Гоблени-43

• 70 035
  • 431
  •   1
Отговори
# 270
здравейте, рових се из сайтовете да намеря червено цвете - стилно на черен фон, но не можах да си харесам. Искам да ушия нещо за подарък за свекито - нейния хол е червено и черно и искам подаръка ми да подхожда. Гледах да е едно цвете, може и без дръжка, да не е голямо, защото трябва да го свърша по-бързичко. Ако можете да ми помогнете със схемички, ще съм ви много благодарна!

П.С. Тези картинки на гоблени, които ми харесаха нямаха схеми.
Аз понеже съм на нея вълна мога да предложа Розите на Алхамбра

Ако ти допадат, свиркай - мятам ги веднага  Wink

# 271
  • Пловдив
аз пък си мисля, че на черна панама имаше от серийката на Дименшън към калите - имаше и червена роза на черен фон, но в момента я нямам, като я намеря по сайтовете, ще пусна линк

Ето това са два варианта за червена китка на черен фон  Wink

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 14:05 от unchita

# 272
  • Бургас
Дианна  Shocked ти ме разби тотално, този Исус е невероятен!И какво око самоо...Браво
На коя фирма е?
anetka_ta  Хубава колекция Hug
 unchita  Честито!

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 14:19 от poepie

# 273
# 274
  • варненка от София
здравейте, рових се из сайтовете да намеря червено цвете - стилно на черен фон, но не можах да си харесам. Искам да ушия нещо за подарък за свекито - нейния хол е червено и черно и искам подаръка ми да подхожда. Гледах да е едно цвете, може и без дръжка, да не е голямо, защото трябва да го свърша по-бързичко. Ако можете да ми помогнете със схемички, ще съм ви много благодарна!

Виж тук в тази тема от комшийския форум има доста интересин неща на черна панама, разгледай, харесай си и пиши на момичетата да ти пратят схема. http://www.goblenite.org/showthread.php?t=199

Диана, много изразителен този Исус, наистина, но за мен по-красива е негърката като гоблен. Аз лично нещо не си падам по икони и религиозна тематика.

Зори, хайде взе ли иконата и орхидеите то рамкиране днес, чакам да се фукаш.

# 275
Здравейте момичета...приемате ли нови  bouquet...
Шия гоблени от 10-тина години...напоследък съм фен на Ланарте, в момента въртя "Африканка"-та и една градина с колони и количка със слънчогледи...чакат недовършени и едни крави в утринна мъгла. Ама аз така шия, по две-три неща едновременно и за съжаление, с големи паузи. Тези дни мога да снимам двата гоблена, които шия в момента и при интерес да ви ги покажа. Wink

Имам малко въпроси...разгледах доста неща от линковете, които сте дали в първия пост, но просто няма как да изчета всички теми...затова, ако ми позволите да питам -
1) В Бг. тази фирма, която е представител на Dimensions (Герника мисля), оригиналните комплектовки ли доставя?
2) Може ли да им поръчам гоблен, който го има в американския сайт, но в техния го няма, т.е. - да ми го доставят от Щатите? И
3) Доставят ли гоблените с куриер...примерно Спиди, с наложен платеж...защото аз от известно време живея в Несебър и няма как да ги посетя лично.
Знам, че може би е най-добре да се обадя във фирмата, но си е друго да ти отговори някой, който вече е минал по този път! Blush

Благодаря ви предварително за отговорите и поздравления на всички за страхотните красоти, които правите!!!  bouquet  bouquet  bouquet

п.п. Иисус на предната страница и на мен страшно ми хареса! Peace Чии е гоблена като производсвто?

# 276
  • варненка от София
Здравейте момичета...приемате ли нови  bouquet...
Шия гоблени от 10-тина години...напоследък съм фен на Ланарте, в момента въртя "Африканка"-та и една градина с колони и количка със слънчогледи...чакат недовършени и едни крави в утринна мъгла. Ама аз така шия, по две-три неща едновременно и за съжаление, с големи паузи. Тези дни мога да снимам двата гоблена, които шия в момента и при интерес да ви ги покажа. Wink

Имам малко въпроси...разгледах доста неща от линковете, които сте дали в първия пост, но просто няма как да изчета всички теми...затова, ако ми позволите да питам -
1) В Бг. тази фирма, която е представител на Dimensions (Герника мисля), оригиналните комплектовки ли доставя?
2) Може ли да им поръчам гоблен, който го има в американския сайт, но в техния го няма, т.е. - да ми го доставят от Щатите? И
3) Доставят ли гоблените с куриер...примерно Спиди, с наложен платеж...защото аз от известно време живея в Несебър и няма как да ги посетя лично.
Знам, че може би е най-добре да се обадя във фирмата, но си е друго да ти отговори някой, който вече е минал по този път! Blush

Благодаря ви предварително за отговорите и поздравления на всички за страхотните красоти, които правите!!!  bouquet  bouquet  bouquet

п.п. Иисус на предната страница и на мен страшно ми хареса! Peace Чии е гоблена като производсвто?

