Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 157
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
ехооооо що така днес няма никой.....всички ли сте по улиците?(какви въпроси задавам само  ooooh!)
Към цветните мамита- ние утре преди обяд сигурно ще излезем в квартала(като че ли не ми се слиза към морската), така че ако има желаещи за срещичка да свиркат  Party ще се запознаем пък и децата ще си имат компания 

# 166
ros_m, на драго сърце. Но утре пътуваме извън Варна малко на гости. Но края на др. седмица се прибираме така че ще организираме нещо. Laughing

# 167
  • ВАРНА
ros m утре няма да можем да излезем в квартала,но май го дават да вали и никъде няма да мърдаме.Мъжът ми почива и ми се искаше да отскочим до морската,ама...Иначе идеята ми харесва за идните дни Simple Smile

# 168
ros m утре няма да можем да излезем в квартала,но май го дават да вали и никъде няма да мърдаме.Мъжът ми почива и ми се искаше да отскочим до морската,ама...Иначе идеята ми харесва за идните дни Simple Smile
  и при нас положението е подобно, през почивните дни сме с таткото, насам натам, може и в квартала да сме, ама не обещавам. Но в понеделник сме на линия за среща, само вие да не сте на ясла

# 169
  и при нас положението е подобно, през почивните дни сме с таткото, насам натам, може и в квартала да сме, ама не обещавам. Но в понеделник сме на линия за среща, само вие да не сте на ясла

Нашият татко утре има работа и може би целят ден ще сме сами, а в понед. заминава  Tired, но няма проблем може и в понеделник- ние чак в сряда сме на ясла, така че сме на линия понеделник и вторник

# 170
добро утро,как е настроението днес Grinning

вчера цял ден бяхме в  морската,малкия спа цял час Flutter малко ми по замръзнаха кълките,но няма как трябва да сме фешън Laughing

# 171
Зле, накашляме нещо ooooh!

# 172
като гледам навън, днес май ще ми се отвори парашута да си остана у дома и да направя един следобеден сън, хихи. иначе успявам да излъжа малката да спи по почти 5ч наведнъж през нощта и кръговете под очите почнаха да се изличават, хихи

Гали80 - благодаря за поздравите и за препоръките за кърмене навън.
лек ден на всички

# 173
  • Варна
Дилянка,ние като започваме да кашляме сиропа на д-р Тайс - Мукоплант ни върши перфектна работа. Има почти мигновенен ефект . Вече 2 пъти ни спасява ! Peace

# 174
# 175
Диде, опитай със сребърна вода - Armax или Arcol  Peace Има страхотен ефект  Party

# 176
Здравейте мили момичета! Hug
Много благодаря на всички за отговорите ви за АГ и МД! Heart Eyes Имам още малко време, за да реша! Simple Smile Да ви кажа, вече нямам търпение да идва малкото човече и да си е при нас! Сигурна съм, че всяка от вас ме разбира прекрасно! Simple Smile
Желая ви хубав и усмихнат ден, въпреки мрачното време днес!  bouquet

# 177
Здравейте варненски мамчета,моля включете ме и мен на първа страничка,чакам първата си рожба на 17.07.2009 г,живея във Виница Simple Smile,на 27г съм

# 178
Добре дошла на pepsipasta при нас  bouquet

# 179

Общи условия

Активация на акаунт