В ДЕТСКАТА ГРАДИНА Св. Валентин дали пристига? - 21 част

• 15 395
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Четох четох, но от всичко така ми се набиха смъкнатите килограми на Изида - брао бе момиче Hug
аз за една година качих осем килограма закотвих се на 60 и не мога да мръдна Embarassed
снощи сте обсъждали лягането вечер, ами да си призная не мога да сложа Боби по -рано от 22 ч., дори и да не спи след обед не може да заспи рано вечер

# 151
Малко се успокоих, че Гергана напоследък заспива по-късно. Като гледам доста дечица са така. Може би вече има нужда от по-малко сън.

# 152
  • София
И ние така се мъчим. В 20.00ч. да ги сложа да спят до 22.00ч.само се мъчим.Сутрин едвам стават.Събота, неделя в 6.00ч. скачат.-кошмарно Crazy

# 153
Ема също я слагам към 20.30 или 21.00, но ми заспива към 22.00, понякога и по- късно. Иначе в Петък или Събота сме си лягали и след дванайсет, с надежда че ще спи до по- късно, ама не в 7.30 ми се опулва и започва да пее докато не станем  Shocked

# 154
  • В средата на времето
Мдааа, с това ранно ставане събота и неделя си е голям кошмар. И все аз съм първа смяна Twisted Evil, половинката си дремва блажено до по-късно...Само се заканвам, но мисля да въведа редуване със ставането рано събота и неделя..

# 155
  • София
Мдааа, с това ранно ставане събота и неделя си е голям кошмар. И все аз съм първа смяна Twisted Evil, половинката си дремва блажено до по-късно...Само се заканвам, но мисля да въведа редуване със ставането рано събота и неделя..

Давай смело. Hug

# 156
Да докладвам-ходихме при личната. Бялата точица се оказа гъбички според нея, ще го мажа с Дактарин. Поисках и направление за УНГ, посетихме и него във връзка с гъгненето и задния секрет. Естествено, възпалена трета сливица, което си и знам де. Взе му натривка за изследване и ...отново му изписаха отвратителния Сумамед, с чието приемане зверски се борихме преди Нова Година. Питах дали да не го замени с нещо, но той беше категоричен. Ще го пие само три дни по 5мл/24ч. В петък като излязат резултатите пак ще отидем при УНГ.
Хубав ден от мен, тук е мрачно и дъждовно, така че ще стоим в нас.

# 157
  • София
МерСедес ,много съжалявам.
Тоя Сумамет и Аугментина ги изписват като сироп за кашлица.
Ужасни са ........ широко спектърни и убиват всичко - така се застраховат лекарите.

# 158
  • В средата на времето
МерСедес щях да ти пиша за тези бели точици по сливиците и съвсем изумях.. ooooh! При Криско преди празниците също се появиха някакви такива неща и аз реших че прави гнойна ангина. Заведох го на УНГ и доктора каза че било секрети и части от храна, които се насъбирали в тези каналчета по сливиците. Нищо не ни изписа и тези точки се разнесоха от само себе си..Това инфо едва ли ще ти е от полза вече де..Дано бързо да се оправят нещата при вас  Peace

..аз пък си мислех че Сумамед е сироп за кашлица.. Embarassed

# 159
  • София

..аз пък си мислех че Сумамед е сироп за кашлица.. Embarassed

Това е АБ и се дава само 3 дни на 12 часа.Той е с отложено действие - мисля,че така се казваше Thinking
Нашата лична много го обича, затова ги водя другаде на прегледи

# 160
Изида, мина ми през ума снощи, че може да е храна, защото беше ял кисело мляко с бисквити за вечеря Wink, но бялата точка си приличаше на пъпчица с връхче, което мен лично ме изуми. Пък и беше пил вода след храненето.  Иначе по самата повърхност на сливиците не видях нищо обезпокоително. Както и да е, той Дактарина не ми е проблемен, а АБ Tired
Марианке, на нас ни го изписаха веднъж дневно, то така май и в листовката пише-затова се води с отложено действие.

# 161
  • София
Досега от лекарите знам, че за да почне да действа един АБ трябва да минат 36 часа , а този ... как действа не знам. newsm78
Абе гадна работа

# 162
Аз да кажа, че Изида си трае Wink Видяхме се с нея днес на обяд "по съседски" така да се каже Wink Голяма симпатяга е, дано пак да имаме поводи да се виждаме и не само с нея, а и с други момичета от тук  Hug

# 163
  • София
МерСедес, АБ по принцип способстват за развитието на гъбичните инфекции, защото унищожават и полезните бактерии.  Peace Те докторите си знаят, но и аз да си кажа.

# 164
МерСедес, дано бързо се оправи. Ама защо веднага са ви дали АБ?

Общи условия

Активация на акаунт