Ей го иде малък Сечко, щурее варненскиЯ дечко!- ІІ

• 17 142
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
мацки- добро утроооо!!
я споделете какви капки за уши слагате профилактично след баня примерно на бебоците си??? отипакс??
Аз лично не съм слагала и дано не ми се налага, но съм ползвала Себудерма за разранени отзад уши .Най добре е да се консултираш с лекар  Peace

# 91
Мери, аз не слагам профилактично след баня, един път сме ползвате тези капки, но имахме възпаление на ушите. Отипакс  - една майка ми каза че вече не се произвеждат Thinking

# 92
добро утро,мерси за кафенцето,консумирам си го вече Grinning

страхотен ден,чудя се,дали Тедката на вън да го оставя да спи newsm78

Мери ред,не съм слагала капки профилактично Peace

да споделя,днес какви намерения имам,Тедката да спи на вън Whistling в момента е 8,дават го да стане 16 градуса  Nature Sun With Face

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 09:31 от Морска

# 93
Добро утро момичета  bouquet
Днес прогнозата е:
Топло и слънчево време във Варна-според дуж.синоптици във НИМХ-Варна
Топло за сезона ще бъде днес времето във Варна. Минималните температури ще са около 8°, а максималните ще достигнат до 14°.
Ще бъде предимно слънчево с незначителна облачност. Ще духа северозападен вятър Peace
Времето няма да претърпи съществена промяна и в петък, когато температурите ще се запазят. Понижение и увеличаване на облачността се очаква през уикенда.

Така ,че грабвайте децата и на разходки весели щастливи
                                                   с малчуганчета игриви bowuu
Вале,какво по хубаво в такъв приятен ден -Теди да поспи навън ,пък ти да друснеш едно-две лафчета Peace

Мариелка,не съм слагала на малкия профилактично никакви капки.От каката обаче имам опит с тези капки Отипакс-винаги много са и помагали.Нарекли сме ги"вълшебните капки",защото колкото пъти я позаболи ухото и съм  и капвала-минавало е моменталически.На Виктор не съм слагала Peace

karelia79 -За правилата  и тяхната"промяна"в градините може да изпеем онази песен на Богдана Карадочева hahaha"Колко пъти,колко пъти-един ли сто ли....."Ето последната актуализация -от 28.1.2009-та на Община Варна.

http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=pravila

flower ,какво ни "намекваш" с това маймуноподобно кафе newsm78АААААААА??????Че сме едни маймунки ли Joy Joy

# 94
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Профилактично и аз не съм слагала капки...даже за първи път чувам за такава процедура  newsm78

Морска - Теди спи навън....Ти си една щастлива жена...

Моя звяр още не е станал, та не знам пак кога ще сколасаме за игра навън. Като дойде чичото, веднага ще излезем, ще се оглеждам за вас Тони , дано да не ви изпуснем...

# 95
flower, благодаря за вертуалното кафенце. Моето още се вари. Дребното още спи, но снощи ни подлуди. Като се наспа в 23ч. до 2ч пощуря. Голяма игра в кошарата.
Ние не слагаме капки за уши. Но голям проблем ни е чистенето. Изобщо всичко при нас е проблем, слагане на памперс, обличане, хранене, мазане и т.н. Но кво да се прави Mr. Green
И ние ще се възползваме от хубавото време. 3 дни в къщи луднахме. Ние най редовно спим на вън. Много по вероятно е да заспи навън от колкото в нас. А и аз имам малко работа да свърша. Така че ще го съчетаем.
 Приятен ден на всички ви желая!

# 96
Добро утро момичета, благодаря за поздравите   bouquet

# 97
Добро утро и от мен!От доста реме не съм писала, все нямам време Sad
Flower, мерси за кафенцето.Супер е! Simple SmileПочти си изпих моето.
Времето днес наистина е разкошно и ми се иска да постоим повече навън, но се чудя моята принцеска като е толкова малка(месец и 25 дни) и досега сме  си правили разходки по около един час, колко време да прекараме днес навън newsm78Педиатърката ми каза постепенно да го увеличавам времето, а на мен ми се ще  днес поне да го удвоя.Моля, опитните майки дайте съвет колко максимум да стоим вън, че хич не ме свърта вкъщи Praynig

# 98
Мамчете ние излизаме, Коко е станал от 6.30, така че радвайте се че вашите бебоци спят. Отиваме да се морим навън. За спане навън е мисия невъзможна, преди спеше около30 мин, сега може и да не заспи. Голям дивак е станал. Искаме ми се поне 1 час, да го няма около мен (лоша майка). Преди ми беше хубаво да казвам, че си го гледам сама, нещо като гордост (не че има кой да го гледа поне за 15 мин). Но сега разбирам колко ще е по-спокойно, ако си отдъхвам за малко без детето. Като си помисля, че още искам още едно детенце  #Crazy.
Айде че слънчето ни чака, какво съм се разписала   Mr. Green
vanda_12 - като сте облечени добре и не му духа в количката няма проблеми, някои бебета обичат да са навън Simple Smile

# 99
ОООООО,неее Теди не спи на вън,спи в къщи,днес мисля да направя едно изключение Mr. Green

# 100
  • Варна
Морска, то въпросът е, че той е склонен да направи изключението  Mr. Green При нас това е абсурд.....Навън ли сме - то има толкова интересни неща, какво ти спане....

# 101
Морска, то въпросът е, че той е склонен да направи изключението  Mr. Green При нас това е абсурд.....Навън ли сме - то има толкова интересни неща, какво ти спане....

ами хич даже не е склонен,защото ако знаеш как го приспивам в количката Joy момичетата да кажат Mr. Green

# 102
здравейте мами и весел ден,
аз да се похваля - НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ТРИМА - АЗ, ТАТИ И МАЛКАТА дИВНА - РОДИ СЕ НА 14.04, голяма късметлийка - родих нормално, като първескиня се мъчих 10тина часа, а като се роди се оказа, че пъпната връв увита 4пъри около вратлето, на видеозона не се беше видяло или докторката е бляла. бяхме си 2седмици в Русе при мам да помага и сега вече във Варна с тати.

а сега да питам - знаете ли къде продават тарикатски подплънки за кърмачки, че големи пари бягат там, а нали ще са ми най-добрите приятели за следващите месеци? и искам да попитам ако някоя от вас го е правила - да кърмите навън примерно март или април? къде и как се покривате да не ви изстинат някой чсти, че съм оганичена със излизанията, а няма как да се изцедя, щото имам кърма колкото за мойта принцеса и най-много още 10мл да изцедя...

# 103
здравейте мами и весел ден,
аз да се похваля - НИЕ ВЕЧЕ СМЕ ТРИМА - АЗ, ТАТИ И МАЛКАТА дИВНА - РОДИ СЕ НА 14.04, голяма късметлийка - родих нормално=бяхме си 2седмици в Русе при мам да помага и сега вече във Варна с тати.

[b...
merrygold ,ЧЕСТИТА ТИ Дивна принцеса.

Май си обаркала датата на раждане -едва ли е  14.04.
Простено ти е като "прясна мама".

За подплънките не мога да те ориентирам.

# 104
  • Варна
merrygold честита ви принцеса, много да ви радва.  Hug  И според мен си объркала месеца,ама нищо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт