Перник - 13

• 23 675
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
какъв ужас!!!!

# 76
пФФФФ ЗАБРАВИХ ДА ПИША.
БРЕМЕННИТЕ ДА НЕ ЧЕТАТ!

# 77
е Ир този случаи не сам го чувала но е доста .......

# 78
Привет.
Аз изчезнах малко ама бяхме няколко месеца в чужбина,за коледа се прибрахме но не ми остава време да пиша.Галя вече ходи и не ми дава да стоя на компа,та затова и сега в този час пиша.
Целувки на всички и добре дошли на новите мами.

# 79
Привет.
Аз изчезнах малко ама бяхме няколко месеца в чужбина,за коледа се прибрахме но не ми остава време да пиша.Галя вече ходи и не ми дава да стоя на компа,та затова и сега в този час пиша.
Целувки на всички и добре дошли на новите мами.
Добре си дошла Борянка  bouquet, разказвай къде бяхте, приложи и снимков материал Grinning

Ели, как е детето? Вървите ли към оправяне?

# 80
  • Перник
Ир, не пускай моля те такива линкове! Ужасно тежко ми става като чета такива ужасни истории. Не е справедливо да умират невинни дечица! За съжаление, това е реалността  Sad

Боряна, добре завърнала се   bouquet  Тия дни се сетих за теб.
Петя и Нанси ми се губят също  newsm78

Ели,  Hug за Калоян и бързо да оздравява!

Ние сме добре, готвим се за сватбата  Mr. Green

# 81
мами нещо днес няма активност smile3502

# 82
Ето няколко снимки от рожденя ден на Галя на 11.01.

Вентилацията не я спряха и беше много студенко,та затова Галя е малко навлечена,а аз нали съм си шестца
та забравих за снимките да я оставя по рокличка.
Светле трогната съм   bouquetЦелувки на малкия.Дано да се видим по наща махала.

# 83
Малко снимки от Испания да пусна,.

ТОВА Е ГЛЕДКАТА ОТ ТЕРАСАТА НИ

ОКТОПОДЧЕТО ДЕТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАШЕ-ГАДНО Laughing

РИСУНКА ВЪРХУ КЪЩАТА

ИСПАНСКА СУПА

ТИКВА

# 84
ОПППП ААААА    ИМА НЯКАКВИ ДВЕ ДЕТО НЕ ГИ ПОЗНАВАМ,АЗ СИ КОПИРАХ ЛИНКА ОТ ДРУГА ТЕМИЧКА И НЕЗНАМ КОЯ ТОЧНО СНИМКА СА ТЕЯ ОВЦИИИ.
А по повод линка дето го пусна ИР -много е гадно това.Някоя мама беше казала че не е хубаво да се дава мнение за лекар при които не си ходила,ама ако чуя от някъде нещо подобно за някои лекар едва ли бих отишла при него и да рискувам и на мен да се случи това.Но нали знаем никои не е застрахован-може да се случи и при наи добрия,но според мен при лекарите не трябва да има място за грешки,е и те са хора де ама фаталните грешки  --ох не ми се пише вече на тая тема.

# 85
оооо мога да ти кажа че както ми предстой сега се замислям дали да раждам тук като прочетох какво става и че Лазов няма да го има настръхвам цялата пък и като ме е бъзе малко!!!

# 86
Ето го Калин:пие му се 3в1  Laughing   

Ето го гърнето му  Laughing  от утре щи си пишка в готино зелено гърненце Laughing

# 87
  • Перник
Боряна, ти да не си остави косата в Испания  Wink Много ти е готина новата прическа. Аз отдавна искам такава, ама не ми стиска, а и мъжо няма да е възхитен  Twisted Evil Страхотни снимки, личи си, че супер сте си прекарали.

Ир, честито ви гърненце! Със здраве да си го пълните  Grinning И ние много обичаме 3в1. Калоян го граби от Била като невидял  Mr. Green

# 88
katiado   как мина прегледа днес?
Стискам палци всичко да мине добре  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Не се оставяй на нервите и страха, остана още съвсем малко.
На моят син май много не му се излиза - все още никакви признаци  Weary , но може би е по-добре за да порасте още малко.
Аз тази седмица си прекарвах багаж от София, в понеделник постоях половин ден на работата и така, всеки ден се уморявах доста и нямах време за нерви и страх. Утре ще излизам да си купя превръзки, памперси и малко бельо, и ще стегна багажа за родилното.
Ако бебето не тръгне по-рано, на 17 - 18 ще вляза в болница. Може да се засечем.

# 89
оооо мога да ти кажа че както ми предстой сега се замислям дали да раждам тук като прочетох какво става и че Лазов няма да го има настръхвам цялата пък и като ме е бъзе малко!!!
Ами според мен ако се уговориш с някои мисля че ще се постарае.Снаха ми и двете дечица си ги ражда при Христов,много е доволна,но бил многоооо  труден за уговорки за раждане при него,тои е софиянец до колкото знам.За другите лекари колкото са доволните толкова и недоволните.Аз бях при Лазов-доволна съм много.Моя приятелка преди вече 3 г.ражда при Цеков,защото лекарката при която си водеше консултацията не доиде че била на семинар,и  е доволна много от него,макър че имам много познати дето не са доволни-прословутите дебели пръсти. Laughing
Светле тука си оставих косицата Joyнямам да им я давам на тези испанци я  Joy

Общи условия

Активация на акаунт