Какво стана с играта с мечетата на Памперс? - 3

• 32 135
  • 513
  •   2
Отговори
# 330
  • гр. Пловдив
Жирафчето го дават за деца над 6 м.. Дъщеря ми още се заиграва с него.  Simple Smile И нашата вибрираща играчка си седи в коша и почти никакъв интерес към нея.  Confused

# 331
имам достатъчно опит в търговската сфера, за да съм наясно
включая и година и половина като промоутър на пълен щат в P&G

много респектиращо...

# 332
Да се похвалим, днес още 9ч. ни донесоха уолкър /пратени мечета на 21.01/ и веднага го сглобих, до сега малката не го е оставила, въпреки че отдавна вече ходи. Бута го, дърпа го качва разни неща на него, а бе много му се радва. От миналата година имаме вибриращата - коте, но не си играе с нея,а жирафа още я въудошевява.

# 333
Момичета, да се похваля, че и аз имам играчка, днес е пристигнала в офиса на Сити експрес. ))) Не знам само дали е уолкъра (за него пратих мечета), или жирафа, но след обед ще мина да си я взема и ще се похваля още веднъж. ))))))

# 334
Момичета, да се похваля, че и аз имам играчка, днес е пристигнала в офиса на Сити експрес. ))) Не знам само дали е уолкъра (за него пратих мечета), или жирафа, но след обед ще мина да си я взема и ще се похваля още веднъж. ))))))

Браво, честито, дано да е той  Wink А как разбра, че е пристигнала играчка, те ли ти звъннаха?

# 335

Браво, честито, дано да е той  Wink А как разбра, че е пристигнала играчка, те ли ти звъннаха?

Не, аз се обадих до офиса им тук в Плевен. ))))

# 336
И аз да се похваля нашия Жираф, пристигна днес в 9.30 часа.  newsm44Аз изпратих картата на 22 януари newsm10
Но пък картата за която се обадих още я няма....имам мечета и за вибриращата играчка и искам да пратя и за нея, обадих се на 26.01. - някой получил ли е карта по пощата?

# 337
Стана петък, а още не съм получила карта по пощата. А хората вече играчките получават.
Ninny, пуснахте ли картите за София? Колкото и да ги баяват от БГ Пощи, все пак едно писмо от София до София пристига за 2 дена макс.  Crossing Arms

# 338
И ние си чакаме играчката с голямо нетърпение,дано да ни е огрял уолкъра.Звънях в офиса на Сити експрес и много мило девойче ми съобщи че куриера ще ни навести следобяд,а преди да тръгне ще ми звънне по GSM
Като си получим играчката веднага ще ви се изфукам

# 339
И нашата играчка е в Сити,слетобед и ние ще можем да се похвалим.
Ninny май ни се обиди и вече не пише нищо ooooh!

# 340
Преди малко пристигна и нашият уолкър  newsm44  Писмото ми беше с обратна разписка с дата 28.01

# 341
  • София
Пуснала си го на 28.01. или тогава е пристигнало при тях?

# 342
Ама наистина хората си получиха играчките,да не говорим,че чак уолкърите свършиха,а аз още чакам карта!!!
И аз съм от София,но чак пък една седмица да пътува,доколкото разбрах всеки петък се пращат всички писма заявени през седмицата,ама то стана историческо!
По-бързо ми пристигна пакет от Видин!!!

# 343
  • Банкя
Ninny, пуснахте ли картите за София?
Той беше писал, че са изпратени на 30.01. Peace

Ninny май ни се обиди и вече не пише нищо ooooh!
И аз имам такова подозрение... Rolling Eyes

petiape Ти в кой офис на СИТИ се обади, на някой в твоя квартал ли?

# 344
Преди малко пристигна и нашият уолкър  newsm44  Писмото ми беше с обратна разписка с дата 28.01
irina79 на 28,01 си пусна ти писмото или те са го пуснали тогава.а ти откъде си?

Общи условия

Активация на акаунт