Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 165
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Пък и сме на 4 етаж без асансьор и просто не си представям как ще смъкна бебе и количка сама  ooooh!.

Напълно те разбирам.Аз бях по същия начин тътрузех количката по стълбите преди обед и следобед Tired

Днес едно птиченце ми звъня да го свържа с друго че закаснявало  Whistling
Ма ви не разбрахте ли че туи птиче винаги закъснява бе  Joy Туи да чакаш Вержито е все едно писмо да чакаш hahaha

# 151
Ей днеска си беше наистина пролетно и дъжд валя и слънце пече и така се разходихме днес че се чувствам като разглобена  Crazy ох и почва вече да ми тежи корема Rolling Eyes

Гледам и вие на сте скучали  Joy

# 152
хопааааа Crazy

ДЗ,благодаря за .... ти знаеш Mr. Green

# 153
Времето наистина беше хубаво днес .Ние се прибрахме преди половин час .

Дайдооооо,,ко прайте бе душо,глей да не отрепиш някой по пътя с тоз каръшки късмет.И аз искам да кормувам пъъъъъъккк.Ама като забогатея тогИз Sick
Ани днес кормуването беше спокойно ,но за по сигурно ходете с каски , а що се отнася до забогатяването обади се ако ще ограбваш банка , че и на мен ми трябват . newsm10 smile3503

# 154
Мда, тоз път и аз може да се навия за купон, макар че много не се познаваме Rolling Eyes. Диди вече спи цяла нощ, а мъжо днес е банкет, утре извън града, трябва да наваксвам Joy

Мериголд, честита радост. За кърменето, аз като един ветеран да се включа Mr. Green. На мен ми е най-удобно с боди отдолу, отгоре блуза, жилетка, няма значение. И така бодито надолу, блузата нагоре и малката Дивна между двете Hug. Даже днес точно това правих в Морската Whistling

И добре дошли на новите мами  bouquet. Малко в телеграфен вид, ама пусто все ми се отваря някаква работа smile3529

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 22:27 от Gali80

# 155
Днес май малко хора са хванали промоцията безплатно къпане Laughing, аз бях от тези които успяха точно за нея да пристигнат на центъра. А един шофьор реши че не съм се изкъпала добре и ми прати една локва по цялата лява страна и по количката ooooh!
Но след като посидяхме на припек да изсъхнем се разходихме доста, че за утре не се знае дали ще става за разходки.

# 156
добро утро  Nature Sunny

днес се очертава хубаво време Flutter

# 157
 Добро утро и от нас, днес сме ранобудни. Криско се събъди в 8ч. Наистина ще е един прекрасен слънчев ден.
Хайде веднъж и аз да сервирам кафето с лека закуска.

Приятен ден на всички!

# 158
  • морето и сините вълни :)
Днес май май Морската ще епълна,Ще се видим  сигурно с повечето мацки на слънчевата Mr. Green
Само се чудя какво д аму облека н амоя хубосник че вчера беше с една тънка блуза и с космонафта  и то в 4-5 часа и от ходенето и тичането беше вир вода newsm78 Thinking
Моя мъж още спи ,след малко отивам да го  изтупам барабар с чаршафите Crazy
чакам го че да ходим  по магазините малко Money

# 159
Ани,аз мога да ти кажа вчера как беше Теди облечен,с термо чорапки до колената с боксерки и долна памучна блузка,тип бельо Grinning долница на анцуг и тънка блузка,на горе яке и шапка,даже по обяд му махнах шапката Peace
днес няма да е по различно от вчера ,само че днес ще е с джинси Peace

# 160
Ихаааааааа,днес доста слънчево.Мацки,някой ще слиза ли към слънчевата алея и кога ще стане това?Дали няма да е хубаво да дойда да ви видя?Със сигурност ще видя много проходили деца и доста тичащи след тях мами hahaha
Офертата на банката е....?

# 161
ние ще излзиаме,но аз ще съм в мъжете си Flutter

# 162
  • Варна
elena_d за коликите ти препоръчвам сешоар Peace застопоряваш бебока  Laughing , нагласяш сешоара да дуФа на шкембето (от безопасно разстояние разбира се) и си рахат Peace Whistling може да грее върху завивката, или му мяташ една хавлия през кръста, но да не духа директно на коремчето Peace

Днес едно птиченце ми звъня да го свържа с друго че закаснявало  Whistling
Ма ви не разбрахте ли че туи птиче винаги закъснява бе  Joy Туи да чакаш Вержито е все едно писмо да чакаш hahaha

ще се направя че не съм го прочела Whistling  Laughing

на мен лично вчера ми замръзна карантията, ръцете ми се вкочаниха, да не говорим за други анатомични части cold
смятам поне още месец да не се подлъгвам по слънцето, щото в туй "деликатно" състояние, само настинка ми липсва Rolling Eyes

# 163
Ще излизаме и ние,но след като нямаме мъже....ще се разхождаме значи сами. Tired

# 164
Мая,всички ще са в морската Hug

Общи условия

Активация на акаунт