Гоблени-43

• 70 068
  • 431
  •   1
Отговори
# 120
  • София
wesi.i.gogo, благодаря. Получих всичко, както си го пратила, нищо не се е загубило. Поръчах от Милена стил конците Ариадна, но ми казаха, че нямат номер 649 въобще в каталога. Е, ще се справя някак като дойдат другите конци.благодаря отново!
Ама аз никъде в ключа не виждам такъв номер?
Сега видях къде е грешката. Ключа е за DMC конци.
А защо този номер не го замениш с този на DMC?

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 10:08 от wesi.i.gogo

# 121
Ето и снимките от гоблена ми, моля ви да си дадете мнението за мен е много важна вашата оценка

http://danielach.mylivepage.com/image/2122/12884_DSCI1536.JPG

# 122
  • Бургас
Здравейте момичета

Стана малка авария в постовете ми  Embarassed..Затова се наложи малко редакция!
Приятен ден на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 10:26 от poepie

# 123
  • Бургас

Здравче, поздравления!!! Аз на ТВ гледам преди всичко като гоблен по едно велико произведение на изкуството, така че моля да ме извинят тези които виждат в него само религиозната тематика Peace

Mного съм съгласна с теб Прасчо   Peace Peace

# 124
  • София
Дъмп, аз съм на мнението на другите момичета - да поръчваме сега, докато е време, че ще стане още по-голяма разликата.

# 125
  • Пловдив
Момичета , Embarassed извинявайте, номера е Ариадна 694 - аз както винаги съм направила неволна смяна. Току що го проверих 30 пъти  - конеца и каталога.
Опрвих номерата в легендата, още веднъж се извинявам:
http://did-tag.mylivepage.com/file/739/4413_Vl._D._Maystora_Nevesta.rar

Дъмпи, казвай и пращаме парите  Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 10:44 от did_tag

# 126
  • София
did taq, изобщо не се притеснявай и благодаря за уточнението.Ще го започвам най- после този гоблен и няма да досаждам повече. А като ми донесат довечера фотото ще ви покажа завършените елени.

# 127
Здравейте и от мен, момичета!
Няма да показвам етап защото нищо не се е оформило Crazy. Много красота по страничките на темата smile3501
Добре дошли welcome на всички нови попълнения, семейството ни расте, расте , но не старее!
Дъмпи ако си ме включила в поръчката и моето мнение е като на другите момичета! Money
Днес отивам у мама тя ще гледа Марти,а аз си ще шия Laughing
Спорен ден, сладурки! newsm51

# 128
Днес ми е зеленичко  Joy ....Здравейте,момичета! newsm51
Не мога да се похваля с нищо,но мога вас да похваля!!!! newsm18  СТРАХОТНИ СТЕ! smile3501 И като майсторици и като приятели !  Two Hearts   На болните yu5 -много здраве!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed ....и на останалите,де....
Дъмпи ,и аз съм "за" поръчката ! Че едни чудесийки съм си харесала  hahaha ....

# 129
Прасчо,
ето ти ключа за татко с бебе или там както се казва гоблена:)

Подбран е много сполучливо.
 А ето и файла в ПМ http://dump.ru/file/1497874

Тъй като от снощи лаптопа ми претърпя леко произшествие и все още реанимира няма да мога да надничам често тук:)
Някой да търси нещо?Simple Smile

# 130
Я дайте линк към доставчика от който поръчвате пък може и аз да се включа, ако е възможно все още.

# 131
Момичета иска ми се да ми кажете, според вас да ли да правя фон или не на гобленчето, което ви показах малко по-нагоре

# 132
http://shop.ebay.com/merchant/caryn_and_richards_cross_stitch
от тук поръчва последно Дъмпер мисля

2-3 лв оскъпяване не е проблем
Другия вариант е Герика- - доста по-скъпо и доста често неоригинално.
Стана ми смешно, когато прочетох как пита marulka дали е виждала оригинален Дименшън.

daniela,
няма нужда от фон.Когато го рамкираш само го сложи в подходящо паспарту

# 133
Марули , браво , аз днес следя пак развитието на темата и сега чакат да се появи госпожата  Peace Голям майтап Party

# 134
Дъмпи и за мен няма проблем за поръчката и аз съм за, но дали ще мога отново да погледна сайта от който ще поръчваш да си избера нови

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 17:29 от Tasha

Общи условия

Активация на акаунт