се разшири резервацията е страхотно, защото така, ако някой иска да се присъедини, а не е казал, може да отиде на място след 19.30 да направи резервация. Ако не - директно в заведението на 7/3, но седалка негарантирана Wink  Party

Сега остава да решим около колко часа (че нали и от бебетата зависи) ще се събираме в заведението. 22.00-23.00? Rolling Eyes

# 97
Ние се къпем към 22, после малко сукане и заспива, дано няма промяна в режима. Преди 22,30 за мен е нереалистично, да си кажат и другите.

# 98
На мен ми е ок към 22, 23 часа, той най-често заспива (с кърмене) към 21 ч. и после да имам време да се оправя и да пристигна...

# 99
  • Sofia
И аз съм ок към 22.30.  Peace

# 100
И на мен ми е удобно тогава  Peace

# 101
Момичета и аз бих желала да се присъединя .Като гледам бройката от 9 човека покрива капарото, което е оставено ,за това ще отида тази седмица към края да капарирам и за мен едно място.А ако има някой закъснял ,като мен, нека ми пише на лични ,ще мога да дам и за него . А часът ме устройва също и съм ок Peace
Благодаря на всички участвали в организацията.  bouquet

# 102
Лелеее,какво съм изпуснала ooooh!
И сега к.во не мога да се включа ,а?

# 103
Що пък да не можеш? Идвай смело.  Mr. Green

# 104
  • Sofia
Някой друг ще си взима ли мъжа?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт