МАРТенската ни дружинка скоро ще празнува втората годинка!

• 16 816
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
ДАН, сподели как вървят изпитите.

Сесията ми беше доста трудна и напрегната-с малко дете е различно много по-трудно е.Не пиша,че да не се оплаквам-пиша в  темичка за майки студентки.
 Иначе първа страничка е чудесна,Кика също ме изуми със ските,както и всички малки сладури на снимките и Стефи на клипчето.Просто нямам много време да пиша и коментирам,защото ми предстои още един изпит.
 Чао на всички...за сега Hug

# 31
  • Пловдив Белащица
Ей това е да си вродено тъп. Абе чудя се аз от тук няколко дни, коя е тази мама аджеба с ник teddy bear. И най-вече че всички си говорят с нея като със стар член, а пък аз сефте го виждам този ник. Ама кой да прочете отдолу в скобите под ника  Joy.
Много ми хареса "ваничката" на Цвети. Не ми е идвало на акъла (това потвърждава написаното по горе). Ще го пробваме в най-близко време.

# 32
Лили,мерси за темичката!  bouquet
Аз също съм ЗА актуализиране на темата,
и ЗА съкращаване на списъка с мамите,които не са влизали,
да речем в срок повече от 1 година!И съм съгласна с изказаното по-горе от Гери за реда!Може да стане по-сбито,но ще се спести малко място! Peace
Идеята на Уини за постижения - кой първи се е научил на гърне и се е отказал
от биба, кой първи е тръгнал на ясла,
кой първи е станал кака/батко, най-големи приказливци ...
също ми се вижда по-подходяща! Peace   
svetli_845 ,Бети много се израдва на клипчето ви!Пуснах го 100 пъти! Crazy
Преси,също е много сладък и голям певец!И него го пуснахме поне още 100 пъти! Crazy
Цвети много сладко чете!Утре по-подробно ще разгледаме,че сега трудно ми зарежда!
А Раличка на Благовеста ме шашна как е казала за рибката!Ние сме далече от подобни
постижения и всичко постигаме само с викане!
Добре дошли на Александра и Desislava2403!    bouquet  Пусни снимки,Деси!Всички тук много си
падаме по клипчета и фотоси!

# 33
Мила, благодаря за темичката   bouquet

Теди, много е сладка Цвети  Heart Eyes Леле, много е порастнала  Grinning

И на мен ми допада идеята за таблицата с уменията на децата на Манго  Peace Също и това, което предлага Гери за снимките  Peace Да се махнат някой имена от първа страничка - също. В крайна сметка, ако мога така да се изразя, на корицата на една книга пише авторите, а не имената на всички читатели  Rolling Eyes

Благовеста, много се смях с вашата рибка  Joy

Добре дошли на Александра и Desislava2403!    bouquet  Пусни снимки,Деси!Всички тук много си
падаме по клипчета и фотоси!

Съгласна съм  Peace  Grinning

# 34
Ей, човек да не ви даде нова тема и вие ще вземете да я изпишете за един ден  Wink То бива писане, бива чудо, ама не мога да ви смогна с четенето.  Laughing Браво на вас, че нещо напоследък никакви ви нямаше (особено някои, които съм сигурна, че си знаят кои са  Joy).

Първо ще започна с уменията на Калина:
гърне - променлива успеваемост - един път си казва (или показва), един път не
памперс - плътно на дупето
стълби - не ги качва и слиза, а по-скоро профучава през тях с бясна скорост и такава засилка, че нямам идея как не се пребива и как не си чупи главата (не мога да я гледам и всичко ми се объща)
биба - неизменно в устата (особено като става дума за сън)
как говори за себе си - една от първите й думи беше мое, моите, а сега за всичко вика нещо подобно между ас и аш и на мене
Иначе прогреса с говора беше поразителен. Както си говореше само с няколко думи, така изведнъж започна едни дълги изречения да реди и направо ни разби от смях и радост в къщи.

За първа страничка:
Абсолютно съм съгласна с предложенията на Гери, като според мен вече нямаме нужда от първенци, рекорди или както се казва ...  
А ако някой иска да си свери часовника, предполагам, че ако пише в темата веднага повечето редовно пишещи ще откликнат с отговори, както и сега стана  Peace

Desislava2403, добре дошли при нас, дано ви е уютно в нашата компания !!!  Hug

Спирам с писането и ви желая прекрасна нощ, че мъжлето ме вика да си лягаме и просто не мога да откажа  Blush

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:09 от mila_pa

# 35
Малеееееее, колко са талантливи нашите деца, браво на всички!  Heart Eyes
Васе, и аз съм от тъпите ямно, щото и аз като теб днес забелязах, че ала-бала е с нов ник....  ooooh!
Гери, и аз съм ЗА актуализиране на първата страница, наистина ед оста голяма и има мами, които изобщо не пишат.  Peace Мерси, че питаш за Вики. Добре е, най-важното е, че на РД няма да е с пъпки.  Laughing Станала е много палава, страшно глезена, а уж не я глезам. Ако го бяхме правили, не знам каква лигня щеше да е...  Crazy
Мери, и при нас всичко става с викане...  Rolling Eyes
Деси, дано при нас се чувстваш добре. И аз се нареждам къмм исканията за снимки.  Simple Smile

гърне +
памперс  - само при излизане
стълби +
биба+
Изобщо не говори за себе си в някакво лице, само крещи, дърпа и вика ДАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!

# 36
  • София
Здравейте!
Не мога да се нарадвам на всички клипчета!  Heart Eyes
Да се включа по темата:
Относно темата съм съгласна за махане на някои неща Peace
Гърне-въобщене не иска и да чува,макар че в детската си ходи  Rolling Eyes
Памперс-вкъщи постоянно  Rolling Eyes
Биба-отдавна не  Mr. Green
Стълби-изкачва ги сама,но за слизане не съм я пускала,мен ме е страх и за това я гушкам като слизаме  Rolling Eyes
Говерене-от скоро говори и то много,всичко повтаря  Laughing и даже пее "миа моя мамо" Joy
Лека и мека на всички Hug
 Аз влизам  в банята  Laughing

И добре дошли на новите мами! Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 22:55 от Наталчето

# 37
  • Лондон/Пловдив
Аз не мога да изразявам претенции за първа страничка,все пак съм нова тук.Вие си решете какво да правите , все пак ще е добре да се направи албумче със снимки от 2-ри РД  Wink

# 38
Аз също съм за актуализация на начална страничка.
На отдавна непишещите мами може да се изпрати ЛС/ако въобще навестяват форума/ за да ги попитаме все пак искат ли да са част от нашата група.Без никакви лоши мисли Grinning
Нашите постижения:
Гърне - около 90 % успеваемост с много редки изключения Joy
Биба - никога не сме ползвали
Говорене - ами доста бъбри и изречения прави, но говори за себе си в трето лице
Стълби -  Embarassedще си призная, че го държа за ръка и не съм го оставяла да се мъчи сам , но още утре ще пробвам и ще докладвам
Памперс - само нощем
Целувки и  Hug на всички и добре дошла на Desislava2403 и на сладката и кукла.
.... сега се сетих - можем и да пеем Joy Joy Joy

# 39
Извинявам се на тези, които не са разбрали за новия ми ник  Embarassed.
Благодаря за комплиментите за Цвети Hug
Манго, аз отдавна съм махнала коритцето от банята и я къпя във ваната, но Цвети много обича да си се кисне и когато нямам време за пълнене на вана ползваме бидето Rolling Eyes. Тя все още се събира в него и й е забавно. Пробвай, дано ви е удобно Hug
Гери, за прическата -Цвети нали  си се роди с коса и все още не е подстригвана,  винаги е имала шнолки по главата и е свикнала. Тя сама си ги носи и един ден започна да ми подава една по една от несесера и така сложихме доста Wink. А фигурите - това е Коледния ни град. Слагат го от няколко години за всяка Коледа, като винаги има по нещо ново. Много е красив и интересен за децата, но за съжаление след нова година  ги прибират в доста лош вид, винаги се намират вандали да ги потрошат.

# 40
  • Пловдив Белащица
Миналият път като я подхванахме темата за съкращаване на списъка се обадиха няколко мами, които само били четяли, а не се включвали. Започна да има обидени и прочие. Според мен така или иначе никой не я гледа началната тема, дали ще е с 30 мами или със 100 е все тая, същото е и как ще са наредени децата по рождени дати.

Теди, ще пробвам. Ама това не ви ли е мивката/умивалника или там както се нарича. Нашата също е голяма и би трябвало да се събира. Е няма да има място за инвентара   Joy

# 41
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ами има и оправни момчета без памперс. Нашето гардже си е лигльо, но пак си го обичаме.

Памперс - да
Биба-да
Стълби- слизане и качване без проблем
Говорене- не много, до 2 думи

# 42
Мини, благодаря много за комплимента, който си направила на Киара в предишната темичка Hug , много ме трогна (надявам се не е с ирония, че аз понякога се хваля малко повече Blush). Всяко от децата е напред в определена насока, всяко си има своите таланти и специфични умения Heart Eyes Аз само се надявам за себе си да не прекалявам с амбицията Blush

Гери, прекалено ми е ценно времето, за да стоя и да пиша от куртоазия във форума
просто смятам, че Киара е едно доста бурно развиващо се дете и ако не е готова да експериментираш толкова, никога не би се справила със тези предизвикателства
Честита ни нова темичка   bouquet
не ходим на гърне, качваме се свободно навсякъде, говори свободно, още по-разкрепостена е в танците, биберона го отказа отдавна, ама сега като види, че давам на Преслава и истерява и на нея да дам

# 43
Уха, Манго, сериозен инвентар за баня Simple Smile

Аз пиша, пиша, а "отчет" все още на съм направила:
гърне: много рядко
памперс: денонощно със
биба: денонощно със
стълби: по принцип се подпира на стената или ме държи за ръка, но при нужда се е справяла и без опора, поне с 2-3 стъпала. Иначе при качване редовно я "зарязвам" на площадката като се глези и се качва "догонвайки ме"
говорене: доста говори, прави и изречения, много повтаря, но не може да се мери с Ева и Андрея, например. За себе си говори най-често в 3-то лице, рядко в първо.

МиниHug  bouquet Heart Eyes Да нацелуваш двете си девойки!

# 44

Теди, ще пробвам. Ама това не ви ли е мивката/умивалника или там както се нарича. Нашата също е голяма и би трябвало да се събира. Е няма да има място за инвентара   Joy

Не, на снимката е в бидето, а мивката ни наистина е по-голяма, ама там не и е удобно-пречи и  батерията. А за инвентара и ние сме с доста когато се къпят във ваната, понеже са двамата с батко си, но вие май ни биете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт