МАМА ВЕРЖИ ГУШНА СВОИТЕ СИНЧЕТА - ЗА ФЕВРУАРИ ТЕ СА НИ КЪСМЕТА II

• 13 467
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Здравейте, момичета,
аз пак се опитах да чета, ама по-добре да понапиша, че пак до никъде няма да стигна.
Да ви кажа за раждането - отидох си аз сутринта, вече спокойна и ухилена до уши, защото бях решила,че каквото-такова, няма как да е толкова страшно. Оказа се, че понеже съм чак 4-то планирано секцио, ще ме режат към 11 часа и аз спокйно се настаних на едно легло да чакам. Вече беше минала страховитата клизма, която се оказа нищо и половина! Simple Smile Та лежа си аз,часът е 9 и си пиша смс-и и изведнъж като се метнаха върху мен 5 човека - един ми слага катетър, друг абокат, друг ме тества пак за някакви упойки.....абе лудница! Оказа се, че едното секцио е преместено за по-късно и е моят ред. Едва успях да звънна на милото и да му кажа, даже не успях да си довърша изречението, взеха ми телефона и айде юруш към операционната. Там пак адски бързо се разви всичко, нямаше никакви проблеми. Анестезиолога се опита да ми държи ръката и да ми говори с успокояващ глас, но като ме видя как му се хиля, разправя на доктора "абе тя явно няма нужда от тия приказки, спирам, я, гледай какво ми се хили " Simple Smile) После взеха да си припяват с радиото и докато се усетя бяха извадили малчо Simple Smile Показаха ми дупето му  Mr. Green и го отнесоха, после го върнаха за точно 5 секунди и това беше. Видяхси го чак в стаята на другия ден.
Да ви кажа за ВИП-а. Егати вип изживяването имах! #Cussing out Първия ден беше едно много готино момиче, което го изписаха обаче и при мен настаниха ГОДЗИЛА! Няма такова ХЪРКАНЕ, няма такава тотална липса на мозъчно вещество и интелект! Направо ми идваше да я очистя накрая! #Crazy И на всичкото отгоре - нон-стоп мрънкане! #Cussing out Ама карай да върви!  Mr. Green
Малкия ми направи няколко "показна" с давене, посиняване и други. Почти получих мастит, а за методите на акушерките в борбата с него направо не ми се говори  ooooh!. Важното е, че в крайна сметка Венци успя за една нощ непрекъснато сукане да ми поотпуши каналите. На мама сладкия кавалер! Сега са ок каналите, ама той нещо не ще да направи хубавия вакуум и много се притеснявам...Боря се с него по цял ден и цяла нощ  Rolling Eyes
Неговия специален "подарък" обаче беше едни 10 часа нон-стоп рев първата нощ! Shocked Татко му го гушка и разнася, Венци реве, аз рева, абе голям резил Simple Smile)) Оказаха се колики, които минаха малко по малко с Инфакол (Атмосферчееее, Гопод да те поживи с този ИНфакол!!!  Hug), ама аз щях да откача!
Майчинството се очертава нещо прекрасно! Особено като си координирам малко действията, че сега съм като пате в калчища...
Много стиснати палци на всички, които чакат големия ден!!!

Пак ще пиша, като мога!  Hug Hug Hug

# 211
  • Стара Загора
Момичета,утре сме планирани 5 по график.Пожелавам ви леко раждане и здрави бебчета (на мене си също ,разбира се).Мен ме е хванала нервата и не мога място да си намеря,ама ще мине.Албенка ,да вземеш да ме успокоиш с някоя песен ли  newsm78 Laughing
Тук при нас пък секциото ги изписват на 7 ден ,чак на 4 ти дават бебето ,защото смятат ,че родилката има нужда от почивка след операцията  и то наистина е така,но ще ходя всеки ден по няколко пъти да си виждам бебочка,докато ми я дадат да спи при мен  Hug
Коте,чудесен разказ,много ме успокоява  Hug цунки на бебка  Hug
Утре в 7:30 трябва да съм в болницата,операцията е насрочена за 8:30 -първа съм ,ама аз така исках.Родителите ми не знаят за датата и ме проверяват по няколко пъти през деня ,но утре май аз ще ги изненадам  Peace  Hug

# 212
zache, стискам палци и ти желая леко раждане! Дано всичко да е ОК и накрая да се гушкае със здраво и пухкаво бебче. И да ни известиш бързо как е минало събитието!
 Flowers Four Leaf Clover  и fingerscrossed и на другите мами, които са планувани за утре: Албена13, Янита, Толо и Красикоко, ако има и други и на тях - Късмет!!!
Аз пък да се похваля - преди малко ми донесоха по куриер подарък за "нероден Петко" от моята мила кака - бебефон и играчка за кошара на Fisher Price - много им се радвам newsm44 . Ето ги:
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_391-products_id-8214.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2873

