Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 140
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
 ros_m, да ти е жив и здрав рожденика
Gali80, честита ви 8-ма месечинка
Днес направих ме голяма разходка - 2часа пешком, коко да му мисли sohappy

В нашия блок си търсим чистачка (за 2 пъти седмично), някой да ме ориентира нещо

# 76
  • ВАРНА
Като каза за чистачка и в нашия блок си търсим-вече сигурно от 2 месеца нямаме и е кошмар във входа, но май ние скоро няма нищо да намерим защото плащат много малко при нас 60 лв на месец което е направо смешно.Дано при вас да се отделят повече пари ,че иначе не се знае кога ще си намерите Sad

# 77
Като каза за чистачка и в нашия блок си търсим-вече сигурно от 2 месеца нямаме и е кошмар във входа, но май ние скоро няма нищо да намерим защото плащат много малко при нас 60 лв на месец което е направо смешно.Дано при вас да се отделят повече пари ,че иначе не се знае кога ще си намерите Sad

същата работа е , прекалено малко, но не зависи само от мен.
Иначе нищо че сме нова сграда, вътре е мръсно. Аз лично чистя само нашия етаж, първо нямам време, второ - не ми е работа

# 78
Здравейте ,
Честито на рождениците и на месечинковците , да са живи и здрави .  newsm51 smile3525 baloni
Стискам палци на бъдещите мами всичко да е наред и им пожелавам една много спокойна бременност.  preggo
Почерпете се и за нашата месечинка

п.п. Тони за чистачка не мога да то помогна но по принцип и в наши вход толкова се плаща за чистачка около 60 лв. . но тя ходи в др. входове да чисти

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 18:19 от daiiido

# 79
Ауууууу, 6 страници- по никой начин не мога да наваксам с четенето ooooh!

# 80
В нашия блок си търсим чистачка (за 2 пъти седмично), някой да ме ориентира нещо

Мога да питам нашата чистачка на входа като я видя  Peace
И ние май 60 лева плащаме или поне като смятам толкова се получава долу-горе.

ros_m, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet

# 81
Tони, и нашата е на 50 лева- мога да я питам дали иска още един "обект"Wink

# 82
  • Варна
Отбивам се само за да честитя на ros_m рожденника и месечинките на daiiido и Gali80. Да са ви живи и здрави и много да ви слушкат  smile3525

# 83
  • Canada
Мамчета-варненки искам да ви питам дали сте чували нещо за промя в правилата за прием в детските градини - от рода на: че децата, записани в ясли щели автоматично да ги прехвърлят в градини преди другите? Нещо подобно пишело на входа на ясла във Владиславово...

# 84
Ами ако може питайте дали чистачката ще се навие на още един обект - 6 етаж. Или ми дайте координати. Ще съм ви много благодарна, Че от целия блок, аз съм най сводобна и никой не си мърда пръста.
Лека вечер, аз май ще се хоризонтирам вече  Sleeping

# 85
нашата чистачка няма да я препоръчам,че след нея каква чернилка мия ooooh!

# 86
Добро утро! Днес май ще изкараме късмет с разходката! Хайде преди това по едно кафе .... Заповядайте

# 87
Добро утро
Много благодаря за кафето , но на картинка не ми действа . Отивам да си превя. Че снощи маи се сдобивахме със зъби голям рев  newsm45 newsm45му удари мой та щерка, а сега си шета из-къщи все едно е спала цяла вечер . smile3515

# 88
Добро утро,flower мерси за кафенцето.
Днес по рано ще излизаме на разходка Simple Smile, няма да пропуснем такъв хубав зимен ден.  Mr. Green

# 89
мацки- добро утроооо!!
я споделете кави капки за уши слагате профилактично след баня примерно на бебоците си??? отипакс??

Общи условия

Активация на акаунт