Гоблени-43

• 70 069
  • 431
  •   1
Отговори
# 135
  • Benelux / Varna
Не можах да се стърпя и да не покажа колко много френски възли направих днес, броих ги до 100 и после се отказах, но елхата наистина грейна, заслужава си труда.

Аз на тая госпожа от Герика, само като видях бараката й колко е  представителна и се отказах да пазаря от нея Дименшъни. В себе си тогава носих 2 оригинални комплекта, може би трябваше да й ги покажа, за да не си мисли че хората трева пасат и че тя е единствения вариянт да се снабдим с тях и то на далеч по-приемлива цена.

# 136
Здравейте, момичета, не съм писала отдавна, защото няма с какво да се похваля все още, но ви чета редовно и чакам поръчката от Дъмпи. Виждам много красиви неща, сътворени от вас - поздравления за всички!
Дъмпи, ако си ме включила в поръчката, моето мнение е като на другите - т.е. съгласна съм да ги поръчаш!
Между другото се мъча с фона на Дорита с дайре - вече ми омръзна този гоблен. В момента сме в строеж на къща и смятам да го окача в мазата, която всъщност ще бъде като механа  Laughing
Поздрави и ползотворна работа!

# 137
Ето и моята негърка вече има глава  Laughing,нещо не ми стигна единия конец а от повечето други ми останаха доста  ooooh! и сега се чудя как ще го търся ?!
[/url]

# 138

Да ви се похваля-имам си дъщеричка.Казва се Вяра.Роди се в събота на 31.01 сутринта.Вчера се прибрахме и днес да ви видя как сте-свършили едната и почнали др.тема. ShockedТо човек да не смее да тръгне да ражда JoyСега отивам да почета назад и да видя каква сте я свършили за 5 дена. Naughty
 newsm51 newsm51 newsm51

# 139
Честито , Веси, жива и здрава да ви е и да е послушна!

bouquet   bouquet

# 140
Весито75 да ти е жива и здрава дъщеричката и вие покрай нея също!  bouquet

# 141
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Да ви се похваля-имам си дъщеричка.Казва се Вяра.Роди се в събота на 31.01 сутринта.Вчера се прибрахме и днес да ви видя как сте-свършили едната и почнали др.тема. ShockedТо човек да не смее да тръгне да ражда JoyСега отивам да почета назад и да видя каква сте я свършили за 5 дена. Naughty
 newsm51 newsm51 newsm51

не съм прочела последните много  Heart Eyes страници, но бързам да те поздравя

да ти е жива и здрава, много да те радва  Hug и да стане гобленарка като мама  Wink

получих благодарности на ЛС, но не си спомням за какво са (може и грешка да е  Blush )  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ще дописвам после  Flutter

# 142
  • София
vessito75 Да ви е жива и здрава дъщерята!И всички вие покрай нея!

# 143
Честито Веси да ти е жива и здрава и много да те радва.Друго си е да си имаш щерка-ще си шиете гоблени двете на воля.
Дъмпи аз съм за поръчката-да видя и аз за сефте що е то Дименшън   Laughing

# 144
Веси, честита дъщеричка   bouquet! Да ти е жива и здрава и да носи много радост на цялото семейство.

п.п. Ако курса на долара е проблем за поръчката, мен също не ме бърка и не се отказвам  Peace.

# 145
Дъмпи и за мен няма проблем за поръчката и аз съм за, но дали ще мога отново да погледна сайта от който ще поръчваш да си избера

А може ли и аз да се включа в поръчката?  Rolling Eyes Има много хубави неща, бях се засилила след някоя година като поприключа с тези, които шия в момента, да поръчам при нея, но щом казвате, че не са оригинални  Rolling Eyes  Аман от измамници, а какви цени са наслагали само...  Close

# 146
  • Бургас
Честито на обебилата се  Heart Eyes мама  vessito75   bouquet
Нека малката Вяра расте здраво и послушно детенце newsm32
Много красиво име си има Вяра newsm10

# 147
Веси ,честита ти дъщеричка,пожелавам ти да е много послушна и само радост да ви носи!!!
Искам да попитам това пълна комлектовка ли е ?http://cgi.ebay.com/Cross-Stitch-Kit-Passion-Flower-Angel-Girl_W … %3A1%7C240%3A1318

# 148
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
щом е кит - значи е пълен Peace

hahaha как само прозвуча  Joy - комплект е  Peace
Thinking това не е ли Ангелицата на Кетри?

дж - и моята мацка не се отказва  Hug

# 149
  • sf
ох, засърбяха ме ръцете.
Някой би ли пуснал линка, откойто се поръчва?
Ако ми хареса нещо, може и аз да се включа,ако може

Общи условия

Активация на акаунт