Отговори
# 45
Здравейте и от мен!!!
Invisible  чудя се защо нас ни няма в колажа  Cry, но предполагам, че и втория e-mail не ти се е отворил. Ако е така ще пробвм от друга поща-само ми пиши. И дано с Крис да е фалшива тревога, че колко сме си го харесали за зет  smile3503

Didi* аз днес си купих този чай, но пише, че е за деца над 2 месеца  newsm78
Явно на всички днес са ни привели парички от болничните. Grinning

Пати    Praynig

Лека и спокойна нощ !!! smile3524

# 46
И моите парички ги преведоха днес  smile3508
Инвизибъл стискам палци да е фалшива тревога   Peace

# 47
  • София
....
Didi* аз днес си купих този чай, но пише, че е за деца над 2 месеца  newsm78
....

Четох, че пише от 2-рия месец, което според мен е ненавършен втори месец и аз го давам! Малкия много го харесва!
И на мен ми преведоха паричките за декември Simple Smile

# 48
Само се записвам, че бързам да си взема душ и да лягам:)

# 49
  • Пловдив
Инвизибъл златна си и незаменима  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet!Невероятно оформление на темичката си изпипала !Как намираш време и от къде този талант направо ти се възхищавам  Heart Eyes Hug!Благодаря , че си ме добавила в колажа толкова бързо и експресно  Hug!
Идеята ти за рамчиците е страхотна .За там ще трябва ли да кача или изпратя нова снимка  Thinking?
За Крис не се тревожи предварително.Всичко ще е наред , симптомите , които описваш ги има и Габи, а днес бяхме на ортопед и той  и каза, че всичко е наред.Ще стискам палци да са напразни тревогите ти  Praynig и вярвам, че ще е така!Да го нацелуваш този малък пич  Heart Eyes!

Има ли мами , които профилактично са сложили ортопедични гащички.Ортопедът днес каза , че е добре да се сложат и се носят до 4 ти месец , въпреки че сме добре и нямаме проблеми?

За колики и затоплянето на коремчето си говорихте вчера.На нас ни помага и ни е много удобна малка детска грейка с топла вода , която я слагаме на коремчето през дрешките  Peace.

При мен чайчето за стимулиране на кърма не върши никаква работа ,както и пиенето на течности.Правя всичко възможно да увелича лактацията и не става и не става.Вече никой не може да ме убеди , че има мами, които имат кърма и такива като мен , които каквото и да правят нямат  Sad.

Ями  Praynig Praynig Praynig и дано всичко да е наред при вас  Hug

# 50
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Еми страхотна си!   bouquet Мисля, че телефонните консултации още повече за такива сериозни неща са несериозни. Всички деца се стряскат особенно след 2-3месец. За потенето да не говорим.

kabzi аз съм от Дървеница, но днес се разхождах по ваща махала.  Laughing Просто тия дни премерих дължините на наще улици и реших да разширя периметъра.  Wink

Leny да са ти живи и здрави Яна и Димана!

Milencheto78 добре дошла в отбора!

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 23:17 от ninanb

# 51
Благодаря ви за успокоението, наистина сега като си разсъждавам че само за това мисля и той се поти само вечер след баня иначе не а за стряскането даже не съм забелязала дали се стряска  newsm78 пък и тя го прегледа скоро не вярвам толкова бързо да се развива, дано се успокои. Въпроса е защо е толкова нервен от вчера ама като не може да ми каже, може би се завръщат колики въпреки че не се напъва ама си пръцка доста.

Лени честит празник и на двете ти момичета да растат здрави и щастливи все така да ви радват, много сте сладки цялото семейство  Hug  bouquet

Веритка
  Hug моля да ме извиниш вероятно покрай всички майли съм пропуснала твоя  Embarassed много ми е неудобно сега ще направя поправката.

кой точно е този чай Диди, на мен педито ми препоръча някакъв на Хумана - Сладки сънища ама никъде го няма. И днес ми каза за един друг ама аз от притеснение го забравих  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 23:20 от Invisible

# 52
Само записче и отивам да ви чета!
Еми,страхотна темичка! Hug

# 53
  • София
Мамита, Ями е писала в старата тема преди малко:

Мили момичета, благодаря ви за всички мили думи. Всички те значат много за мен. Не веднъж положителелната енергия е помагала на мами в нужда!

Ако зачезна за по-дълго, знайте че съм по болници и нямам интернет. При  първа възможност ще се 'обаждам' как сме. За сега няма промяна. Моята дребосъчка Пати днес спинкаше спокойно, почти не и лечеше какво и е минало през главичката, мъничкото ми момиченце, толкова много и се събра...

Господи, нека момиченцето ми остане при нас!

До скоро.. надявам се с добри новини!

Лека вечер на всички!

# 54
И аз я видях, Абел. Стискаме палци на малката Пати, дано скоро лошото е зад гърба й, а тя да расте и качва килограми.

