Гоблени-43

• 70 024
  • 431
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На милената гоблените бяха много добри , когато работеше с анкор и пъпетс , не искам да обидя никого, но на мен ми харесваха.Шила съм от тях.
Сега от новите с ариадна или дмс  нямам опит и не мога да кажа.
Аз ших с Ариадна, и го показах тук. Писмо с рози е гоблена, мисля, че стана добре, харесва ми. Както и да е, всеки е в правото си да избира кое да харесва Simple Smile
Но съм вдигнала мерника на Дименшънс, ще си взема един-два, пък дали ще ги ушия, не се знае Mr. Green Но няма да взема от България...
Може да се подарят и аксесоари, панама, конци, готов комплект, каквото си решиш ти, само да е свързано с хобито ни, mery_poppins1.

# 241
eййййй не мога ди ви изчета Wink
мими,такова хубаво детско  гобленче,пък и цветовете са подбрани добре Peace/да не повярва човек,че е на милена стил/

ами не вярвай:)
И добре правиш тъй като оригинала не е на Милена стил.
Тя няма кой знае колко лични дизайни.
Точно тази схема с  децата я бяхме коментирали преди време , че има грешка в лявото краче на момченцето- не съществена, разбира се, но очевидна при сравнение

Миленина си работа. По-добре изобщо да не се опитва да преиначава схемите

# 242
Добро утро момичета  Hug

По едно хубаво кафе от мен

Manzhelka ти се появи най - после. Страхотни гобленчета свалих си и трите  Peace

# 243
  Заспис,че ще ви изгубя!

# 244
Добро утро,
Tasha,благодаря за кафенцето ммм
...изпревари ме тази сутрин Grinning

Инка,бебока става супер,хайде изяж го набързо,че чакаме да показваш Бистрото и poepie също Hug

# 245
  • Бургас
eliss  точно магазинчето зад Пиргос стил, то друго няма там,.Собственика е мъж, но продава и жена Peace
Няма друг вносител на Дименшънс освен Герика, ако не е така поправете ме и кажете кой е да си купуваме от него
 bella_bellissima, poepie-то голям зор със това бистро, шия и разшивам много грешки правя(неам нерви #Cussing out) Ще го снимам скоро, само още малко да се потрудя по него , че съм като   Animal Snail
За Милена, ами имам доста шити на тази фирма! Blush
 Tasha  благодаря за кафенцето Heart Eyes  :

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:53 от poepie

# 246
добро утро   bouquet
 Lady Death ,благодаря за разяснението  Hugрозите са наистина хубави   bouquet
Хипатия ,аз от около 2 години въобще не гледам списанията на милена стил.
в началото ги купувах всички,даже участвах в конкурс обявен на страниците на списанието и изпратих ушити 2 гобленчета.едното тя го публикува /а др. не съм го видяла дали е използвала/,но така му беше сменила цветовете/много ярки/,че направо нямаше нищо общо с цветовете на моето. гобленчето бях го свалила от сайта на DMC.при интерес мога да ви покажа моето.
оттогава вече не се интересувам от нейното списание и затова съм пропуснала,че е започнала да публикува гоблени с по-добре съчетани цветове.
всичко това си е мое мнение и не ангажирам с него никой.всички сме пълнолетни и всеки може сам да решава за себе си какво и как ще бродира.
на всички приятен ден   bouquet

# 247
момичета не мога да разчитам ключовете на схемите на руските гоблени. Например тази бяла серия която сте пуснали тези номера на кои номера и конци отговарят,дано сте ме разбрали Confused

# 248
  • в зоната на здрача
момичета не мога да разчитам ключовете на схемите на руските гоблени. Например тази бяла серия която сте пуснали тези номера на кои номера и конци отговарят,дано сте ме разбрали Confused
На никой не отговарят.
Това са си техните номера на конците ,на Димешънс.
Но на първа страница има конвертори с който можеш да приравниш
техните кодове в ДМЦ,например..

