Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 152
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Привет, варненски майчета! Аз съм една бъдеща такава. ...
Имам малко необичайна молба вероятно, но дано си спомните какво е било и при вас, като ви е тресяла предбебешката подготовка  Laughing
Живея до градинката на ТИМ и си търся майка, която има количка Пег Перего Уно, по възможност да ми я похвали, а и по възможност, ако се видим за 2 минутки за разходка, за да и пробвам управлението  BlushХващала съм няколко майчета по улиците, и дори в нашия квартал с такава количка, ама все не успявам, или не ми достига смелост да ги попитам и помоля. Та, се надявам така с предварителна уговорка да стане Simple Smile Просто ми предстои бързо да решим дали да вземем тази или не, и затова прибягвам до такива похвати. Благодаря за вниманието, хубав ден Simple Smile

# 181
  • Варна
Nagaina изглежда удобна и маневрена количката Peace дано е такава

# 182
  • Варна
Добре дошла на pepsipasta  Hug

# 183
Добър вечер  bouquet
Успях да се намърдам на компа от къщЯта Flutterкак преперидх щерката ум не ми го побира Mr. Green
СЪБОТА -Разкош за разходка,неделя йок.
Двата следобеда разбихме Капелата с децата...много гот.Аз пия кафенце-те дивеят вътре...ммммммммммм живот.
Лека вечер навсички Hug

Дилянка,дано по бързо се оправи малчугана PraynigКъде пък лепнахте накашлянето newsm78
Добре дошла на pepsipasta  bouquet

# 184
Данинка,в събота ти звънях Naughty
Бяхме в морската,но ти момиче къде се покри newsm78 Crazy

# 185
Добро утро и от нас
Малкото съкровище заспа newsm44 не се знае докога, но поне ще мога да си изпия кафето на спокойствие Grinning
Днес май ще е прекрасно за разходка, освен ако сутринта не излъже Simple Smile

# 186
добро утро Grinning

ех ,че хубаво слънце Simple Smile днес ще имали разходка Flutter

# 187
Добро утро,момичета  bouquet
Вале,чудесно кафе за разсънване HugЗа мен ще е второто ,но какво по хубаво от такова изобилствено начало на деня Peace
Добавям още малко калорийки  hahahaза настроение

Майче,видях че си ми звънкала bowuuОбаче мацко ,ние в 13 и нещо "ритуално" сме се позиционирали всички за една сладка дрямка  smile3524  sleepuu smile3524smile3524  та после скивах обаждането ти.Тогава  обаче вече бяФме на Капелата Rolling EyesОчаквай рИванш Heart Eyes
Приятна разходка на всички мами с малките им захарчета  bouquet

# 188
Здравейте на всички!

Днес Мартин става на 1 месец и искам да ви почерпя.

Весел ден желая на всички!

# 189
Честита първа месечинка на Мартин.Леки колики му пожелавам и много слънце и разходки 1stroller  ura

# 190
  • Варна
Здравейте, варненски мамчета! Присъединявам се към вас. Предстои ми да раждам следващия месец, очакваме принцеса... Иначе във Варна живея във Владиславово  Simple Smile
Хубав ден на всички ви   bouquet

# 191
  • Варна
emily здравей и тук ,мила  Hug 
Добро утро и на всички останали,аз преди малко се излюпих  Mr. Green
Честита месечинка на Мартин,да е жив и здрав и да порастне голяяяяяям мъж  Hug
Аз съм добре и ще ходя на рзходка,лек ден и желая  Hug

# 192
Дилянка,дано по бързо се оправи малчугана PraynigКъде пък лепнахте накашлянето newsm78

Ми сополивим се и от там кашлица Rolling Eyes
Аман от тези сополи.Така е в яслата сополите са постоянни ooooh!

# 193
Дани,що не дрънна за капелата за събота следобед?? имаше ли много деца?? аз и сутринта и следобед-а с двете кукли....а следобед даже с колело и тротинентка  #Crazy защото нашия тати "смота " компа и седя вкъщи да го оправя!!!1 ooooh! ooooh!

в неделя - абсолютно вкъщи - с тази мъгла следобед особено!!!

а днес- майка метна Анито от 10.30 ,после прическа й прави Миленката в "Анджети"и сега спинка .....каката на училище...

честито на всички дечковци ,дето имат повод !!!да са живи и здрави!!!  bouquet Hug

# 194
Дани,що не дрънна за капелата за събота следобед?? имаше ли много деца??
:
Ами аз бях там с децата и събота и неделя следобед bowuuНямаше много хора ,пийнах си кафенце hahaha по мадамски...Краси и Виктор превземаха препятствията.Аз само в началото един път "пролазих" през всичко и после ги оставих двамцата да се справят.Успяха без проблем.В неделя вече бяха напълно в "свои води".Другия уикенд да сте на линия за Капелата Peace

Общи условия

Активация на акаунт