а докато четях за Ями, се натъкнах на една наша любима познайница - Захира чака бебенце през Август. Simple Smile Много се зарадвах.

# 55
  • София
Стскам палци на Ями и Пати  Praynig

И толкова се радвам за Захира, дано има спокойна и щастлива бременност, а живот и здраве Август да е щастлива мама на малко слънчице Wink

# 56
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За малката Ями!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Дано този път Захира стигне до успешният финал август месец. И не се хвали при нас, а!

# 57
Добро утро мамета!!!
Днес кафето е от мен, 
Първото което се сещам е за ортопедичните гащи-и ние ги носим ,но само за профилактика.Ортопедът ни каза,че е хубаво ако искаме да сложиме(дори да не е по цял ден ,а само през нощта),защото освен за луксации помагали и за по-прави краченца.Слагаме ги като заспи и мисля така да е докато минем и трите номера.Дори и да не помогнат,няма да навредят.
Invisible  не се притеснявай излишно,всичко ще е наред!!!  Все пак това са бебета и сега всичко им е ново и чуждо .Понякога дори без причина може да са малко криви.Или просто да са превъзбудени и да не могат да се отпуснат.Те не са като нас и ако нещо ги е разстроило или уморило не могат сами да заспят или  да се успокоят,защото още не им е развита нервната система .А стряскането и потенето според мен го имат повече от 90 процента от децата тук.  Hug
Ями кураж мила    Praynig
Някой знае ли нещо за Ники и малкото талисманче?Лек и спокоен ден на ввсички и много усмивки.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 08:26 от bubeto sf/bs

# 58
Ейй с това кафе набързо ми се отвориха очите  Laughing Joy

# 59
Добро утро мацки!!   newsm22

Аз, гладницата, мецата и стръвницата /тия всички четирима съм си аз... ама не е нито шизофрения, нито раздвояване или разчетиряване на личността де.../ пак умираме от глад!! Обаче ще питам докато още ми е в зелената тиква, че имам няколко въпросчета.

Значи, според вас има ли проблем ако си мушна тампонче, че на мене пак ми дойде. Чудех се, нали съм и секцио и не бях сигурна, та ако някой знае...

Освен това виждам че много мами вече позват пампита 3-ка а аз съм още на 2-ка и понеже скоро ще ми свърши пакета и си мислех дали да не взема и аз 3-ка или пак да е 2-ка? И така или иначе как да разбера кога ще е за смяна размера на гъзото? И това ме навежда на още една питанка. Моето дете е слабо-дебелан. И аз не мога да преценя. Огромни бузи, нормално тяло, тънки крайници... абе таратор с лук. При вас как е?

И само още нещо. Това не е въпрос така че имам бонус нали? Когато бях в социални да подавам за децките питах дали може да ползваме нещо, тва онва, квото им се откъсне от сърцето и оная джофра зад бюрото вика "КАТЕГОРИЧНО НЕ", обаче една готина кондукторка /имаше готин задник/ каза че мога да си извадя карта за градския транспорт и да пътувам с половин билетче, та отидох в социала, извадиха ми удотоверение и от там в градски транспорт срещу 10 кинта ми издадоха карта. За 2 минутки стана. Та мамите които се бъхтат по рейсчетата имайте в предвид, най вече в Пловдив със сигурност става, но мисля че и за другите градове ще е така.

bubeto sf/bs ееееее.... баси гарнитурата към кафето. Ами аз като не пия кафе, вие може да си го делнете кафенцето а за мен гарнитурката  Laughing

Pupinka писах ли ти вече как се кърмим ние когато по някога ми прави парчета? Ако съм ти писала извинявай ще се повторя. Хващам зърното, стискам с палец и показалец и натискаш върху устата на фъстъка. Знам, че не я отварят и знам че стискат здраво обаче все пак това чувалче е не повече от 4-5 килца бе хора, колко може да удържи на напъна. Бутай без да ти дреме и както стиска ще се предаде, ще отвори и ще захапе, обаче пусни зърното СЛЕД като засуче а не след като захапе.

Elmina и ние кашляме по накога. Според мен е млеки, което е дошло в повечко, излиза от грешната дупка в грешното количество и форма и просто се задавят. Не знам, може би по- опитните мамита ще кажат...

milen4eto78 добре дошла в лудницата  Crazy

Invisible добрите новини много ги обичаме, много повече от добрите теми които правиш, така че ги чакаме с нетърпение защото сме сиурни в тях, нали така мила?

rrhh мисли си позитивно за кърмата. Моля те не мисли че нямаш. На тебе изобщо ли не ти слиза кърма? Знаеш ли дали може от друг човек да взимаш кърма? Ако може и ако искаш аз ще ти давам каквото доизцедя. Не е много но ще е от сърце.

ЛЕК И ГОТ ДЕН НА ВСИЧКИ   Hug

Общи условия

Активация на акаунт