# 213
Влизам само набързо да ви кажа, че от два дни сме си вкъщи, но малко сме кисели, а и аз нещо не мога да си отпуша каналите та не ми остава много време да се включа.
Да честитя на всички, които са вече 1 + 1 и да пожелая цеия късмет на земята на тези, които чакат радостното събитие!
Ако успея по-късно ще се включа пак!  bouquet

# 214
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Честито на новите мами! Да им са здрави бебоците, много да ги слушат и много да ги радват!
Специални поздрави на Зитка! Забелязах аз че се изгуби тия дни, откри се сезона и за пловдивските мами.
Ние сме добре. Според доктора трябва да си лежа и почивам повече оставащите 10-15 дни до термина, но тая мисия е почти неизпълнима покрай дъщеря ми. Предните дни пак беше с хрема и я гледах вкъщи, от днес е на градина, но пък имам други неща да довършвам, така че почивката е отложена за сега  Embarassed
Желая успех на всички майчета с планово секцио утре! Ние сме с вас, в трепенто очакване сме на добрите новини!   bouquet
Весел и спокоен ден желая на всички!

# 215
Честити късметчета на Галл, Зитка и Анита! Само радост да им носят!
Стискам палци на мамите с утрешно секцио- май не бебевалеж да чакаме, а направо бебепорой. Mr. Green
Вчерашния крем-карамел свърши работа, но пък цяла нощ не съм спала от контракции. Поне секса беше феноменален! Wink  Blush Днес мъжо пак е дежурен, та ще съм сама с малката, а утре съм на консултация. Тежи ми вече, искам да раждам!

# 216
Успех и от мен на плануваните мами утре - леко раждане, живи и здрави бебоци и скорошно възстаановяване милички - ще чакаме хубави новини.

4erveno6iika бебефон-а е страшно удобен и съм много доволна от него - такъв ползвахме за каката, съответно и за бебоче номер 2 същия Simple Smile много полезна ми беше нощната лампичка когато привиквахме каката да спи сама в стаята. Играчката за кошара също е много хубава и аз съм си набелязала подобна на Fisher Price но чакам бебока да се роди понеже искам да поръчам и други работи.

# 217
  • в сърцето на един мъж...
Котее, като те чета сега, прилича ми на мойто раждане и престой в болницата Mr. Green И аз имах една годзила в стаята Joy

# 218
Честити рожби на мама Гал и мама Зитка! Стискам палци на и на майчетата с планирано секцио! След упорито гладене и чистене отивам да му ударя една следобедна дрямка!

