Отговори
# 30
Хоп и аз в новата темичка Еми стархотна си мила  Hug Hug  bouquet  bouquet
Ями   Praynig Praynig Praynig

# 31
благодаря ви милички Hug

аз съм много притеснена, Крис от вчера е много кисел Cry не са колики но е неспокоен и нервен дори и през ноща беше така а това ми го прави за пръв път. Педито ми каза че като развивали рахит ставали такива и да увелича Вигантола, пита ме дали се поти и дали се стряска. Разбира се че се е потил и вечер като го завия с одеалцето главичката му се изпотява и понякога се стряска ама как да разбера дали са симптоми или просто нещо нормално!!? Каза да давам панадол и ако до утре няма промяна да го водя Sad уф направо незнам Cry

Ями кураж мила стискаме палци и се молим за мъничето Praynig

# 32
Invisible ,дано да е фалшива тревога! Confused
Ями, Praynig Praynig Praynig!

# 33
Invisible чудесно си се справила. А за притесненията си с Крис, че кое бебе не се поти и не се стряска и Кари е така - не се притеснявай.

kabzi
аз съм горе-долу в района, в Младост 1.

И аз днес получих превод от НОИ.  Grinning От днес минахме на Либеро 3, но ми се струват по-тънки от 2ката. Иначе съм страшно доволна от Либерото.  Peace

Yammy чакаме хубави новини!  Hug

# 34
Invisible чудесен колаж, всички бебчета са страхотни:)
... дано всичко е ок с Крис.
 Аз няколко дни бях с висока температура, но въпреки това кърмих малчо по препоръка на педито. Но от парацетамола ли незнам но кърмата ми изведнъж намаля. Снощи не спря да плаче и му размразих малко, от това което имах чак тогава заспа. Кажете ми как да увелича лактацията, ако знаете!

# 35
  • На брега на реката
Пий повече течности, прави си масажи, топли компреси, храни се добре и зарежи стреса. Общо взето няма универсална формула, но е много важно да не се подлагаш на голям стрес. И чайчетата помагат, но за тях си мисля, че са по-скоро на самовнушение  newsm78
Инвизибъл, дано са ти напразно опасенията. Въпреки, че и аз взех нещо да се втелявам. Четох, че и оплешивяването на задната част, където лежи, е също признак. А на нас само там ни оада косичката. Отделно, че се поти и се стряска, но това кое дете не го прави. Ще потърпя до 19 и тогава ще попитам. Дано се тревожа напразно. #Crazy

# 36
Благодаря ви момичита, ама то и при мен са догатки само и дано са напразни тревоги. Педито го преглежда преди 10 дни и всичко беше ок. Уф тези бебоци направо сега разбирам защо майка ми е имала бели коси още на млади години Confused

# 37
Invisible поздравления за прекрасно оформената тема  bouquet

# 38
От къде купувате дрешки - бодита и гащеризони? Аз няколко пъти пазарувам от Захи, но искам да опитам и друг такъв магазин - да има разнообразие от цветове и модели и номера.

# 39
Привет мами Hug
Ние днес бяхме на чиста молитва. Попа ни чете 10 минути, бебка слушаше много по- точно спа  Laughing После се прехвърлихме в къще на топла питка. Голяма улялия беше. Славяна беше доста превъзбудена и сега е заспала и не можем да я събудим за къпането.
Еми страхотна както винаги  Hug За Крис спокойно сигурна съм, че всичко ще е наред  Peace
Ями дано нещато се развиват към по- добро  Praynig
Ники дай инфо за Алекс. Продължавам да се моля  Praynig Praynig Praynig

# 40
Dani_cat- май всички лекарства против колики запичат, за Инфакола и аз съм го чувала, но не мога да разбера дали сме запечени (ходи на 2 дни веднъж) ама нали било нормално за кърмените бебоци, така че незнам при нас дали действа така.

Еми, нямате рахит спокойно, сигурна съм! Просто са ни много малки дечицата още и не могат да ни кажат какво искат и Йоана е неспокойна понякога и се поти като я завия...това са нормални неща (тя пък твоята педи да го прегледа първо тогава да те плаши, сега ще се побъркаш докато го види), хич не обичам така като ни диагностицират децата по телефона! Бъди спокойна Hug

Ями
- стискам ви палци силно!!!

wondergirl- това с ортопедичните гащички не е страшно, но се чудя дали да не направите за всеки случай една консултация с друг специалист- някоя от мамите беше писала, че са изписали на бебока и, а всъщност той (ортопеда) имал договор с фирмата да ги продавал и затова...знам че звучи идиотско и нечестно, но се сетих да ти го напиша. И искам да ти кажа, че ти се възхищавам на това колко нерви имаш с това кърмене- аз лично щях да се откажа (признавам си) Heart Eyes

# 41
  • София
Привет и от мен в новата тема!
Пати Praynig Praynig Praynig

Еми, страхотна тема! Страхотен колаж, ама то с тези сладури, как няма да е хубав!  bouquet
Не се притеснявай за рахита, дано е фалшива тревога!

misscool, от температурата може да ти е намаляла кърмата! Поне при мен беше така, като се разболях! Аз пия много чайове и ям жито с орехи Heart Eyes

Сасано, и аз купувам от Захи, но преди няколко дена тук в едно квартално магазинче (в Дружба) намерих такива на Сали и много ми харесват като качество. Даже имат по-хубави разцветки и различни материи. Много ми харесват, но за съжаление незнам къде можеш да ги намериш! Иначе една приятелка ми похвали новата стока в борсата в Хаджи димитър. Вече имало по-хубави неща, но не съм ходила до там.

Искам да ви похваля чая на Хип за сън! От 2-3 дена давам на Иви и спи по-спокойно вечер. Може да пробвате!

Лека и спокойна вечер на всички!

# 42
# 43
Здравейте,мамчета с малки бебоци!
Аз не съм ви чела доста време,но сега ще наваксам.Виждам че Invisible е направила страхотна тема за което я поздравявам.Много ми харесаха тези прозорчета със снимките и затова качих в албума по актуални,само дето не можах да напиша името си към снимката,но ако може някой да го направи ще съм много благодарна.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307490&pid=10382274
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307490&pid=10382286
Ние бяхме 10 дни на зимуване с малката и да ви кажа много добре и се отрази.Малко ме беше страх да отидем с малко бебе,но никак не съжалявам-беше много послушна.Водихме я и на пистите и се оказа,че има и други майки с колички.Запознах се с две майки на които бебчетата бяха на по два месеца.

# 44
Здравейте и от мен!

Първо да ви почерпя на патерици за двете ми момиченца - Диманка стана на 2 месеца в петък, а в събота Яна стана на 4 годинки Simple Smile

soufi , за ваксината в трети месец не си единствена, и моята педиатърка процедира така с презумпцията, че до тогава ако има някакви алергии или проблеми,  ще са се обозначили и ще може да се вземе по-трезва преценка.

Мимина, съчувствам ви за рефлукса и стискам палци бързо да го израстете. Адаптето го изписват за да сгъсти млякото и да се повръща по-трудно - това е по-добрия вариант от въвеждането на каши или пък лекарства  smile3521

За кърменето - ние също сме само на кърма на поискване. Димана сама си направи режим - вече папка предимно на 4 часа, а през нощта прави една 7 и след това още една 6 часова пауза - голяма ми е поспаланка Simple Smile Лошо е обаче за гърдите ми - събуждам се с вкаменени и болящи цици, едвам мърдам от болка, много е гадно.

Еми, при рахит децата се стряскат непрекъснато от най-малкия шум, няма начин да го сбъркаш ако е така, тъй че не се притеснявай. И поздравления за стратохния колаж  Hug

Ями, миличка, моля се всичко да завърши благополучно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт