Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 149
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Къде е тази Капела/ще прощавате незнанието ми../ newsm78

# 196
Къде е тази Капела/ще прощавате незнанието ми../ newsm78
Простено ти е:В МОЛ-Варна на ет2

# 197
Съжалявам, че се намесвам така ребром, но мен като майка ме втрещи за пореден път тоталната безотговорност на властите във Варна.

http://dnevnik.bg/morski/mreja/2009/02/05/669616_i_detskite_kuhn … ene_s_rastitelni/

Да видим какво ще се окаже и какво ще се предприеме. Чудно защо никой не се поинтересува какво ядат децата във Варна, а се наложи аз да питам. А има толкова дирекции и чиновници.

# 198
Данич- другата седмица е 14.02- нали разбираш!!! едва ли ще сме с децата,а някъде...двамата ...ммм Heart Eyes Crazy Rolling Eyes
ина4е - съм за идеята Wink) аз играх баскет Wink) и се спусках по пързалката !! много гот!;-)
айде цунки!!

# 199
 Lillebi ,убих те мацко....защо така ненадейно го изстреля ooooh!...сега ще всееш паника в спокойните редици!!!!
Мариелка,да бе другОтО събота  е св.Валентин ....ахаааааа...и при нас ще се"завърта" нещо  JoyСамо детегледачка за тогаЗ да намерим!!!!!!!

# 200
Съжалявам, че се намесвам така ребром, но мен като майка ме втрещи за пореден път тоталната безотговорност на властите във Варна.

http://dnevnik.bg/morski/mreja/2009/02/05/669616_i_detskite_kuhn … ene_s_rastitelni/

Да видим какво ще се окаже и какво ще се предприеме. Чудно защо никой не се поинтересува какво ядат децата във Варна, а се наложи аз да питам. А има толкова дирекции и чиновници.
Lillebi ,убих те мацко....защо така ненадейно го изстреля ooooh!...сега ще всееш паника в спокойните редици!!!!
Мариелка,да бе другОтО събота  е св.Валентин ....ахаааааа...и при нас ще се"завърта" нещо  JoyСамо детегледачка за тогаЗ да намерим!!!!!!!

Ми то явно затова ни искат сега бележки от педитата, че децата ни били ОК и без алергии, че да си вържат гащите. Каквото и да правим и колкото и да се стремим няма да успеем да предпазим децата си от вредните храни и съставки в тях. Правим струваме и като ги дадем на ясла от първия ден сме ги изтървали. Явно и ДК не е много стока.Остава ние да готвим и да не даваме на децата и ДК и пюрета и нищо...По-добре да ги изпратим на друга планета, тк, на нашата няма нищо безвредно ЯВНО. Sick #Crazy

# 201
Привет на всички Варненски мами.  Hug Позволявам си да се намеся във вашата тема с  надежда за малко помощ от ваша страна, или по-точно трябва ми малко информация. Отсега започнах да планувам лятната почивка и ми хареса сайта на къмпинг "Романтика" край Фичоза - http://www.romanc.hit.bg/index.htm
Но на сайта няма телефони за връзка. Затова моля, ако има майки, които са ходили там да споделят отзиви и евентуално да ми изпратят телефон. Предврително ви благодаря   bouquet

# 202
Добро утро на всички!
Хайде на кафето

4akura Ако са правили скоро ремонт, бива. Ходила съм преди доста време. Най-добре отиди и виж как изглежда реално, че не знаеш дали тези снимки не са от откриването на комплекса още Simple Smile Аз колко пъти съм се набутвала така!

# 203
 Hugдобро утрооо!!! Flutter
ставайте деца и мами!!!
4е дано февруарско слънце да ни хване !!! Wink)

# 204
Добро утро  bouquet
Абе не е кой знае колко хубаво времето...ама може и да стане.Вчера беше по-топло bowuu
Кафенце вече си имате,погрижила се е flower  Hug
Затова ето ви нещо друго за настроение
Усещане за пролет

# 205
Добър ден!

Благодаря за кафето и за свежестта!

Така ми липсват разходките  Sad. Седя си в къщи с Мартин и само нета ми е отдушник.

В събота го изведохме на първата му разходка, а той се уплаши и заплака. Явно му се видя страшно с толкова много непознати шумове и се прибрахме бързо бързо. Мисля следващият път да отидем някъде в района, където няма толкова много хора а и да е близо до нас.

Лек ден на всички.

# 206
  • морето и сините вълни :)
Мацки днес е Валентиновците имат имен ден
така че Ако има някой Валентин или Валентина да му е живо и здраво името  bouquet

# 207
Мацки днес е Валентиновците имат имен ден
така че Ако има някой Валентин или Валентина да му е живо и здраво името  bouquet

благодаря,аз съм този някой Crazy

аз празнувам на свети валентин 2в1 Mr. Green

# 208
  • морето и сините вълни :)
Ми кат си ти  именничка почерпи беким ВИРТУАЛНО ..
ааа маха да облажим по един бАмбон от компа hahaha hahaha

айде честит имен ден  ..Много  здраве,лИбоФФ  и да те слушат мъжете  bouquet  bouquet

# 209
Що така днес празнуваат Влентиновците аз знам че на 14.02
 все пак честито на Морска  bouquet - много здраве,щастие и късмет

Общи условия

Активация на акаунт