Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 135
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Moondream - сигурно знаеш де, ама да ти припомня, че ужасно мирише в магазните за бои  Sick не стой много време вътре... И ние боядисвахме като бях бременна и ми стана много зле като избирахме цветовете... Ще стане страхотно - изрисувана стая Simple Smile

ООо знам! Обаче на мен... странно... но миризмите хич не ми пречат newsm78! Все очаквам да придобия невероятно обоняние, но... няма! Чувствам се пренабрегната Crossing Arms!
 А миризмата на боя я обожавам направо! Свързвам я с новото, чисто и свежо..... и много обичам да се мажа с боички Mr. Green Mr. Green То затова и племеницата ми обожава да идва при мен.... все режем, лепим и цапаме с бои, а на децата това им е адски забавно както знаете.... Боклук да става, пък после чистим заедно!

Аз понеже съм малко творческа натура и много обичам да рисувам съм решила да изрисувам малко стаята ....
Колко вземаш? Аз нали съм с две леви, може да се възползвам от уменията ти. Не че имам детска стая, ама знае ли човек....... може след 2-3 години и на моята улица да изгрее слънце......... мечтиииииии Wink

Дано мечтите станат реалност!
Първо обаче ще покажа какво съм сътворила, че може и да не ти хареса а после.... ще се договорим Wink

# 61
Десчо,детенцето не ми изглежда познато,сигурно е бил мъничък,но теб ако те видя веднага ще се сетя Crazy

# 62
Добро утро на всички  днес имам повод да почерпя ама незнам как става Embarassed Rolling Eyes
мъж ми днес е рожденник

# 63
Добро утро на всички  днес имам повод да почерпя ама незнам как става Embarassed Rolling Eyes
мъж ми днес е рожденник

да ти е жив и здрав Two Hearts

# 64
Благодаря , Морска
ама как да кача някоя картинка че да почерпя (много съм босичка още в света на компютрите)

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 11:13 от ros_м

# 65
Признавам си, че още старата тема не съм доизчела Blush. Минавам само да ви почерпя за 8-мата месечинка на Диди:

# 66
  • ВАРНА
Здравейте мами!
Отдавна не съм се включвала- и много се зарадвах като прочетох за Цветните мами-и аз съм в Цветния на Кокиче.И съм ЗА срещата и кафенце в квартала Simple Smile
Gali80-честита ви 8- ма месечинка да ти е жива и здрава малката сладуранка.
ros M - мъж ти да е жив и здрав и много да те слуша Simple Smile

# 67
  • ВАРНА
А забравих да напиша за Фризьорския салон- не е в Цветния но съм страшно доволна,намира се близо до Операта- АРЛЕТ и са страхотни

# 68
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте мами как сте днес?
абе много нещо сте изписали ,аз докато се намотам да готвя и вие цели две страници.
Честит ти рожденник ROS_M,да ти е жив и здрав.
Gali80-честита ви месечинка  bouquet

# 69
Честита месечинка на девойката на Гали-80 - да расте умно и здраво дете за радост на мама и тате   bouquet

# 70
Гери,  smile3522 честито бебче! Вчера питах за теб, а ето че днес те открих тук!
Пожелавам на малкото слънчице голямо да порасне, здраве и късмет!!!
На мама и тати-много, много щастие ! newsm07 Heart Eyes

# 71

Честита месечинка на девойката на Гали-80 - да расте умно и здраво дете за радост на мама и тате   bouquet

това е почерпката за мъжо
Ехей ама съм страшна успях от първия път
Благодарности на Данинка за успешно предадения урок

# 72
  • Варна
Здравейте и от мен.  Hug  Много пишете напоследък едва ви изчитам  ooooh!
Аз съм добре,бебка също,но вече май и е доста тясно в корема ми, та е решила да ми чупи ребрата, а и трудно дишам вече,ама не се оплаквам де,малко остана  Mr. Green
ros_м да ти е жив и здрав рожденника, много да те обича, да те глези и да те слуша   bouquet
Gali80 честити ви 8 месеца, да расте все такава сладурана и много да ви слушка  Hug
Морска страхотно е кафето  Mr. Green  но може и без притурката да мина  Mr. Green
Мамите от цветния и аз ще се присъединя към вас някой ден, аз съм в Левски та сте ми близо.
А за 8-ми март колкото и да ми иска да дойда и да се запозная с вас ,няма как да стане че току виж съм родила някъде по пътя  hahaha  Та ще пропусна и този път.

# 73
 ros_m, да ти е жив и здрав мъжа, много да те радва и на ръце да  те носи!
Gali80, честита ви 8-ма месечинка. Малката Диди да расте усмихнато дете и ви радва всеки миг.
Ето че и още една комшийка renidimitrova1се е включила. welcome
dessiss, леко до финала то почти не останало.
 Приятен следобед момичета!

# 74
Gali80, честита ви осминка Simple Smile   bouquet

Абе с тези разговори за фризьори и на мен ми се прииска да си сменя прическата!  smile3553

Общи условия

Активация на акаунт