В Сливен всички са влюбени

• 21 308
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
dobro ytro momi4eta

# 76
  • София/Сливен
Привет и от мен. Вчера нямах Интернет, ама докато го подкараме този компютър, сигурно ще мине още време.
Лунка, на 1 стр. има линк - Албумче на сливенските... там ще намериш снимки от всички срещи. По дати.

# 77
добро утро(уфф как ми се спи Sad)Дидке защо не слезе,бе? GrinningАйде обади се за обяд

# 78
Днес май ще става за разходка времето. Praynig

# 79
Здрасти  Hug
Айде да ходим в пицарията. Долу в бързата кухня е голяма трапана на обед а и не съм сигурна, че ще си намерим места пък и още не съм ходила в новата пицарийка и ми е любопитно.

Аз излизам така, че няма да мога да седна скоро на комп, Диде имаш ми телефона, пусни ми един смс за час и място и ще дойда.   bouquet

# 80
Добро утро! Направо ви завиждам. Ние с тази шарка никъде не излизаме! 15 дни вече ми омръзна да си дрема във вкъщи. Cry
Лек и усмихнат ден

# 81
Добро утро! Направо ви завиждам. Ние с тази шарка никъде не излизаме! 15 дни вече ми омръзна да си дрема във вкъщи. Cry
Лек и усмихнат ден
По-добре, че сега я кара. Уж по-леко минава.

# 82
Оки...13ч. среща в пицарията  Hug

Мирка....защо не ми дрънна само...аз днес съм от рано на работа и за не стоя долу сама, за това не слязох  Tired
Извинявай  Heart Eyes

Кате, ако искаш и до Сексшопа ще отидем  Wink да купиш на любимия подарък за 14-ти  Joy

# 83

Кате, ако искаш и до Сексшопа ще отидем  Wink да купиш на любимия подарък за 14-ти  Joy[/tt][/size]

Ай сега и подарък ще му купувам. Аз съм му достатъчна  Mr. Green

На срещата не можем дойди, за съжаление. В 13.00ч. работим ние.

# 84
Да се оплача - който неможе да излиза в това хубаво време се заема да  newsm28 newsm79 wash hang 1dishes
Ужасссссссссс!

# 85

Ти в Русе ли си работила в Интърнити или в Сливен  newsm78
Кате, друг ден може и по-рано да хапнем и да дойдете да се видим  Heart Eyes

Аз тръгвам, че дано намерим място за обяд  Peace

# 86
Ami i v Ruse i v Sofia Simple Smile tuka ne sam,az ot nqkolko meseca sam v sliven i ne rabota,po natataka 6te q mislq kato mu doide vremeto, imash li ne6to vpredvid 4e pitash Dide  Grinning

# 87
Здрасти и от мен!Момичета, тия болки в пъпа ме побъркват!Наистина ли няма някой, на който му се е случвало?Докторката каза, че нищо ми нямало.Ама мен пак си ме боли...
Какъв хубав ден е навън!А аз чистя и готвя! #Cussing out #2gunfire

Лек ден на всички!

# 88
Здрасти и от мен!Момичета, тия болки в пъпа ме побъркват!Наистина ли няма някой, на който му се е случвало?Докторката каза, че нищо ми нямало.Ама мен пак си ме боли...
Какъв хубав ден е навън!А аз чистя и готвя! #Cussing out #2gunfire

Лек ден на всички!
Абе, да не би стрии да ти излизат???
Мажи се с някакъв крем. Питай в аптеката.

Времето днес е разкошно, хубава разходка му дръпнахме, ама повече искам...не ми стигна.

# 89
Направо сте за завиждане, разходки , пицарии, сексшопове и какво ли не...........
Да се оплача - който неможе да излиза в това хубаво време се заема да  newsm28 newsm79 wash hang 1dishes
Ужасссссссссс!
НЕ се притеснявай миличка и аз съм като теб Cry
Славена 80 ,аз като бях беменна не съм се мазала с кремове против стрии а ползвах гела на джонсънс, много е гъст, бавно попива и кожата не може да изсъхне, въпреки огромния корем , който имах стриите ми се разминаха, имам една , две, ползвай нещо такова по-гъсто и мазно , може пък да помогне newsm78

Общи условия

Активация на акаунт