Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 899
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
при мен 20 от 33 не ми се хващааааааа #2gunfire

# 646
Един код и от мен-получен току що. Надявам се да не е пускан и да се повтарям  Hug
 http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=386600ab5ab5a9e99e

Едит: Току що го видях - има го  Embarassed Извинявам се  Blush

Много ти благодаря за кода при мен сега се хвана.Само да попитам намалението е 25%,така ли?

# 647
Един код и от мен-получен току що. Надявам се да не е пускан и да се повтарям  Hug

Много ти благодаря за кода при мен сега се хвана.Само да попитам намалението е 25%,така ли?

Относно код  66419  - 3-те чантички за колекцията на Ан Уейбърн - само да кажа, че се хваща подаръка каквото и да сложиш. Намаля само нова колекция на А. Уейбърн, но ако искате само подаръка - хваща се без проблем каквото и да има в кошницата  Peace

# 648

Относно код  66419  - 3-те чантички за колекцията на Ан Уейбърн - само да кажа, че се хваща подаръка каквото и да сложиш. Намаля само нова колекция на А. Уейбърн, но ако искате само подаръка - хваща се без проблем каквото и да има в кошницата  Peace

да така е.Аз имам 67709,но тъй като тези чанти ми харесват повече ще използвам него  Wink

# 649
24732 - безплатна доставка над 45 евро.

# 650
БД=0 57029

Това може ли някой да ми го преведе по-смислено от Google

Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines !

# 651
Ама защо ползвате най-смотания преводач, след като е ясно, че превежда повече от ужасно  Mr. Green

Do you know the service "Relay Package" of LaRedoute?  We give yourself the possibility to discover it grace to our exclusive offer:  The delivery 24H stopwatch in relay package is exceptionally free.  Then take advantage in, that lasts only 3 weeks! 

Ако ти се хваща БД - ползваш го.. ако не ..

# 652
  • София
Чантите с  66419 са тъмно кафяви.

# 653
Здравейте, може ли да  ми кажете какво значи този код, че нещо не мога да разбера за какво е

Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité :  
 Votre livrasion offerte des 45E d'achats avec votre code

Alors, faites-nous confiance, testez-nous,
vous ne le regretterez pas !

Bon shopping !

Catherine Decernay
Responsable accueil clientèle

# 654
На 1 стр. пише как се дава линк към оферта..

16. Оферта, пратена на e-maila се публикува - След като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, който след като отворите ви се зарежда нова страница със самата оферта. Именно линка на тази страница копирате и публикувате тук. А за да сте сигурни, че сте направили всичко както трябва, преди да натиснете бутона "Публикувай", проверете с бутон "Предварителен преглед".

# 655
не излезе цялото, защо така. Как да ви го кажа?
Благодаря! Старая е се да ви чета, но явно това ми е обягнало.

# 656
# 657
Код за безплатна доставка.. за новата колекция над 45Е .. валиден 3 седмици.

Ами отбягнало ти е Simple Smile Те първите постове са за четене, не за красота  Mr. Green

# 658
Може ли някой да ми помогне да намаля тези сандали. Пробвах различни кодове за prix vert включително и 67709, но не се получава
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5119995& … ue&ksource=-1
Аз мисля че с този надпис "NOUVEAU!" няма да може да ги намалиш с никой код  Peace  ако греша някой да ме поправи

Аз мисля че може...  Laughing
Добави си ги в ПРЕДПОЧИТАНИ, от там си ги добави в КОШНИЦАТА и въведи ето този код : 43230 - намаля 25% , ако продукта ти е в ПРЕДПОЧИТАНИ, на мен така ми намали един бански  Grinning

# 659
А някой друг може ли да го използва, защото аз няма да го използвам

Общи условия

Активация на акаунт