Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното поведение на бебето преди раждането?
С какво облекло се ходи на цезарово сечение?
Нормално ли е да се сърби кожата след цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното поведение на бебето преди раждането?
-
С какво облекло се ходи на цезарово сечение?
-
Нормално ли е да се сърби кожата след цезарово сечение?
-
Кога болките в кръста се считат за контракции?
-
Има ли масажни столове, подходящи за бременни жени в Пловдив?
Та лежа си аз,часът е 9 и си пиша смс-и и изведнъж като се метнаха върху мен 5 човека - един ми слага катетър, друг абокат, друг ме тества пак за някакви упойки.....абе лудница! Оказа се, че едното секцио е преместено за по-късно и е моят ред. Едва успях да звънна на милото и да му кажа, даже не успях да си довърша изречението, взеха ми телефона и айде юруш към операционната. Там пак адски бързо се разви всичко, нямаше никакви проблеми. Анестезиолога се опита да ми държи ръката и да ми говори с успокояващ глас, но като ме видя как му се хиля, разправя на доктора "абе тя явно няма нужда от тия приказки, спирам, я, гледай какво ми се хили "
Първия ден беше едно много готино момиче, което го изписаха обаче и при мен настаниха ГОДЗИЛА! Няма такова ХЪРКАНЕ, няма такава тотална липса на мозъчно вещество и интелект! Направо ми идваше да я очистя накрая!
И на всичкото отгоре - нон-стоп мрънкане!
. Важното е, че в крайна сметка Венци успя за една нощ непрекъснато сукане да ми поотпуши каналите. На мама сладкия кавалер! Сега са ок каналите, ама той нещо не ще да направи хубавия вакуум и много се притеснявам...Боря се с него по цял ден и цяла нощ
), ама аз щях да откача!
и
и на другите мами, които са планувани за утре: Албена13, Янита, Толо и Красикоко, ако има и други и на тях - Късмет!!!
. Ето ги:
Днес мъжо пак е дежурен, та ще съм сама с малката, а утре съм на консултация. Тежи ми вече, искам да раждам!
леле мале все едно аз разказвам за моето раждане и престоя ми в болницата
Направо имах чувството, че ме разкъса, а тя доволно " Е сега вечеимаш един сантиметър разкритие"
и ме следше като цербер да не се обръщам настрани. Вкрайна сметка както казах болката си стана една постоянна ама аз взех та свикнах с нея и като капак както казах нямаше и ефект от окситоцина та си изтърпях и изкуственото правене на разкритие.
Вчера бяхме и ние на педи да се поизмерим, че ме е страх дали надава това дете. Е надали сме 240 гр за дните от как сме изписани. Доки каза че е ок дано да е така. Ама имаме още жълтеничка, че нали пусто сме с различни резос фактори. Не е опасно ама ми е сънлив и мързелив. Когато не реве де 

и ето, че се поздравяваме за
. А от утре сме вече мами. Големи нерви ме гонят.