Перник - 13

• 23 693
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Потресена съм от публикувания линк.Мога да съчувствам напълно на потърпевшата майка,защото и аз преживях загуба на дете,още повече като си помисля,че може и при мен да се окаже лекарска грешка.
Още не сме започнали делото.Мислех,че ще прекратят дотук разследването,защото след аутопсията се оказа,че е имало увредено сърце моето малко ангелче,но като се има предвид ,че предварителните изследвания бяха ок,как така изведнъж се появиха тези увреждания,след като не е показвало никакви признаци.Изглежда и следователите мислят,че нещо не е наред с тази аутопсия и в момента сме на досъдебно производство.

# 91
Миринда, честита лентичка Heart Eyes Предишния път като влиза в темата май я нямаше Flutter
Хихи, ма много сте наблудателни  Laughing Нямаше я, ама вече имаааа.
Ние вчера към обяд отидохме в Перник, но на пук на хубавото време следобяд малката се събуди с висока Т, та не можахме дори на площадката зад блока да си поиграем малко... Днес я оставих там, че съм на работа, ще видим какво ще правят с баба й. Нощес на два пъти вдига 39 градуса, наложи се даже с оцет да я понакиснем, че няма сваляне... Иначе докторката я гледа - нищо й няма - гърди и гърло чести, няма хрема и кашлица...  newsm78 Откъде се взе тая Т идея си нямам.
Това за малкото бебче беше страшно, просто не мога да повярвам как такива хора все още са на работа след подобни случаи...
dessie83, стискам ти палци за леко и безпроблемно раждане!
katiado, и на теб също!

# 92
Билка, радвам се, че те виждам тук. Включвай се по-често! Дано се изяснят при вас нещата... и Бог да те дари с друго съкровище! Ти върна ли се на работа, как минава деня ти?

# 93
  • Перник
Радвам се ,Ели,че се интересуваш как съм!
Две седмици след смъртта на малкия вече бях на работа,защото щях да се побъркам от пустотата вкъщи.Да чукна на дърво,работата ми е прекрасна,с добри шефове и колеги.Това ми помогна много,за да се възстановя психически.Още повече,че и нещастията в нашето семейство не спряха.На 1.02 изнесохме 6 месеца на малкия,а на 25.01 - една седмица преди това - 3 месеца на баба му.Тя изглежда не можа да го преживее и просто се предаде на болестта ,която с години не беше успяла да я пребори.

# 94
  • от Луната
Ир, направо ми настъхна косата от линка, който си пуснала #Silly. Мен също ме изражда Илиев и впечатлението ми от него беше добро, но сега като прочетох направо се потресох как може такова отношение, а и ми е интересно как изобщо са започнали нормално раждане, след като жената е била с индикации и направление за секцио newsm78

# 95
  #Milti  Хей, момичета, новата ни тема започна толкова добре. Как така се превърна в много, много тъжна  smile3518
Някоя от вас няма ли весела историйка за разказване? Да разведрим малко обстановката   #Milti

# 96
# 97
  • от Луната
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 98
По повод онази статия...Искренно съжалявам за загубата на тази майка  Praynig
Мен ме следи Илиев, и живот и здраве той ще ме изражда. За сега съм много доволна от него - от отношение, внимание, разбиране и всичко. Преди седимца и половина, когато бях в болницата - той и неговия екип бяха много любезни, за разлика от някои сестри от другите смени...
Ако в него е вината - не го оправдавам, в никакъв случай, но аз такива истории съм чувала и за Лазов и за Галева...
Но колкото хора, толкова мнения. толкова доволни и още толкова недоволни...
За това само си пожелавам на мен и на другите бременни мами в темата - ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ!!!

# 99
  • от Луната
Аз също ви пожелавам леко и безпроблемно раждане Hug. Не се притеснявайте, страха е нещо нормално Naughty. Цветка е права, от един и същи лекар има и доволни и недоволни. Аз също съм чувала страшни истории и за Лазов и за Галева. Лекаря е важен за раждането, но мисля че по-важно е каква ти е съдбата. Ако ти е писано да страдаш никой не може да го предотврати

# 100
# 101
Добро утро мами днес не е подходящо за разходки smile3515!!!а вече закусихте ли аз ви водя с 2 мини банички и една вафличка

# 102
ani4ka аз закусих (и то не с две мини банички, ами с хубав дебееел сандвич  Mr. Green) дори сложих да се къкрочка една супичка за обяд, сакън да не заслабна  Mr. Green
Да, времето е отвратително, и аз се бях наточила днес за разходки, ама...

# 103
о да ти кажа по някога умирам от глад а понякога са тъпча и са ме е страх как ще сваля всичко излишно

# 104
  • от Луната
Добро утро!
Времето наистина е отвратително smile3516.Така искам вече да се оправи и да сме по- дълго на вън.
Ани, не се притеснявай килограмите се свалят

Общи условия

Активация на акаунт