Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 950
  • 709
  •   1
Отговори
# 585
здравейте момичета може ли някои да ми каже да ли с някои код мога да намаля теиз обувки защото пробвам и все не успявам. много ви благодаря.http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4071891& … ue&ksource=-1
Няма да можеш, докато го има този знак горе вляво

# 586
мерси много за отговора

# 587

Така намалих  зелената триколка, като ползвах редовната цена.
с кой код успя да я намалиш

# 588
  • София

Така намалих  зелената триколка, като ползвах редовната цена.
с кой код успя да я намалиш

15326

# 589
при пазаруването с референтни номера могат ли да се ползват кодове?

# 590
при пазаруването с референтни номера могат ли да се ползват кодове?
Да  Peace

# 591
Аз се вмъквам за бърз въпрос...
 Embarassed
Подаръкът одеалце/шалте с код 60488, получи ли го вече някой, за да ме ориентира колко тежи? Чудя се как да закрепя една поръчка за поща... Blush
Благодаря!   bouquet

# 592
  • София
моля за малко помощ  Praynig Прочетох в началото, че с код 32857 може да се намалят Prix Mini, но нещо не мога да разбера как  Sad

# 593
  • Пловдив
моля за малко помощ  Praynig Прочетох в началото, че с код 32857 може да се намалят Prix Mini, но нещо не мога да разбера как  Sad
akо имаш оредвид 32875,това е код за колекция есен-зима,а и продуктите трябва да са ти ненамалени  Peace

# 594
  • София
моля за малко помощ Praynig Прочетох в началото, че с код 32857 може да се намалят Prix Mini, но нещо не мога да разбера как  Sad
akо имаш оредвид 32875,това е код за колекция есен-зима,а и продуктите трябва да са ти ненамалени  Peace
Благодаря   bouquet
а дали има код който намаля Prix Mini от новата колекция  Laughing

# 595
  • Пловдив
моля за малко помощ Praynig Прочетох в началото, че с код 32857 може да се намалят Prix Mini, но нещо не мога да разбера как  Sad
Благодаря   bouquet
Аз поне не съм чула за такъв,но най-добре е просто да ги пробваш,ако при някой се е хванал и при теб може,ама няма как да разбереш,ако не пробваш  Peace

# 596
  • Sofia
момичета има ли го още кода за 5-те пътни чанти?Много ги искам, ако някоя има излишни да ми пише на лични, моля newsm17

# 597
  • Стара Загора
Благодаря   bouquet

60488, 63940,  но са персонални

# 598
За втори път ми пращат тази оферта 20/33 с одялцето, но с друг код  Tired не пращаха ли само по поведнъж от всяка оферта на 1 мейл?
Dе да имах и аз тоз късмет Mr. Green!Направо съм болна за една рокличка от новата, ама нищо далаверско не ми пращат и нито един от новите не ми захапва освен 54453, ама не ме устройва особено Tired.

# 599
не пращат вече чек за 5 евро.Поиграх си току що, регистрирах нов мейл и направих поката. Само 10 евро чек пристигнаха.
аз пък го получих- 10 евро на приятелския мейл и 5- на моя. още не съм ги ползвала
Аз също не получих 5 евро на моя, нито пък 10 на втория акаунт. И двата са на мои и-мейли, но различни. Името също си смених - на втория писах презиме, вместо фамилия. Но не ми пратиха нищо. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт