Еми, страхотна си
и за Крис не се притеснявай. Ако има нещо наистина то детето ще си покаже. А това със стряскането и потенето е съвсем нормално. Просто доки се е поизхвърлил в приказките, според мене.milen4eto78 добре дошла!
За подпбряване на лактацията аз си варя жито и пия чайчета. Казаха ми, че водата от вареното жито е мн добра. Не знам кое как действа, но имам кърма сега, а в началото мисля, че нямах достатъчно, понеже Йонас се будеше понякога и през половин час и през час и хапваше мн настръвено. Сега се буди през по-голям интервал от време.
Кафе не пия. До момента съм пила само два пъти капучино, когато е имало важен повод за почерпка, но на мене не ми лиспва много кафето. Поне за сега

ziggie, описанието, което си направила е на съвсем нормално изглеждащо бебе на два месеца
а относно как да избереш размера на памперса, аз мога да те посъветвам да погледнеш какво пише на пакета с памперсите - има означение от колко до колко кила се препоръчва определения номер и аз сменям на по-голям номер памперс, в момента, в който сме стигнали долната граница. Примерно ако пише, че се препоръчва за бебе от 5 до 9 килограма, то като стане бебето на 5 килограма може да смениш с този номер. Така правя аз и е добре, защото памперса поема повечко 
ХУбав ден на всички

Най-накрая се реших,много се притеснявам обаче!!!