Деси, добре дошли в нашата тема с твоята сладуранка!

Пухчо, много сладък е Преси като пее Тик Так

Светли, много сте готини! Ей, нашия тати и той така се кълчи с Карина като танцуват - абе големи образи са тези татковци

Вили, безобразие е детски възпитателки да се държат като цербери с майките
Не стига, че достатъчно изживява една майка като праща детето си за първи път на ясла, ами и тая допълнително усложнява положението
Изобщо не им се давай, а детенце рано или късно ще свикне 
Имам едно предложение за ъпдейт на първата страничка на темата ни
Какво мислите за нов албум, където на качим снимки на децата как са порастнали месец за месец през изминалата им втора годинка
Също си мислех, че и списъка с първенците май вече не е много актуален, защото децата са порастнали т.е. може би вече важат други първи неща - примерно кой първи се е научил на гърне и се е отказал от биба, кой първи е тръгнал на ясла, кой първи е станал кака/батко, най-големи приказливци
Какво мислите?
"главанница"...сигурно знае ,че е свързано с "глава"..умно дете
Имаме още клипчета от вчера, но не съм ги качила. Много се кефи детето (през повечето време) и колкото по-бързо се пързаля, толкова повече й харесва. На мама екстремистчето
А, и Ра се спарвя прекарсно с танците, вземаме я в трупата заедно със Стефи, Преси и Алекс
.И така минават нашите дни-постоянно бели,закачки,след малко караници,после усмивки...както при повечето деца и родители.А иначе-както и по-рано споменах,памперса още не сме го махнали,но стълби катерим смело,и то без ничия помощ,знаем някоя и друга песничка,едно стихотворение,и говорим вече разбираемо(е,не като мама и татко).Също така от известно време се храним сами,можем да се обличаме и обуваме,и се мъчим да броим.Не е кой знае какво,но аз съм много горда с моята кукла!Та това е общо взето за нас