Среща на Юлки2008

• 5 656
  • 144
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Tам съм Peace
Капаро мога да пусна веднага на който трябва, само да ми прати IBAN.
Дуци, ти що така? Rolling Eyes

# 76
Засега и аз съм висяща. Не ме бройте по-добре Peace

# 77
  • София
Аз потвърждавам засега Peace

# 78
Джоли, два пъти съм се занимавала с резервации и организации на масовки и все съм се изгаряла, не знам как ти се занимава. От личен опит знам, че половината от заявилите желание не идват.
Благодаря ти за това, която правиш и се извинявам, че няма да мога да дойда, въпреки че имам желание.

# 79
Ами затова най-добре е, който ще идва да плаща капаро и тогава да се резервира, така (предполагам) ще има интерес и да дойде. Иначе платено капаро, пък после да събираш парите на място... дълга и широка - кой дошъл, кой не дошъл в последния момент.

Преди 2 години с мъжа ми така купихме мобилен телефон за подарък на един приятел, уж подарък от много хора, така го и подарихме - от името на цяла група, пък накрая кой дал пари, кой забравил, кой се скатал и се оказа, че сме платили 4-5 човека. Добре, че не всички ни бяха приятели, че иначе егати приятелите. Отплеснах се, ама разбра се какво искам да кажа.

# 80
Да, потвърждавам. Надявам се да не се случи нещо в последния момент Praynig,.
Последно - говорим за маса/маси?

# 81
  • София
Мммм, аз не мога на 100% да потвърдя, но имам намерение. Бройте ме вътре, дайте ми на лични или на Скайпа IBAN, за да преведа през epay, не искам да завлека някого  Peace Т.е. да платя куверт, ако стане нещо, да изгорят само моите пари. Така ОК ли е?   bouquet Цял ден нямах интернет и малко не съм в час, извинявам се  Blush

# 82
Така, аз съм повече не, отколкото да.

# 83
Аз няма да дойда.

# 84
  • София
Аз гласувах с 'няма значение', защото от самото начало ми е било съмнително как точно ще стане да дойда. Почти сигурно е, че няма да успея. Не плащайте нищо за мен.  Peace

# 85
Ау, какви сте дезертьоркииии...  Всички искам да дойдат, да не се пляскаме сега.

Дуци защо? Шада? Сакси, пък ти... Хайде недейте така, де.

# 86
Ето крайният списък:
Джоли   да
Пърли   да
Пухтулка   да
Белинда   да
Джули   да
НБМ   да
Ра   да
Пумичка   да
Aелия да

Нип   не
Дуци   не
амаринова не
Евредика    не
Шада   не
Саксофон не

Румито 2008 каза, че се замисля да дойде. Dollyeta също ще е на линия. Надето - утре ще разбера.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:12 от Джоли

# 87
Аз съм ДА, категорично. Бройте ме. Чак сега виждам тая тема  Embarassed, нали не можах да наваксам с предишните теми, та не съм разбрала за организацията. Ще пусна пари през и-пей. Някой да ми пусне на ЛС  Айбан и титуляр на сметка да ги преведа.
Кабаре ми е любимо от както бях безгрижна мома и ходех да се закачам с мъжовете  Wink Ще дойда сама, че искам малко да се почувствам като девойка пак Whistling

# 88
Мацки, не използвайте е-пей Wink - носете шоколади и банкнота от 10лв на място на 7/3 на Белинда. Тя не каза какви обича, така че може да са различни да си избира. Ра ние сме освободени - ама може с яденето да помагаме  Laughing

# 89
Аз отпадам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт