Отговори
# 105
Аз имам все по-малко свободно време. Криско окончателно започна да яде на 2 часа, плюс това почти не спи през деня Crazy, едвам смогвам да сготвя нещо. Но излизахме с нега само двамата днес за един час на разходка, като той естествено спа през цялото време и в момента в който влезнахме в къщи ей такива очи отвори Shocked.

И моята свеки миналия ден ми каза че трябва да му давам сокчета на детето, защото имало нужда от витамини. Аз й обясних тактично че преди 5-6ти месец няма да види детето твърда храна, а тя се съгласи. Поне е разбрана.

Мами които кърмите, забелязвате ли да са ви овиснали гърдите? Аз онзи ден като се погледнах в огледалото и  #Crazy Много ми стана мъчно Cry, а и като спра да кърмя като си се смалят, направо незнам...

# 106
  • София

Мами които кърмите, забелязвате ли да са ви овиснали гърдите? Аз онзи ден като се погледнах в огледалото и  #Crazy Много ми стана мъчно Cry, а и като спра да кърмя като си се смалят, направо незнам...

За съжаление и на мен така ми се струва. Мъжът ми ме окуражава, че не е вярно, само защото били по-големи така изглеждало, но не знам... Освен това имам чувството, че ареолите ми са станали двойни! 

# 107
Мами как имате време толкова да пишете с тези немирници Joy!
Еми, колажа е супер, темичката също!Моя също понякога е запотен леко и се стряска,то е нормално, не е рахит, спокойно!
Аз имам от тези чайове на Блевит, но ги няма никъде , аз се бях запасила още през бременността от училището за родители, където ходех, но да ви кажа нямат никакъв ефект, така че не съжалявайте.
Жори днес му е 4-ти ден откакто не е акал, педите беше у нас вчера и каза да му даваме сокче от круша, но и това не помогна, незнам вече...
Иначе днес откарахме 2 часа в парка и даже му свалих "гюрука" на количката да го попече малко слънчице!Толкова му хареса, че спи като заклан в количката с космонавта и т.н.

Ями , много ми стана мъчно като прочетох!Стискам палци да се оправи душичката златна! Praynig
 Praynig и за Алекс!

# 108
radi81 , ] що не пробваш с Дуфалак? Знам ,че е лекарство , но педито каза че е безвредно, разлага се в дебелото черво и прави акото по рядко. При нас има ефект.

# 109
Еми, наистина си много добра в дизайна. Поздравления за темата. Професионално ли си се занимавала с дизайн или е само хоби?

Благодаря ви за думите радвам се че ви харесва  Hug започнах като хоби но и в работата си с това се занимавам Simple Smile

Ние бяхме при педито днес не е рахит, аз си знаех ама исках да съм сигурна. Даде ми направление за невролог и кръв и урина тя е доста прецизна и иска да изключи всичко възможно и да си знам примерно че е от колики. Тя смята че е много чувствителен и за това се изнервя. Може би малко се втелясвам ама така съм по-спокойна. Вероятно е било от запек, защото не беше акал от вчера и с термометъра го изаках. Педи каза че да не го държа повече от 24ч. и ми даде едни свещички Viburcol били за успокоение и мога да слагам по 3 на ден.

Благодаря на всички за успокоението  Hug  bouquet

eternity
прати ми майл ще я включа  Simple Smile

Аз току що си купих на Блевит чай в нашата аптека си го има  Peace

# 110
Здравейте,мами!Най-накрая да стигна до писането и аз,че само чета и докато се разпиша  breastfeeding
Честита месечинка на всички бебчовци!
Еми поздравления и от мен smile3501 smile3501-страхотна си,а наистина за Крис си мисля,че педито малко е избързала с диагнозата.
Стиснати палци за малката Пати,бързо да преодолее този проблем и мама и тати да си я гушкат у дома.
Накратко и при нас положението е като при повечетоот вас -през деня сме почти само на ръце(развивам бицепси усилено),само на кърма сме и режима ни е никакъв,нощем има една поуза от4-5 часа.Яде към 5-6часа и после спи до към 8,30-9, но аз ставам в 6,45 да оправям каката ни за у-ще

(тя ми е първокласничка) и така деня започва smile3541 Спирам за сега ,че много дълго стана,щегледам по често да се включвам,ако мога.