# 219
Котеее  smile3532 леле мале все едно аз разказвам за моето раждане и престоя ми в болницата Simple Smile Важното е че вече сте вкъщи, то не че там е по-лесно ама поне ни е спестена "компетентната" грижа на надъханият за работа медицински персонал. Мойте оплаквания за ВИПа в окръжна са не толкоз от хората а от условията. Иначе имах късмет със "съквартирантки" Найстина бяха готини и в интензивното и във ВИПа Simple Smile
 За оситоцина мога да споделя съвсем бегли впвчатления, защото и аз въпреки секциото имах "щастието" да се зблъскам с него. Лекърката ми ми обясни, че преди операцията ще ми го включат за около 2 часа та да предизвикат разкритие по естествен начин за да не се налага да ме бъркат с пръсти по време на операцията. А целта на разкритието е да могат да изтичат лохиите. А и трябваше да се предизвикат контракции за да може да се постресне бебо и да го подготвят за раждането. Ама той имам чувството, че вместо надолу се буташе нагоре, а вкрайна сметка и разкритие на получих та ме бърка с пръст докито точно преди операцията. Беше един малък ужас  #Shocked Направо имах чувството, че ме разкъса, а тя доволно " Е сега вечеимаш един сантиметър разкритие"  #Crazy
 А иначе като ми включиха системата оситоцин за няколко минути почнаха болките, първо в кръста после корема после навсякъде. И наистина първоначално са на окло минута две после се сливат в една обща болка. А аз му хванах цаката че ако лежа по гръб боли повече ако съм настрани не толкоз. Ама имах глупостта да го кажа на акушерката и тя каза че за да е ефективна системата и да иам разкритие трябва да ме боли  doh и ме следше като цербер да не се обръщам настрани. Вкрайна сметка както казах болката си стана една постоянна ама аз взех та свикнах с нея и като капак както казах нямаше и ефект от окситоцина та си изтърпях и изкуственото правене на разкритие.
 Сега да не забравя и да честития и на всичките ни нови мамчета - да са ви живи и здрави малките подаръчета  Hug   bouquet само радости да носят вкъщи.
 Добре завърнали се и на мамите вече преминали през раждането. Ще обменяме опит.
 И за утре голямо стискане на палци ще падне. Може да подобрите и рекорда от 30.01. тогава имахме 9 бебета, да видим утре. Важно е всичко да е наред   bouquet  с вас сме.
 Ние за сега сме много примерни за това денонощие. Все още се чудя дали има колики - значи няма  newsm47 Вчера бяхме и ние на педи да се поизмерим, че ме е страх дали надава това дете. Е надали сме 240 гр за дните от как сме изписани. Доки каза че е ок дано да е така. Ама имаме още жълтеничка, че нали пусто сме с различни резос фактори. Не е опасно ама ми е сънлив и мързелив. Когато не реве де  Wink ама не ми е от много ревливите. Тази нощ ме подведе че иска да яде и го взех в леглото да се кърмим, ама ми заспа в ръцете. И ме мързеше да ставам пак да го слагам в кошарката и го сложих между мен и мъжа ми и той така сладко заспа, аз също най-безцеремонно откъртих и горкия ми мъж седя на пост да ни гледа как спим и да не затиснем детето около 2 часа докато малкия реши, че найстина е гледен  hahaha
 Ама не можете да си представите колко е сладка гледката на тримца в кревата.
 Хайде махам се да дремна, че и той спи сега чао и само добри новини......а да ве спи ококорил се е с един гладен поглед май ще го зареждам пак Simple Smile 4ао от нас и много  Hug

# 220
  • София
Да задам един въпрос на мамите със секцио къде си оставихте телефона докато траеше операцията и изобщо додоха ли ви да го внесете?

# 221
Момичета,аз съм сестрата на Деси-/кониконкони/
Да ви се похваля ,че вече съм леля на бебе Виктор-3400,50 см.Роди се със секцио тази сутрин в 10 и 30.Майката и бебето са добре,след малко ще отидем да ги видим.

# 222
Хаиде още едно попълнение във февруарските редици - да ни е добре дошъл Виктор и честито на мама и тате много да ги слуша и радва    bouquet
tesori моя телефон до последно си беше с мен докато ме подготвяха за операцията, и си остана при багажа ми в предродилна зала. После санитарката ми го донесе в интензивното заедно със всичкия багаж, нищо не липсваше дори женицата беше забрала и дамските превръзки и телефона на една друга мама, която влезе за предизвикано нормално раждане заедно с мен и си лежахме заедно в предродилна. Така че може и бонус да се здобиеш  hahaha, майтап де като и казах веднага си върна нещата на жената.
 Ох....аз пиша с една ръка, че нали се кърмим.... смятайте колко съм пристрастена .... smile3532

# 223
zache, стискам палци и ти желая леко раждане! Дано всичко да е ОК и накрая да се гушкае със здраво и пухкаво бебче. И да ни известиш бързо как е минало събитието!
 Flowers Four Leaf Clover  и fingerscrossed и на другите мами, които са планувани за утре: Албена13, Янита, Толо и Красикоко, ако има и други и на тях - Късмет!!!
Аз пък да се похваля - преди малко ми донесоха по куриер подарък за "нероден Петко" от моята мила кака - бебефон и играчка за кошара на Fisher Price - много им се радвам newsm44 . Ето ги:
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_391-products_id-8214.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2873
Червеношийка,много са хубави подаръците,отностно тях искам да те питам,за въртележката на Фишер Прайс,понеже и аз много съм я харесала,но на мене ми трябва повече като лампа,та дали си я пробвала и дали ще върши работа дая свети или е слаба.Защото и гледах батерийте че са обикновенни малки и незнам ,та се чудя дали е добра инвестиция.

# 224
zabche Изпявам ви последната си песен като 2 в 1.   smile3514   261uu  nuts   superuu
 И аз съм притеснена много.  Багажа е стегнат и проверен 10 пъти. Изчистено е, чакам само да сложа новите чаршафи на бебо в кревата.  Монитора е готов да отчита гласче... памперсите са подредени.....
 Кога започнахме от  EFP и ето, че се поздравяваме за  newsm07.  А от утре сме вече мами.  Големи нерви ме гонят.

Кониконкони е вече мами - честито бебче и бързо възстановяване.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт