Отговори
# 60
  bouquet   Еми, страхотна си     bouquet   и за Крис не се притеснявай. Ако има нещо наистина то детето ще си покаже. А това със стряскането и потенето е съвсем нормално. Просто доки се е поизхвърлил в приказките, според мене.

milen4eto78 добре дошла!

За подпбряване на лактацията аз си варя жито и пия чайчета. Казаха ми, че водата от вареното жито е мн добра. Не знам кое как действа, но имам кърма сега, а в началото мисля, че нямах достатъчно, понеже Йонас се будеше понякога и през половин час и през час и хапваше мн настръвено. Сега се буди през по-голям интервал от време.
Кафе не пия. До момента съм пила само два пъти капучино, когато е имало важен повод за почерпка, но на мене не ми лиспва много кафето. Поне за сега    Wink

ziggie, описанието, което си направила е на съвсем нормално изглеждащо бебе на два месеца    Simple Smile   а относно как да избереш размера на памперса, аз  мога да те посъветвам да погледнеш какво пише на пакета с памперсите - има означение от колко до колко кила се препоръчва определения номер и аз сменям на по-голям номер памперс, в момента, в който сме стигнали долната граница. Примерно ако пише, че се препоръчва за бебе от 5 до 9 килограма, то като стане бебето на 5 килограма може да смениш с този номер. Така правя аз и е добре, защото памперса поема повечко    Wink

ХУбав ден на всички     bouquet

# 61
  • Пловдив
Добро утро   bouquet
Зиги , ти кога изкара картата за градския транспорт ю?НА мен овцата от соц служби ми каза, че първо трябва да ме одобрят  за детски и чак тогава да искам такава карта.Подадох молбата в края на януари и ми каза чак в края на февруарида отида за резултат.
На мен вчера от НОи са ми изплатили януарски болничен
Еми , сгурна съм че е фалшива тревога .Не се притеснявай -всички бебета се потят и стряскат и са кисели.Моята през повечето време е такава.
Ями  моля се за вас с Пати , дано всичко премине благополучно  Praynig Praynig
Много се радвам за Захира , желая и едно щастливо и здраво  бебе  Hug

А сега да почерпя- днес съм рожденничка ,  да Ви е сладко  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 09:58 от Aнели

# 62
Благодаря ви момичета за милото посрещане.

# 63
  • София
Добро утро и от мен!

Invisible - прекрасна темичка! Нямам думи!   bouquet   bouquet

Анели - честит рожден ден! Здраве, късмет, усмихнато бебче и мноого подаръци!   bouquet

Yammi - моля се Пати да се справи с изпитанията!  Praynig

Захира - прекрасна новина! Да наминаваш и през нашето клубче!  Wink

Албена днес става на 2 месеца. Черпя от нейно име.     party023  

Весел и усмихнат ден, очертава се да става за разходка!  Grinning

# 64
Анели честит рожден ден!!!Спожелания за упоритост,за да следваш мечтите си.Смелост,за да ги осъществяваш.Търпение,за да ги постигаш и много любов,за да дава смисъл на всичко това!!!
Ти вече си получи най-хубавия подарък за това:

Весело изкарване на празника!!!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА:
бебе Стефан на мама BIBI_SZ
бебе Албена на мама stassi
бебе Патриция на мама Yammy
бебе Ралицана мама bebenceto (
бебе Георги и бебе Ясенна мама Гризката

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 10:30 от bubeto sf/bs

# 65
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Анели Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, късмет и любов за теб и семейството!   bouquet

Честити месечинки на всички бебоци! Hug

# 66
Ями, моля се за малката душичка да се пребори, и скоро да се гушкате вкъщи Hug

# 67
Добро утро и от мен момичета! kaffeetrmker_2
Сутрешното кафе с бисквитката... Laughing наистина действат разсънващо ooooh!
Момичета вашите бебоци повръщали ли са едно такова лигаво и точещо се повръщано?!
Маята мишка от два дена повръща такаова и взех да се притеснявам вече!!!
Може ли да е от Нистатина newsm78
Аз впрочем спрях да я мажа с това,защото снощи май се попрестарах и и прокърви горния венец.Май с марлята и се е протрило Rolling Eyes Реших днес да дам почивка,не знам дали е правилно...ама Confused

Да ви се похваля днес ще ходя на гинеколог 4470 Най-накрая се реших,много се притеснявам обаче!!!

Анели честит рожден ден!Много здраве,късмет и щастливи и незабравими мигове с бебока!  bdbaloni hbday

Ями честита втора месечинка на малката кукла Пати!
Постоянно се моля за вас,всичко да мине добре и бонбонката да се оправи  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 68
Вени , abel , ninanb, Aнели, stassi благодаря ви, че сте се сетили за мен. Та да споделя малко новини - терминът ми е за 29 август, в петък бяхме на преглед - аз сега съм в 10 седмица и няколко дни, а бебчо беше с 1 седмица по-голям. Има си ръчички, краченца, носленце - аз много се развълнувах като го видях за първи да мърда и да подскача. Дано този път до края всичко да е наред! Засега съм при августинките, но не влизам много често там напоследък, тъй като не цари особено дружелюбна атмосфера. Все нещо се спори, все някой с някой се кара... и в това отношение всички много ми липсвате Hug !

# 69
  • София
Здравейте!

Анели, честит рожден ден!  bouquet
Честити месечинки на всички бебоци!
Захира, много се радвам за теб! Спокойна бременност и едно усмихнато бебе на финала! И ти ни липсваш, така че ще се радваме да ни посещаваш по-често!
Ями, дано Господ е с вас! Продължавам да стискам палци и дано скоро да има добра новина!

Ние с моя бебок станахме преди малко Grinning Започва да ми харесва това поспиване до късно Grinning

Еми, чая е с месечинка отпред и с тъмно зелена капачка. Има такъв и на Блевит, но аз не го намерих никъде. Ето този първия е: http://www.bpcniksi.com/ORDESA/Tea.htm.

# 70
Честит Рожден Ден Анели! Да си жива и здрава, много щастлива мама и обичана жена!

Честити месечинки на всички прекрасни бебоцин от Декемврийския ни отбор и стискам все по-силно палци за мама Ями и Пати!  Praynig Peace

Зиги, аз мисля че е от ръмженето! Е, то просто няма такова ръмжене като нейното!

Еми, спокойно! Сигурна съм че всичко е наред! Педито просто е длъжна да предупреди какви варианти има.

Rbaby1, дано всичко мине бързо, безпроблемно и безболезнено при теб!

Dani_cat, забелязала съм и аз от Инфакола, че намаляха пълните наакани пампи. Онзи ден всеки беше пълен до ушите, но от вчера са само нацапани, а виждам Алекс как се напъва горката и не може ... Разтривам и коремчето, снощи след 3ч. спа върху мен и така до 6ч. Цвета понякога е зелен, но предимно е жълто. Дано съм ти била полезна!  Hug  И аз знам че запича, но какво да й давам? А и се старая с чайчета всичко да е наред и с овесени ядки.

Захира, много се радвам за хубавите новини! Нека всичко при теб да бъде наред!   bouquet

# 71
Добро утро или май добър ден вече  Blush
Анели честит рожден ден! Много щастие и късмет и само радостни мигове със семейството   bouquet   bouquet   bouquet
Честита втора месечинка на всички сладки бебоци  Hug  Hug  Hug
Малейййййййййй това кайве направо ме ококори  Shocked  Joy
Захира много се радвам за теб  Hug Желая ти лека и спокойна бременност и щастлив финал  Hug
Елмина и Славяна се закашля от няколко дни, но аз си мисля, че или е от сополките, които си стичат или не се преглъща слюнката и се дави от нея. Тя има любимо занимание събира си слюнка и си прави балончета  Joy
За Алекс и Пати  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Дано скоро се оправят малките душички  Praynig  Praynig  Praynig
Абе може ли някой да ми каже от къде мога да си проверя отговорите на последните публикации  newsm78

# 72
  • София
Сега виждам, че пишете за запичането от Инфакола. На нас не ни действа така, даже малко разхлабващо май ни действа, но на една приятелка бебока се беше запекъл много от Инфакола. Явно при всяко детенце е различно!

# 73
Абе може ли някой да ми каже от къде мога да си проверя отговорите на последните публикации  newsm78[/color]

Отгоре дето ти пише съобщенията (нови-стари) под него имаш бутон "нови отговори на моите публикации"  Hug

# 74
Как искам да чета и пиша по редовно тук, но с две дребчовци никак не е лесно. Много ми е хубаво във форума ни но пусто ...

Честита месечинка на всички малки бебоци Simple Smile

Честит Рожден Ден Анели!

latka ... с теб май се познаваме, мисля че си учила във Велико Търново основното си образование в класа на майка ми - училище "Вела Благоева"   newsm78

misscool - дано си по-добре вече момиче, че сме си обещали  да се видим в парка!

Общи условия

Активация на акаунт