# 249
  • Бургас
Здавейте момичета,,
Аз не съм писала отдавана, но кагато мога надниквам и прочитам по нещичко. На темата за Герика обаче се изкуших да драсна някой ред. Аз съм си купувала различни неща и от двете им магазинчета, дори и 2-3 гоблена на Дименшън. На схемите са сложили един голям червен печат - Герика. Подариха ми и календар със снимки на някои гоблени от колекцията на Дименшън и надпис, че Герика са им официални представители. Имат дори и сайт. Ако някой настоява ще го издиря и ще го допълня тук.
Единия път купих фара, които сега шият няколко момичета, междувпрочем и аз. Но тогава го купих за подарък на приятелка. По-късно, за себе си го поръчах и получих със съдействието на Дъмпер, за което отново и благодаря. Бях убедена, че ще има голяма разлика в комплектовката, но не! Сравнявах конченче, по конче - абсолютно всичко беше 1:1 , поне за този гоблен.

Приятно шиене на всички!
http://tranz.it/load.php?id=r8vyjSnDTHHWWjda232129
Goody, мисля че открих липсващата част. Laughing Би ли погледнала от линка горе , да не би да ми липсва още някоя. Има и ключ така че може да ми пращаш.
Зори, прекрасно е! Simple Smile
Май само Герика предлага... Официален вносител... Пълна излагация... И как спори нахално само...
После как да си купи човек от нея???
В Бургас има магазинче, собствника на който твърди , че са му оригинални гоблените и е официален вносител, така че не е сама.

В Бургас Герика има магазин и там продава майката на Гергана, та са един кюп  Peace Самата Гергана пътува често от Варна до Бургас и обратно.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:36 от ilinayor

# 250
  • Sofia
     Момичета, търся това гобленче в PM. Дали някой може да помогне?

# 251
  • Бургас
Двата магазина са "верига" и продавачите са роднини. Така, че купувайки от единия магазин, все едно купуваш от другия. А там си е чисто разточителство да рамкираш. Ужасно скъпи са им рамките. Аз съм си открила 2 местенца в цетъра, които са съответно ателиета за рамкиране, а не посредници като тях и цените бяха чувствително по-изгодни.

bella, виждала съм го, но все не уцелвах работното време, та нямам никакво впечатление.А този който е до ' Барче гъзарче' знам, че се чака 1 месец да ти доставят гоблена. Там продава някакво бабе.
За магазина зад Пиргос стил, разбрах, че собственика е мъж.

poepie,   
май говорим за различни магазини...

# 252
Добро утро, мили момичета!  Hug

Вече се наканих и ще поръчам малкото момиченце/ангелче от Дименшънс за майка ми. Имам предвид същото ангелче, което ketri шие. Много ми харесва как става. Толкова е нежно....  Heart Eyes

@ketri, ти оздравя ли, успя ли да пошиеш малко тия дни,до къде стигна, ... а как се шие това ангелче, лесно ли, трудно ли? Тя майка ми не знае английски, за това ще го поръчам първо тук в Германия, ще и преведа схемата и ще и подредя конците и да мога да и го изпратя за 8-ми март готово за шиене.  Hug Heart Eyes

Лек ден на всички, и да знаете, че страшно много се възхищавам на това, което показвате. Аз сега съм в сесия и нямам много време за шиене, но от другата седмица ще мога пак. Ако си взема изпитите де...  Praynig

# 253

Момичета, търся това гобленче в PM. Дали някой може да помогне?
http://lh6.ggpht.com/_UizSUShqWkc/Rxu1i3QPV7I/AAAAAAAADfY/tK6IvJ … n4-Q/46523349.jpg
И аз го искам Hug

# 254
Ето тук го има :

http://baronesa.mylivepage.ru/image/1065/12013

И в дъмп пуснах търсачката, оправили са го, тези дни много бавно зареждаше.

http://dump.ru/search/all/vervaco%2085.211/

А на кака чита са й блокирали сайта, имаше много хубави схеми.

Общи условия

Активация на акаунт