Морска,какви са тези палави нотки в кафето,а ?????

загорих на детето кус-куса докато се начета на интернет! У да ме вземат дяволите, много ме е яд 
Като я посетя , ще ви кажа и аз мнението си. Десчо, точен адрес не мога да ти дам, не знам номера. Но е точно на Роза на пазарчето. Не може да не знаеш новата кооперация - тя от далеч се вижда. От едната страна има заведени Jungle - точно до него е студиото - фризьор и козметик. Orange се казва.

Аз тей гледам - мна пресекулки, като има време....кофти, ама все е нещо
Другия не го знам, сега ще го погледна, мерси 

Селиолу и то не е много далеч, тей че в обедната може да прескочиш и да се присъединиш
Аз пък ако знаете как ви завиждам, дето ходите в морската всеки ден, пък ние тъпеем в квартала....ма кво да се прави....
Заповядай
крачка от Морската ,но пък не ми пречи да "забегна"някой ден от работа

.
Нямам търпение направо.... Да започна да правя и детската стая като се преместим. Аз понеже съм малко творческа натура и много обичам да рисувам съм решила да изрисувам малко стаята .... но без да прекалявам!
а сега да ви се оплача,тъкмо закуси малкия и го питам дали ще ака в гърнето,и той ми отговори цели два пъти да
сега му сложих памперса и като отида след малко при него сигурно ще го е напълнил 
За съжаление това е неудобството при този начин на комуникация - не винаги, не всеки разбира майтапа на другите, особено когато хората не се познават. Но, аз сабе си мога да кажа, че съм весел човек и приемам всичко от веселата му страна. Така, че няма опасност да взема да се засягам де
не стой много време вътре... И ние боядисвахме като бях бременна и ми стана много зле като избирахме цветовете... Ще стане страхотно - изрисувана стая