# 111
Дуфалака наистина действа мнго добре,с нашата кака имахме проблем с акането и само с него я оправях и с термометъра,така че при необходимост давайте смело.

# 112
Относно увисналите гърди:
Една приятелка, която кърми 4 месеца, а от 2 не кърми каза, че гърдите й били станали като "печени чушки"  Joy  Доста се посмяхме, но то вече да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли  Sad

Днес, нашия тати ни донесе количката и аз не мога още да се нарадвам  Heart Eyes Дано утре е хубаво времето че да я пробвам!

# 113
Дани, Ивет, благодаря ви , и с дуфалак ,  и с термометър пробвах, не става, вече почвам да се притеснявам....  Rolling Eyes
Еми,какви са тези свещички?За разхлабване ли?Дали да не пробвам с тях newsm78

# 114
Еми,какви са тези свещички?За разхлабване ли?Дали да не пробвам с тях newsm78

не не за успокоение хомеопатични са Peace

# 115
Еми браво  Hug знаех си аз, че не е страшно.
За кърмата аз още не знам дали се наяжда от нея.Един път изцеждам много един път малко не мога да и хвана края. На едно ядене е на АМ на следващото е с кърма. И така ги редувам.
За сокчетата мойта свекърва пък е точно на обратното мнение. Категорично е против сокчета или други подобни захранвания преди 6- тия месец. А педиатърката при която съм почва да дава плодови пюрета от третия месец. Как ще се разберем не знам.
Елмина честита придобивка   bouquet Покажи я черна ли е бяла ли е  Joy

# 116
  • На брега на реката
Какви са тия педиатри с това ранно захранване  ooooh! Я си правете, както си знаете. А пък ако свекърва ми ми каже нещо, на бързо ще й затворя устата. Чие е детето, че ще се меси така! Моята педиатърка също каза да започнем с чайчетата. Да си приказва, аз си знам моето. Не ми е в дома, за да види какво ядем. Но не мисля, поне до 5-я месец да тормозя коремчето на Мимка с пюрета. Сокове може и да дам по-рано, още го обмислям, но едва ли ще е преди 4 месец.

# 117
  • София
Здравейте на всички!

Благодаря на всички на пожеланията! Почерпете се за здравето на малкия ми бонбон, който днес навършва 2 месеца  cook smile3510 Wine Glass
Бяхме на консултация, качили сме 1 кг за 1 месец и вече сме 5700 гр и 61 см, хапва и расте малкият ми лакомник Simple Smile
Биха ни и противохипатитна ваксина (предния месец не можеше), та въпросът ми е Панадол само ако има температура ли се дава или за успокоение като цяло? Той не плака много, ама сега е малко нервничък сякаш?

Анели -  nbirthday Много щастие, здрав и късмети и раости с малкото съкровище!!!

Ями и Ники - стискам палци за хубави новини за вашите принцески!!!  Praynig

Захира - много се радвам за теб, миличка!!! Много лека бременност и се включвай при нас да споделяш как вървят нещата.

Абе Чаено момиче ми се изгуби нещо, знаете ли нещо?

# 118
Гевито, ето я количката:

# 119
Абе момичета, все забравям да ви питам нещо. Тъй като не съм много в час с ваксините, та незнам в болницата къда са ни били такива...но напипвам едно като подкожно топче на Алекс на лявото рамо. Външно нищо не се вижда. Това нормално ли е и ще отмине ли или не?

Общи условия

Активация на акаунт