Каква мивка да си купим

• 734
  • 6
  •   1
Отговори
Дойде ред и на кухненското, съответно и на мивката. Та, въпросът ми е каква да е тя? Боси сме в областта.
Лимитът ни е 400 лв. Размер до 90 см. Кухнята е бежов гланц.

# 1
Ние сме с българските ФАТ. Супер доволна съм. Откъм драскане не мога да кажа дали се вижда, защото моята е черна. Имат много цветове и видове на страницата си.

# 2
  • София
На Blanco не са никак лоши мивките, едната ни е от 18 години, не е мръднала. Опитът ми е със стоманените варианти.

# 3
# 4
Доволна съм от FAT

# 5
FAT- полимер мрамор или граниксит. Да е с лъскаво покритие и отцедник, възможно най-голяма и дълбока.
 Тази от Икеа, изглежда да "попива" петна.

# 6
Аз ако избирам сега, пак бих си взела граникситна от Фат. В моята кухня е граниксит, пясъчна шарка, сложена 2010, не е мръднала. Почиства се лесно, не виждам надраскано (няколко пъти съм чупила чинии вътре). Брат ми си сложи същата, но сива също много добре изглежда вече 7-8г, скоро при един ремонт пак купувах в пясъчната гама , много са хубави тези мивки. Тези в Икеа не съм ги гледала, изглеждат от полимермрамор (пише кварцов пясък и акрилна пластмаса, което май си е точно това). Ако имате възможност ги вижте като материал лично в някой магазин - и двата вида да се прецени, кой ви харесва повече. Фат имат избор за размер и форма и ми се виждат по-дълбоки от металните с такива размери, което за мен е огромно предимство.

Общи условия

Активация на акаунт