Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 168
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • морето и сините вълни :)
ХилоУУУУ мацки
Тамън са напудрихме да излизаме и хоп слизаме долу във входа и таман запръска..За втори път ми се случва #Cussing out #Cussing out #Cussing outМного мразя така като стане
За купона и мен ме пишете  +знаете още кой,Петс,Лина и още една мацка Peace

И тоз път да няма  безалкохолни напитки ако Обичате bowuu bowuu

ей го на прибрахме се и напече мам..а му #2gunfire

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 11:44 от ani-bani

# 136
За осмомартенски купон и аз съм за Peace
Мога да помогна и с организацията ако има нещо, че съм с по малко ангажименти и с кола Hug

# 137
 Sad Така ни намокри дъжда, този мой късмет. Банкомата, който трябваше да изтегля пари не работи, и като тръгвах към другия, които е малко по далече ни заваля дъжд. Добре че имах чадър. Но така шурна дъжда, че трябваше да нося Коко, то едни кални реки текнаха. И после взехме храната и чакахме да спре дъжда, добре че една майка се смили над нас и  ни взе с колата и така. И сега какво няма дъжд и слънцето пекна, дано Коко да не настине. Аз до колена бях мокра. Късмет и това си е.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 12:17 от toni6a

# 138
  • Варна
хихи ние дъжда го проспахме  Twisted Evil събудих се аз в 8:30 ама гледам Лора спи и си викам чакай да се възползвам и аз от намалението  Whistling та се събудихме в 11, и до сега се занимавахме с козметики - михме дупе,лице и зъби Flutter сега ще хапнем и ще хващаме баира Sunglasses

аз ща не ща ще съм на безалкохолно тоя път Rolling Eyes поне ще има кой да документира  Mr. Green

# 139
Ей Тони, #Crazyтъкмо да те избазикам за това как "Чурнал " дъжда... Joyти си го поправила на "Шурнал"....много бърза мацка ,брейййййййй Joy

# 140
Тони,много съжалявам,че сте се намокрили миличкия Коко Heart Eyes

Анкейй,няма ли да се на дундиш да дойдеш в морската,аз обнових разходките по обяд,спим в количката Flutter

# 141
дъжд вече няма, айде навън, супер време е пак.
аз вчера направих едно показно по кърмене навън, а ня бях с копчета и малко се поизмъчих на плажа, ама мъжа увива откритите части.хихи. иначе, прави сте - родени сме на 14.01, не на 14.04, хихи, само на 23дни сме, или някъде там.

за подплънките - мерси, който даде идея. бейби лукс и аз ползвам

лек ден на всички

# 142
  • Варна
ами айде да се срещнем някъде в морската? на летния или къде?

# 143
Верджи,ходим на слънчевата,цял ден пече едно хубаво слънце,а децата спят,е някои моето спи 40 мин Laughing,Теди ще обядва към 1 най-късно 1 и 30 сме на вън Flutter тамън Теди да поиграе с кака Лора Mr. Green

от сега казвам,ако някой ще минава през центъра да ми купи макдоналдс Praynig за подробности на джисемето Laughing

# 144
Ей Тони, #Crazyтъкмо да те избазикам за това как "Чурнал " дъжда... Joyти си го поправила на "Шурнал"....много бърза мацка ,брейййййййй Joy
Joy бързах да драсна един ред, докато Коко беше на гърнето и после видях каква простотия съм написала Mr. Green

# 145
ВалеЙЙЙЙЙ,нимога душа.ШЪ одя да са фРизираМ Mr. Green...да си оправя трепетликата дето я нося на главата Mr. Green

И дВечара шЪ имам гости #Cussing outТа шЪ шетам Mr. Green
Ама утре може и да са довлека шЪ видим,Влади спи вкъщи задължителноооооооооооо.До вчера беше с хрема и неща да спи навънка на  влагата Peace
Та така..
Тони,абе вземете си по един дъждобран бе душа Peace

ВерДжи,ко е туй спане бе мацко..Лорката когИ си ляга newsm78
Как искам и аз мойто диване да спи до късно,ама нъцки ей го на таз сутрин в 6,30 изкукурига #Crazy bowuu

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 15:19 от ani-bani

# 146
Здравейте ,
Днес съм голям карък . Първо снощи пак не сме спали , Сутринта обърнах супата на детето , омазах си хладилника микровълновата и шкафовете , а да не говорим какво беше по земята . Детето гладно реве  newsm45. А завършека беше и този гаден дъжд  Wear Umbrella, приготвих се аз за кормуване излязох от входа и заваля стигнах до стоматологията и спря , а чадър нямах .Мокра като мишка се качих да кормувам и    Nature Sun With Face. Голяма каръщина какво ли ме очаква до края на деня newsm12 , дано поне Алекс спи следобед  smile3524
Пожелавам на всички успешен ден , ние излизаме , среща в морската градина
Ани да нацелуваш малкия Влади

# 147
Много благодаря за топлия прием   bouquet.

Марти има ужасни колики, вече и през деня. Не остана нещо което съм чула да не пробвам, но успех голям няма.
И така като съм сама с него нищо не мога да свърша, даже едва успявам да ям. Добре че идва уикенда, за да може малко да изляза, баща му ще го погледа малко - все още ми се вижда студено да вземам и него. Пък и сме на 4 етаж без асансьор и просто не си представям как ще смъкна бебе и количка сама  ooooh!.

# 148

,ко е туй спан ебе мацко..
:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  #CrazyНне мога да се въздържа..като едни "Господари на ефира "съм днес.Ама и аз не мога да разбера "ко е туй.... ooooh!"С така сложения интервал е станало много смешно hahaha

# 149
Данинкааааа...мани,мани чИ си ма хванал в издънка..ами сигурно пак в бИсИрИте вече присъствам Twisted Evil

ама се посмях тука  с мойто спане Mr. Green Joy Joy Joy

Тъй аз са фризирах ся отивам навънка Mr. Greenс кИ  bouquetлеша

Дайдооооо,,ко прайте бе душо,глей да не отрепиш някой по пътя с тоз каръшки късмет.И аз искам да кормувам пъъъъъъккк.Ама като забогатея тогИз Sick

Общи условия

Активация на акаунт