Избор на мивка за кухня

• 110 224
  • 149
  •   1
Отговори
# 60

Е ,безсмислено е 
Сиренце ,това,ако имаш миялна не ти трябва
Финти,да се ползва за да се сложи чиния с месо за размразяване пак е безсмислено
Аз си знаех,че няма смисъл от тази част на мивката Laughing

# 61
  • Countryside
Аз затова не си и сложих отцедник, само просто корито.  Wink
Това за размразяването, като вземат да текат едни води...незнам дали е удачно, по-добре в самата мивка, да не говорим, че и МВ и фурната ми имат функция размразяване. Ама и аз не консумирам замразени меса - само зарзават, пица и сладолед, а те се ползват без предварително размразяване  Laughing

# 62
  • Русе
Peace и аз нямам отцедник и не ми и липсва

# 63
И ние сме се спрели на Тека, класическия вариант. Незнам защо, но мивки с отцедник страшно ме дразнят и ми изглежда някак грубо. Само да има кво да трия и забърсвам  Crossing Arms

# 64
Ето ви едно нестандратно предложение

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10983851

# 65
И ние сме с мивка на ТЕКА/микролен/ без отцетник и съм доволна.

# 66
  • София
http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000310&ca … d0%b2%d0%ba%d0%b8

Това е моята.

А това е за малкото корито.
http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000310&ca … d0%b2%d0%ba%d0%b8
Отлично е за отцеждане на зеленчуци или за замразени храни, а и не заема толкова място като отцтдник.

# 67
Peace и аз нямам отцедник и не ми и липсва
Също. Peace

# 68
Ние си избрахме тази на Тека, само че микролен Утре трябва да ни я монтират
С или без отцедник, всеки решава  Peace
На мен ми е удобен, а и забърсването му не ми тежи, дали ще забърсвам плота или отцедника, все тая.

# 69
Днес купхме микролен,Бланко,166 лв.с отцедник.Няма да я монтираме следващите две седмици,затова не мога да кажа как стои въпросът с капките и почистването,иначе е красива.Имаше по-дълбока,203 лв,но мисля,че не ми трябва толкова,защото гледам всичко да мия в миялната.Може и да съм сгрешила с избора,не знам.С отцедник е,защото много от зеленчуците и плодовете ни идват от нашата градина,а те не са чисти като от магазина.Иначе бих купила без отцедник.
Аз и в други теми питах,но може би тук е мястото-микроленът стои по-матов и бих искала и батерията(стенна) да не е лъскава.Вие каква сложихте?

# 70
  • София
Относно дълбочината:
Сестра ми си взе на Бланко /не знам какъв модел/, но е по-плитка от моята и когато пусне водата-пръска.

# 71
Анит@,аз още не знам дали  моята мивка ще пръска,но допускам,че може да се случи.Ако стане така,ще си взема удължител  и така смятам да спася положението.
Уви,не можеш всичко да предвидиш(поне аз не мога).

# 72
  • Countryside
За дълбочината - по-дълбока, по-добре, моята в кухнята е 30см (май) и наистина не пръска, в банята е по-плитка и едни ръце да си измиеш и пръска по плочките  ooooh!

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 09:04 от Сиренце

# 73
Хм,моята е на половината дълбока...какво ще кажете,да ходя ли да я връщам и доплащам за по-дълбока? newsm78

# 74
  • Countryside
Хм,моята е на половината дълбока...какво ще кажете,да ходя ли да я връщам и доплащам за по-дълбока? newsm78
Ако ти се занимава и можеш да я върнеш, по-добре я върни, няма да съжаляваш. Мен ме предупредиха за дълбочината, иначе и аз можеше да не се усетя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт