L'Oreal Casting Creme Gloss

• 113 040
  • 187
  •   1
Отговори
# 150
Вероятно вече сте обсъждали това в темата, но ми се иска да споделите опита си.Косата ми е тъмнокестенява се чудя дали ако си взема от най-новите руси нюанси на кастинга ще успея да си я изсветля леко...нали уж рекламират, че изсветляват до 2 нюанса.... newsm78 Също искам да попетам дали тези бои се отмиват или ти прорастват корените?Гледах също нюансите Меден кехлибар и Ледено бежов, някой ималиопит с тях? Ох, май зададох прекалено много въпроси, дано не съм ви затруднила.  Blush

# 151
Взех си това 2 броя за да ми стигне, на по-несполучлива боя не бях попадала  #2gunfire Корените ми останаха тъмни с червеникав оттенък а русото по дължина си остана същото. Изключително съм разочарована. Определено никога повече няма да си купя нищо от  L`Oreal  #2gunfire

С тези бои, няма да направиш нищо.

# 152
В момента изживявам мини лична драма, предполагам заради собствената си глупост. В неделя заминавам на почивка и реших да освежа цвета си, а и имам няколко бели косъма.

Трагедията започна и завърши с това, че не избрах правилния цвят и сега вместо очакваното и нормално кестеняво (какъвто е и оригиналния ми цвят) имам на главата си някакъв нюанс на червеното - цвят, който винаги дълбоко и искрено съм ненавиждала  Sick

За последно се бях боядисвала април месец с Casting Creme Gloss 530 - Praline, получи ми се идеално кестеняво, почти идентично с нормалния цвят на косата ми. Този път реших да проявя творчество и взех 535 - Шоколад - казах си където шоколадов бонбон - там и шоколад  Laughing

Та така, сега не мога да се гледам, а и не искам да заминавам така. Въпросът ми е възможно ли е още утре да я боядисам в друг, по-тъмен цвят - примерно тъмно кестеняв, предпочитам дори и черен, но да не е това кошмарно червено. Дали по-тъмна боя ще тушира червените нюанси, възможно ли е съвсем да си прецакам косата с боядисване през един ден и май това е в общи линии  newsm78

Благодаря на всеки, който реши да сподели опит!

# 153
Аз пък си търся номер 623, защото направих глупостта да си купя само една опаковка преди време, която до никъде няма да ми стигне. Само че, май са спрели 623 и моля ако някой я види някъде да свирка. Или пък ако имате една в повече Simple Smile)))

# 154
  • Варна
интересува ме цвета ледено бежав 713, ще съм ви благодарна някой който ползва този цвят да качи някоя снимка да видя цвета какъв става   bouquet

# 155
здравейте искам да попитам някой ползвал ли е casting crem gloss номер 834 и какав е резултата ?

# 156
Здравейте  Hug Престраших се да пиша вече  Embarassed Въпросът ми е колко боя ще трябва да си купя за моята коса http://media.snimka.bg/s1/3286/032816569.jpg?r=0 ? Не е боядисвана до сега  Crazy Искам да я направя един цвят,понеже от слънцето е поисветляла   ooooh! Харесах на L'Oreal Casting Creme Gloss номер 515   Crazy Дали ще стане добре ? Благодаря предварително   bouquet

# 157
Хубав цвят! Дано да се получи, пусни после снимка да те видим!
Поне 2 кутии ще са ти нужни
 Peace

# 158
Благодаря за бързия отговор   bouquet Ще се боядисвам в Четвъртък  Crazy Ще видим какво ще стане.Всъщност се двоумя между 515 и 530  newsm78 Ти какво мислиш ?

# 159
Също хубав цвят. Зависи какъв ефект искаш да постигнеш.
515 е студен нюанс, докато 530 - топъл и по-светъл
Ето ги тук един до друг, за сравнение:
http://beautycosmetic.biz/loreal-loreal-casting-creme-gloss-pi-7 … 44da97c39c1b2f32a
Все пак, нали знаеш, че никога не стават като на опаковката.

# 160
Благодаря ти   bouquet Задължително ще пусна снимка да покажа резултата  Mr. Green

# 161
Вече съм нова кокона  Crazy http://media.snimka.bg/s1/3296/032835483.jpg?r=0  с L'Oreal Casting Creme Gloss 530  Hug Това е обещаната снимка  Simple Smile Ще пусна и на цялата коса,но сега няма кой да ме снима  Mr. Green Незная само защо на слънцето ми червенее  newsm78

# 162
Добре изглежда, честито!
Цветът е към червената гама, по номера на боята се вижда. Но не е лошо, притеснява ли те, че червенее? По-топлите нюанси имат червен примес, но изглеждат по-сладко.

# 163
Здравейте! Имам въпрос: Естественият цвят на косата ми е почти черен и никога не съм се боядисвала. Искам да направя временна промяна или с тъмночервен отенък или кафеникав, но не знам коя боя на Casting Creme Gloss да ползвам...  newsm78 Моля за помоооощ, дами  Embarassed

# 164
Здравейте Simple Smile)) моля за помощ... аз съм много светло руса и искам да сменя цвета с медено рус спрях се на  Casting Crème Gloss : Цвят 8304, но не съм сигурна че ще получа желания резултат.. а цвета който искам е този : http://www.bubblebox.se/sv/artiklar/casting-creme-gloss-8034-lju … d-guldkoppar.html 
 но си мисля че няма да ме хване и да стане точно такъв. Видях по-горния коментар относно Castinga 8304 и сега идва големия въпрос каква боя да си взема за да получа желания цвят???

Общи условия

Активация на акаунт