Ели, добре дошла сред нас. Преди няколко дена нищихме темата за Герика и за някои нейни некоректни постъпки като вносител, ето тук може да прочетеш повече, за да не ставам многословна http://www.goblenite.org/showthread.php?t=5651. Ти сама си прецени дали искаш да поръчваш от нея или да си поръчаш оригинал през И-бей да речем. Така цената ще е много по-ниска и оригиналът без съмнение.

Иначе мисля, че ако й се обадиш ще ти достави каквото желаеш, но трябва да почакаш, понякога около месец отнема, може и повече. Относно как доставя по пощата или с куриер не мога да ти отговоря. Нека се включи някой поръвал от Герика неща.

# 277
С риск да се изложа признавам, че не знам на коя фирма е Иисус  Blush Значи аз го имам като схема от около 2 год. ако не се лъжа от руски сайт, а брат ми ме кара да му го ушия за неговия апартамент от около година, и понеже и аз като Марулка не си падам по религиозната тематика се мотая, но по нова година го почнах, за рожденният му ден дано да успея да го финализирам. Интересното в случая е, че в къщи като го разгърна, за да вида до къде съм стигнала, ходейки напред - назад в стаята, откъдето и да го погледна имам чувството, че очите му ме гледат, е за сега окото  Naughty Но си нямам никаква идея на коя фирма е  newsm78

# 278
  • Пловдив
poepie , благодаря   Grinning
Дианна , обикновено човек има чувството, че картина, снимка или дори гоблен го гледа и следи с поглед, когато погледът на снимания или рисувания, е насочен право напред, обърни внимание и на някоя снимка, на която човекът гледа направо  Wink Иначе съм съгласна с всички - очите му са много дълбоки и красиви

# 279
бихте ли ми казали как да ги обърна този ключ в ДМС конци  newsm78
дано сте ме разбрали  Tired

# 280
Хипатия, много благодаря за ключа на таткото с бебето!  bouquet  bouquet  bouquet
Ина, Аnimari,- благодаря ви за светкачичния отговор! Heart Eyes Hug Ина, беля ми донесе този твой сайт:) Сега видях нещо, което ми е влязло отдавна в главата- това бебче което невероятно прилича на моето като малко... и от вълнение, или от изглупяване, не мога да схвана как да си сваля схемата Rolling Eyes  smile3547
http://baronesa.mylivepage.ru/image/1049/9775_%D0%BC%D0%B0%D0%BB … 1%D0%B1%D0%B8.jpg

Ките, а на бас че ще я почна и аз тая Венеция! Laughing Подстрекател си ти, видя се то.  Stuck Out Tongue Winking Eye А ти вземи покажи някой етап Wink
Момичета, темата за Герика доста ме развълнува, въпреки че не съм бивала опарена- 'щото овреме се ориентирах към форумите и вашето инфо:hug: И не страдам никак че не съм се сдобила със схема със сакралния надпис Герика Mr. Green Ама в онзи форум- к'во да кажа, там вече бият през пръстите и устата всеки който се осмели да каже нещо Sick
Иначе кучетата си лаят, кервана си върви....blahblah Рано било за такива реакции на потребителите, а колко години приблизително върви алъш-вериша на мадам Дименшънс #Cussing out

# 281
Праси, това са картинките.... трябва да отидеш в - схемы прог.РС и РМ и оттам- дети и там го търсиш и сваляш, не знам дали го обясних.
Значи в момента в mylivepage.com това е сайтът с най-много схеми , друго всичко затриха, графичните пък най-много и това стана тези дни.

Тед, виж на първа страница конверторите -търсиш дименшънс-дмс , а най-много Зори ще ти помогне, ако се включи, тя сравнява  от няколко конвертора.

# 282
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Веси, честито бебче! Да расте здраво и спокойно!   bouquet
Добре дошли на новите!
Аз днес докато се разхождах в парка "Заимов" с малкия, реших да отскоча до онзи магазин на "Мадрид", дето са вносители на "Ланарте", уж да огледам за моята бъдещта жертва подарък, а си тръгнах с "Перминче" за мен. Беше прашлясал в една кутия с надпис "намаление", но...
Ето го:

Това ще ми е първия оригинален гоблен и съм много доволна.

# 283
ted,
на коя фирма е този ключ?

Прасчо,
отвори линка Картинки к схемам в программе РМ и РС, най-добре в друг подпрозорец и там иди на ДЕТИ и там на същата поредна страница на която е картинката и със същото име  обикновено/има линк към схемата.
Сега отивам да видя кой кого бие:)))

# 284
Тед, виж на първа страница конверторите -търсиш дименшънс-дмс , а най-много Зори ще ти помогне, ако се включи, тя сравнява  от няколко конвертора.

Хъм, тук съм и бих помогнала, но като гледам това май не е Дименшънс   newsm78?!.
Да каже Тед, на коя фирма е този ключ.

Общи условия

Активация на акаунт